Comunicació

Banner infoparticipa 2016Alella ha tornat a revalidar el Segell Infoparticipa, el distintiu que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) com a reconeixement a la qualitat i a la transparència de la comunicació local pública en els webs municipals. Alella ha estat un dels 77 ajuntaments catalans en obtenir el Segell, superant en dos punt l'avaluació anterior: s'han assolir el 92,31% en complir 48 dels 52 indicadors.

04/03/2017
Des del vostre dispositiu mòbil podeu tenir un accés directe a l'agenda, les notícies, avisar d'incidències a la via pública, estar informats de les últimes novetats via missatges d'alerta, i totes les activitats relacionades amb el vi, el parc o el coneixement del poble, a través de l'aplicació AlellAPProp. 

InfoParticipaL'Ajuntament d'Alella ha rebut per tercer any consecutiu el Segell de InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. És una distinció creada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB que acredita la màxima transparència dels continguts del web municipal.