Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
Recull informatiu publicat a alella.cat
 
El Full Setmanal. Núm 265
El Full Setmanal
NOTíCIES
Mesures preventives per evitar la propagació del coronavirus

L'Ajuntament ha actualitzat les mesures preventives que s'apliquen al municipi per l'alerta del coronavirus amb un nou DECRET D'ALCALDIA  adaptat a les noves indicacions establertes per la Generalitat de Catalunya en relació a l'activitat educatiu i amb l'objectiu principal de no augmentar exponencialment els contagis per tal de no col·lapsar el sistema sanitari.

 
Ajornades totes les activitats durant 15 dies per l'alerta sanitària del coronavirus
Segueix les informacions a www.alella.cat/alertacoronavirus
Ajornades totes les activitats durant 15 dies per l'alerta sanitària del coronavirus
 
L'OAC prioritza l'atenció no presencial a la ciutadania

Com a mesura preventiva per evitar desplaçaments i el risc de propagació del coronavirus, des d'aquest divendres 13 de març els serveis d'atenció al públic de l'Ajuntament prioritzaran l'atenció a través del telèfon (93 555 23 39) o la adreça electrònica (alella.oac@alella.cat), així com la tramitació telemàtica a través del enllaç www.alella.cat/tramits

 
El Departament de Salut de la Generalitat demana un ús responsable del 061

Arran de l'epidèmia del coronavirus el telèfon 061 Salut Respon està rebent una allau de trucades i ha crescut de manera extraordinària els últims dies. El Departament de Salut demana que es faci un ús responsable del 061 i ha elaborat un test on-line com a nova eina que permet, de manera molt ràpida i senzilla, conèixer si es compleixen els criteris d'infecció per coronavirus, i si cal trucar o no al 061.

 
L'Ajuntament es reuneix amb els centres educatius i les residències per informar del coronavirus

L'Ajuntament s'ha reunit aquest dilluns, 9 de març, amb els centres educatius i les residències de gent gran i centres assistencials del municipi per tal d'informar de les actuacions que s'estan duent a terme a Alella en relació al coronavirus Covid 19. Alella es troba en una situació de normalitat, per bé que encara hi ha una persona hospitalitzada i persones en confinament per observació.

 
Comunicat de l'Ajuntament respecte als dos casos de coronovarius a Alella

El Departament de Salut de la Generalitat va comunicar divendres, 6 de març,  la mort d'una veïna d'Alella, de 87 anys, afectada pel coronavirus. La dona, que patia malalties prèvies, va ingressar dijous en estat greu a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, amb un quadre de febre i insuficiència respiratòria.

 
L'Ajuntament prepara un acte de reparació de les víctimes del franquisme

Coincidint amb la commemoració del 89è aniversari de la proclamació de la Segona República, l'Ajuntament farà un acte de reparació jurídica de la memòria dels 45 veïns i veïnes d'Alella que van ser processats pel règim franquista amb el lliurament als familiars  dels documents que anul·len les sentències franquistes. Es demana els familiars que es posin en contacte amb l'Ajuntament a alella.alcaldia@alella.cat

 
Aprovats inicialment els reglaments d'entitats

El Ple del 27 de febrer va aprovar inicialment les normes marc que han regir, a partir d'ara, les relacions de l'Ajuntament amb les entitats del municipi: el Reglament de Registre Municipal i el Reglament de Suport i Recursos per a les associacions i col·lectius d'Alella. L'objectiu d'aquests dos reglaments és crear una normativa comuna que afavoreixi la igualtat d'oportunitats i d'accés als recursos.

 

Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28
ajuntament@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades