Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.234
Notícies

Cartell FE 2019El Festival d'Estiu fa quinze anys i s'obre al territori amb la incorporació del celler Can Roda, ubicat a Santa Maria de Martorelles. Amb aquest nou escenari, ja són tres cellers de la DO Alella —Can Roda, Alta Alella i Bouquet d'Alella— els que participen a aquest esdeveniment cultural, amb un programa doble: una proposta musical i enogastrònomica i activitats infantils i familiars. Venda d'entrades a partir del 17 de maig a www.festivalalella.cat 

Guia dels Festivals Musicals del MaresmeLa Guia dels Festivals del Maresme, enguany exclusivament en format online, recull totes les actuacions, festivals i espectacles musicals que es poden veure al Maresme. Es tracta d'un recurs de difusió cultural, que impulsa i gestiona cada any el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

CuinaDel 13 al 24 de maig s'obre el termini per presentar sol·licituds per al curs 2019-2020 als dos perfils professionals del Programa de Formació i Inserció del Pla de Transició al Treball del Baix Maresme que promouen els ajuntaments d'Alella, Montgat i Tiana per afavorir la inserció professional dels joves de 16 a 21 anys que no han aconseguit el títol de graduat de secundària obligatòria (ESO) i volen formar-se en una professió.

Raid ErdreLa Regidoria d'Adolescència i Joventut  prepara una nova visita per a aquest estiu al municipi agermanat de Carquefou. És una visita amb joves d'entre 14 i 17 anys per participar en la 25a edició del Raid Erdre, una trobada de competicions esportives i de convivència que organitza l'àrea de Joventut d'aquest municipi francès. Les sol·licituds es poden presentar des de l'13 al 31 de maig el viatge està previst per a la segona quinzena d'agost. Més informació a www.alellajove.cat

AdrenalinaJa han començat els preparatius per a les activitats d'estiu. Aquesta primera setmana de maig comencen les inscripcions als casals i campus d'estiu que s'organitzen a Alella. L'Ajuntament ha recopilat l'oferta pública i privada, amb més d'una dotzena de propostes que s'organitzen al municipi perquè els infants i joves puguin fer activitats durant les vacances escolars perquè es puguin consultar a través del l'enllaç www.alella.cat/casalsestiu.

treballar estiuAquest dilluns, 6 de maig, comencen les inscripcions a les activitats programades per a aquesta primavera-estiu a l'Espai Jove, tant les que s'adreçen als joves de 16 a 30 anys, com les pensades pels adolescents de 12 a 16 anys.

Jornades de la Gent GranAlella celebrarà les Jornades de la Gent Gran Activa del 28 de maig al 8 de juny. En aquesta dotzena edició s'han programat una quinzena de propostes amb l'objectiu d'animar aquest col·lectiu a participar i a compartir experiències. Les inscripcions a les activitats es faran del 29 d'abril al 10 de maig, de 10 a 13.30 i de 15. a 20h.

VinyaL'Ajuntament ha aprovat la convocatòria d'ajuts al desenvolupament turístic del món rural, els anomenats ajuts agroambientals que va posar en marxa l'any 2007 de forma pionera a Catalunya. Són subvencions destinades a finançar projectes o activitats que afavoreixin la recuperació, el manteniment i la dinamització de l'activitat agrària. El termini de presentació de sol·licituds és del 24 d'abril al 15 de maig, ambdós inclosos.

Agenda
Del 3 de maig al 16 de juny de 2019
Data: Dissabte, 11 de maig de 2019
Hora: 11 h matí
Lloc: Celler Alta Alella Mirgin
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Dissabte, 11 de maig de 2019
Hora: 7 h tarda
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Organitza: Ajuntament d'Alella

Les cases senyorials d'Alella

Data: Diumenge, 12 de maig de 2019
Hora: 2/4 d'11 matí
Lloc: Oficina de Turisme
Organitza: Ajuntament d'Alella

Miriam Hatibi

Data: Dijous, 16 de maig de 2019
Hora: 7 h tarda
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Organitza: Ajuntament d'Alella i Comissió de Cooperació Internacional

Orquestra de Cambra de l'Empordà

Data: Divendres, 17 de maig de 2019
Hora: 9 h vespre
Lloc: Espai d'arts escèniques Casal d'Alella
Organitza: Ajuntament d'Alella
Durada: 75 minuts
Data: Divendres, 17 de maig de 2019
Hora: 2/4 de 5 tarda
Lloc: Espai Jove
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Dissabte, 18 de maig de 2019
Hora: 10 h nit
Lloc: Espai d'arts escèniques Casal d'Alella
Organitza: Grup de Teatre Pàmpol de Casal d'Alella amb la col·laboració de l'Ajuntament

banc de sang

Data: Dissabte, 18 de maig de 2019
Hora: 10 h matí
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Organitza: Ajuntament d'Alella

Desfilada

Data: Dissabte, 18 de maig de 2019
Hora: 9 h vespre
Lloc: Plaça de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Alella
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí