Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.230
Notícies

Pancarta ajuntamentLa façana de l'Ajuntament té instal·lada des d'aquest dimarts, 2 d'abril, una pancarta en la què es pot llegir: “Llibertat d'opinió i d'expressió. Article 19 de la Declaració Universal dels Drets Humans”. La pancarta substitueix el llaç grog que estava col·locat des de fa mesos a la façana i que es va retirar divendres passat en compliment d'un requeriment de la Junta Electoral de zona

Biblioteca Ferrer i GuàrdiaL'Ajuntament ha iniciat els tràmits per a l'aprovació d'un Reglament municipal de serveis de la Biblioteca Ferrer i Guàrdia, que ha de regular el funcionament i la prestació pública de serveis de l'equipament. Per al de conèixer les inquietuds i recollir les aportacions de la ciutadania a aquest Reglament, l'Ajuntament ha obert un procés de consulta prèvia. Les aportacions es poden fer del 4 al 17 d'abril, ambdós inclosos, a través d'aquest FORMULARI.

gosL'Ajuntament torna a posar fil a l'agulla per actualitzar l'ordenança municipal sobre protecció, control i tinença d'animals aprovada l'any 2008. Amb l'objectiu de donar resposta a les noves inquietuds i demandes ciutadanes, aquest mes es torna a obrir un període de participació ciutadana, que amplia el que ja es va fer l'octubre de 2017,  per tal que les persones, a títol individual, puguin fer les seves aportacions al procés d'elaboració de la nova ordenança.

Foto antigaL'Ajuntament ha publicat les bases de la cinquena edició de la Beca de Recerca Local d'Alella, una iniciativa que té per objectiu de fomentar i promoure la investigació sobre el municipi i el seu entorn en el camp de les ciències socials, ambientals i humanes.

Parada de Sant JordiFins al 14 d'abril es poden presentar les sol·licituds per a la instal·lació de parades de Sant Jordi. Poden optar els comerços locals, entitats, escoles, clubs esportius, residències o similars de l´àmbit local. Les sol·licituds s'han de presentar mitjançant instància general, juntament amb la documentació requerida, a l´Oficina d'Atenció a la Ciutadania

BusAquest dilluns 1 d'abril es posa en marxa un servei de bus que connectarà directament Alella amb l'hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, durant algunes hores del dia. el servei es posa en funcionament de dilluns a divendres amb 8 expedicions del matí (4 en cada sentit) de la línia de Alella-Circumval·lació que s'allarguen fins al centre sanitari.  L'horari previst de sortida des de la parada de Can Lleonart és a les 7:05, 9:35, 10:35 i 11:35h.  La tornada des de Can Ruti serà a les 7:30, 10, 11 i 12h. 

APP BeesafeL'Ajuntament ha posat en marxa un nou recurs en la lluita contra els robatoris a domicilis. Es diu “Beesafe” i és una APP  creada perquè la ciutadania pugui tenir una via directa i ràpida de connexió per alertar la Policia Local. Alella és el segon municipi de Catalunya, després de Matadepera, que fa servir aquesta aplicació, un sistema que permet enviar avisos d'emergència o incidències urgents a la Policia Local en només 15 segons. 

EscolesDel 29 de març al 9 d'abril, ambdós inclosos, es fan les preinscripcions al segon cicle d'educació infantil (P3, P4 i P5), educació primària (1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è) i educació secundària obligatòria (1r, 2n, 3r i 4t d'ESO) als centres públics. Les sol·licituds s'han de presentar al centre triat en primera opció. En el proper curs s'introdueixen dues novetats importants: no hi haurà punts extres per malaltia crònica de l'alumne tant del sistema digestiu, endocrí o metabòlic i s'han eliminat els punts per a les families que certificaven ser exalumnes del centre escollit en primera opció. 

Caminada dels tres pobles webEl diumenge 14 d'abril  és la data triada enguany per a la trobada anual més popular i multitudinària dels municipis veïns d'Alella, Teià i el Masnou: la 14a edició de la Caminada del Tres Pobles. Més informació del recorregut i inscripcions a www.lacaminadadels3pobles.com.

Agenda
Del 15 de març al 14 d'abril de 2019 a Can Manyé

LuminEssències

Data: Dissabte, 6 d'abril de 2019
Hora: 9 h matí
Lloc: Espai Jove
Durada: DE 9 a 14h
Data: Dissabte, 6 d'abril de 2019
Hora: 10 h matí
Lloc: Biblioteca Contravent de Vilanova del Vallès
Durada: De 10 a 13h
Data: Diumenge, 7 d'abril de 2019
Hora: 12 h migdia
Lloc: El Bosquet
Organitza: Òmnium Cultural d'Alella, el Masnou i Teià amb la col·laboració de l'Ajuntament

Hipertensió

Data: Dimecres, 10 d'abril de 2019
Hora: 5 h tarda
Lloc: Can Gaza

En primera persona

Data: Dijous, 11 d'abril de 2019
Hora: 7 h tarda
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Data: Dijous, 11 d'abril de 2019
Hora: 1/4 de 4 tarda
Lloc: Llar d´Infants Municipal Els Pinyons

El rebost d'en cau

Data: Divendres, 12 d'abril de 2019
Hora: 5 h tarda
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia
Durada: 1:30 h
Data: Divendres, 12 d'abril de 2019
Hora: 2/4 de 5 tarda
Lloc: Espai Jove

XIV Caminada dels Tres Pobles

Data: Diumenge, 14 d'abril de 2019
Hora: 9 h matí
Lloc: El Bosquet
Durada: De 9 a 13h aproximadament

Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat

Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí