Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.221
Notícies

Panoràmica AlellaL'Ajuntament ha modificat les bases dels ajuts al lloguer per a joves per tal que puguin ser més efectives. Així, per tal que el jovent pugui beneficiar-se d'aquest ajuts, ja no caldrà que el pis que lloga formi part de la borsa de lloguer d'habitatge del Consell Comarcal del Maresme —com fins ara— sinó que podran accedir els joves menors de 36 anys, empadronats a Alella, i que formalitzin un contracte de lloguer durant aquest any amb una renda mensual d'arrendament de fins a 900€. Les sol·licituds es poden presentar a partir del 15 de gener. 

Signatura conveni Obra Social La CaixaL'alcalde d'Alella, Andreu Francisco; el director corporatiu de l'Àrea Social de la Fundació Bancària “la Caixa”, Marc Simón;  i el President de l'Associació de la Gent Gran d'Alella, Jordi Molas, han signat aquest dijous, 10 de gener, un conveni de col·laboració a través del qual es pretén millorar el benestar i fomentar la participació activa d'aquest col·lectiu. 

parc de Can Sors

L'Ajuntament ha remodelat un dels pocs espai públics del municipi que estaven pendents de condicionar: el parc de Can Sors, situat entre els carrers del Masnou i Mediterrània. Amb la reforma, l'espai, de més de 3.000m2, s'ha reconvertit en un parc que pot ser compartit tant per infants com per a adults, ja que ha estat dotat d'una zona de jocs infantils —amb un tancat de fusta que acull sis gronxadors i elements de joc— i un espai biosaludable amb set instal·lacions que faciliten la pràctica d'exercicis suaus a l'aire lliure, especialment dissenyats per afavorir les condicions físiques i el benestar.

BusL'empresa Sagalés ha modificat els horaris del bus de la línia e19, que comunica Vilanova del Vallès, Vallromanes i Alella amb Barcelona, per tal d'ajustar-los a la realitat del servei i a les demandes expressades per alguns usuaris i usuàries. Els canvis, que entren en vigor el 2 de gener, afecten 11 de les 21 expedicions d'anada i tornada en dies laborables.

Cabosanroque

Can Manyé torna a submergir-se en l'univers Brossa de mà del grup de musica instrumental Cabosanroque i el seu projecte “No em va fer Joan Brossa”. L'exposició, que es podrà visitar de l'11 de gener al 17 de febrer, ha estat produïda per Cabosanroque, el festival Temporada Alta, el Teatre Nacional de Catalunya, la Institució de les Lletres Catalanes i la Fundació Lluís Coromina. Aquest projecte va obtenir una de les beques per a la recerca i la creació en l’àmbit de les arts visuals que va atorgar el Departament de Cultura l'any 2016. 

Connecta't al capde

Després de l'experiència de l'any passat, la regidoria d'Adolescència i Joventut torna a emplaçar el jovent a dir la seva en l'elaboració del programa del Cap de Setmana Jove, que enguany està previst per als dies 26, 27 i 28 de juliol.  Per poder participar i fer aportacions només caldrà emplenar aquest FORMULARI abans del 7 de març. A més de fer propostes d'idees i activitats, des del formulari també hi haurà l'oportunitat d'apuntar-se a la sessió de participació que es farà el  dia 23 de març de 2019. La idea és que el jovent s'organitzi en distintes comissions per tal de treballar les diferents activitats que es puguin incloure al programa. 

Aula d'estudi

L'Espai Jove torna a posar a disposició del jovent una sala d'estudis per preparar exàmens o fer treballs. Aquest servei es posa en marxa en l’època d'exàmens a Batxillerat, Cicles Formatius i a la Universitat per facilitar als joves, de 16 a 30 anys, un espai adequat per estudiar. La sala, que té accés gratuït a Internet i disposa d'un espai habilitat per menjar i beure, romandrà oberta al públic de 2 de gener a l'1 de febrer.

Portada

A partir del 7 de gener s'obre el termini per fer les inscripcions a les activitats programades per l'Espai Jove per a joves i adolescents dins del programa d'hivern de l’Espai 12·16 i de l’Espai 16·30

Arbres de NadalDel 7 al 21 de gener (inclòs) s'habilita un espai al costat d'on s'ubica habitualment la deixalleria mòbil, a la Riera Principal (davant de la plaça Antoni Pujadas), per dipositar-hi els arbres de Nadal  naturals, sense ornaments i sense el test. També podeu portar-los directament a la deixalleria fixa municipal: www.ladeixalleria.cat. Si no teniu la possibilitat de desplaçar-vos, podeu trucar al servei de recollida porta a porta, 93 790 55 60, i concertar la seva recollida. Els exemplars recollits seran utilitzats per fer compost. Així doncs, us demanem que no els llenceu dins dels contenidors o els abandoneu a les àrees de recollida del poble. 

Agenda

Cartell Cabosanroque

Data: Divendres, 11 de gener de 2019
Hora: 8 h vespre
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Organitza: Ajuntament d'Alella

Cinema social

Data: Dijous, 17 de gener de 2019
Hora: 7 h tarda
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart

Donar Sang

Data: Dissabte, 19 de gener de 2019
Hora: 10 h matí
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Durada: De 10 a 14h

No et vesteixis per sopar

Data: Dissabte, 19 de gener de 2019
Hora: 10 h nit
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Organitza: Casal d´Alella amb la col·laboració de l´Ajuntament
Data: Diumenge, 20 de gener de 2019
Hora: 2/4 de 7 tarda
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Organitza: Casal d´Alella amb la col·laboració de l´Ajuntament

Canicros

Data: Diumenge, 20 de gener de 2019
Hora: 9 h matí
Lloc: El Bosquet
Organitza: Club Canicross Maresme amb la col·laboració de l´Ajuntament d´Alella

L'hora del conte

Data: Dimarts, 22 de gener de 2019
Hora: 5 h tarda
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia
Organitza: Ajuntament d'Alella
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí