Anar a la plana de números del butlletí

Podeu consultar la programació del Centre Cultural a alella.cat/canlleonart · Dona'm cine. Concurs internacional de curs realitzats per dones
US PROPOSEM
Dona'm Cine
Dijous 22 de novembre a les 19h a les Golfes de Can Lleonart

25N

Dona'm cine és un concurs internacional de curts realitzats per dones, que pretén donar veu a dones, en el relat de les seves realitats i de les seves rebel·lies, des de la “pedagogia de la desobediència” per a transformar pràctiques i valors patriarcals. Entenem que vivim en un món globalitzat i complex, on a la realitat de les dones es barregen el gènere, la classe social, la identitat, el sexe, l'origen, l'ètnia, l'edat, la religió, la territorialitat i els contextos polítics. L'origen de les desigualtats és doncs, molt complex, però alhora permet una gran diversitat de rebel·lies, alternatives i formes de teixir relacions, afinitats, vincles i aliances.

De la mà de Montse Benito, membre de la Comissió de Feminismes d'Entrepobles i de Ca la Dona, amb més de 25 anys d'experiència en cooperació i solidaritat, visualitzarem varis curts sobre les lluites que afronten les dones a diferents parts del món. 

Can Lleonart
Plaça Germans Lleonart, 1 - 08328 Alella
Tel. 93 540 40 24 - canlleonart@alella.cat

Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí