Anar a la plana de números del butlletí

Podeu consultar la programació del Centre Cultural a alella.cat/canlleonart · concert QUINTET CANTABILE · tast de VINS I PASTA FARCIDA · taller FELTRE PUNXAT
US PROPOSEM
concert QUINTET CANTABILE
Divendres 26 d'octubre a les 21h, a les Golfes de Can Lleonart

cantabileEl Quintet 'Cantábile' neix de l'inquietud de dos músics veïns d'Alella, en col·laboració amb companys de l'orquestra del Teatre del Liceu. En aquesta ocasió hem escollit un repertori clàssic i romàntic amb obres de cambra molt variades, com les Variacions de Paganini, obra virtuosística, composada per ser executada en una sola corda de violí, en aquesta ocasió serà interpretada al contrabaix. La Sonata de Rossini és una peça lleugera i alegre, escrita pel compositor a l'edat de dotze anys. El Quintet la Trucha deu el seu nom al quart moviment, que és un conjunt de variacions sobre un tema escrit per Schubert amb anterioritat en un lied amb el mateix nom.

Preu: 5€ (entrades anticipades a Can Lleonart)

curs TAST DE VINS I PASTA FARCIDA
Dijous 8 de novembre a les 19h

pasta i viLa pasta i el vi són dos dels productes bàsics i fonamentals en la dieta mediterrània. En aquest tast gaudirem buscant el millor maridatge entre pastes farcides de diferents sabors i aromes amb vins únics per cada pasta. Tot un plaer pel paladar!

Preu: 19 €
Professora: Eli Vidal, sommelier
Inscriu-te AQUÍ

taller de FELTRE PUNXAT
Dijous 15 novembre de 18 a 20h

feltreAmb material molt bàsic, llana cardada i agulles de feltrar, farem petits objectes per penjar a l'arbre de Nadal o posar al pessebre.

Preu: 23 € (material inclòs)
Professora: Anna Rosat, ceramista
Inscriu-te AQUÍ

Can Lleonart
Plaça Germans Lleonart, 1 - 08328 Alella
Tel. 93 540 40 24 - canlleonart@alella.cat

Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí