Anar a la plana de números del butlletí

Podeu consultar la programació del Centre Cultural a alella.cat/canlleonart · tertúlia amb RAFAEL NADAL i concert amb QUINTET CANTABILE
US PROPOSEM
tertúlia amb RAFAEL NADAL, periodista i escriptor
Dijous 18 d'octubre a les 19h a les golfes de Can Lleonart

Rafel NadalCom neix una novel·la? Quin és el desencadenant del procés de creació literària en el cas concret de les seves novel·les? Ho explica a partir de les anècdotes, les escenes i les intuïcions que l'ajuden a reflexionar sobre les grans passions i sobre la condició humana.

Gratuït (entrades anticipades a Can Lleonart)

curs PER UN JARDÍ SOSTENIBLE
Dimarts 23 d'octubre de 17 a 18.30h

jardiAprendrem a triar aquelles plantes i arbres que més s'adapten al nostre clima Mediterrani per tal de tenir una terrassa o un jardí bonic, que ens aguanti més i que consumeixi menys aigua.

Preu: 10 €
Professor: Garden Center Arenas  www.gardenarenas.com
Lloc: Garden Center Arenas
Inscriu-te AQUÍ

RECORDEU
concert amb el QUINTET CANTABILE
Divendres 26 d'octubre a les 21h, a les Golfes de Can Lleonart

cantabileEl Quintet 'Cantábile' neix de l'inquietud de dos músics veïns d'Alella, en col·laboració amb companys de l'orquestra del Teatre del Liceu. En aquesta ocasió hem escollit un repertori clàssic i romàntic amb obres de cambra molt variades, com les Variacions de Paganini, obra virtuosística, composada per ser executada en una sola corda de violí, en aquesta ocasió serà interpretada al contrabaix. La Sonata de Rossini és una peça lleugera i alegre, escrita pel compositor a l'edat de dotze anys. El Quintet la Trucha deu el seu nom al quart moviment, que és un conjunt de variacions sobre un tema escrit per Schubert amb anterioritat en un lied amb el mateix nom.

Preu: 5€ (entrades anticipades a Can Lleonart)

Can Lleonart
Plaça Germans Lleonart, 1 - 08328 Alella
Tel. 93 540 40 24 - canlleonart@alella.cat

Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí