Anar a la plana de números del butlletí

Podeu consultar la programació del Centre Cultural a alella.cat/canlleonart · Mirades al món Jornades de Cooperació Internacional
US PROPOSEM
Taula rodona: Els oblidats de la cooperació?

Dijous 4 d'octubre a les 19h, a les Golfes


Jornades de Cooperació InternacionalLa cooperació al desenvolupament lluita per canviar les causes de la pobresa estructural que afecta al nostre món. Al centre de la seva tasca es troben les persones més empobrides d'arreu, però... què passa amb les persones amb diversitat funcional que es troben en aquesta situació? Són suficients les accions que fem fins ara? O són aquestes persones les oblidades per la cooperació?

Per tal d'aprofundir en aquesta temàtica i conèixer experiències concretes sobre terreny, comptarem amb la participació de la doctora Anna Ey, membre del Servei d'Ortopèdia Pediàtrica de l'Hospital Sant Joan de Déu i amb experiència com a voluntària a països com l'Índia, República Dominicana, Cuba, Algèria i Xina i Tano Pla, membre de l'ONG Gestora de Recursos per al Desenvolupament de la Discapacitat que des del 2010 té establertes relacions de solidaritat entre col·lectius de persones amb discapacitat d'arreu.

Gratuït

Tertúlia Trepitjant Palestina, càmera en mà

Dissabte 6 d'octubre a les 18h, a les Golfes

IMG_20180820_105111_107Tertúlia a càrrec d'Enric Torres, becat per les Estades Solidàries 2018, que compartirà les seves experiències i aprenentatges amb nosaltres.

Gratuït

Can Lleonart
Plaça Germans Lleonart, 1 - 08328 Alella
Tel. 93 540 40 24 - canlleonart@alella.cat

Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí