Anar a la plana de números del butlletí

Podeu consultar la programació del Centre Cultural a alella.cat/canlleonart · Dijous 4 d'octubre, iniciem del trimestre!
US PROPOSEM
Tertúlia amb Rafael Nadal, FETS DARRERA ELS ARGUMENTS

Rafel NadalA partir del dijous 4 d'octubre ja podeu passar a recollir les entrades de la tertúlia amb Rafael Nadal que es farà el dijous 18 d'octubre.

El periodista i escriptor ens parlarà de com neix una novel·la, quin és el desencadenant del procés de creació literària en el cas concret de les seves novel·les... i ho explicarà a partir de les anècdotes, les escenes i les intuïcions que l'ajuden a reflexionar sobre les grans passions i sobre la condició humana.

TAST DE FORMATGES BLAUS
Dijous 11 d'octubre a les 19h

Aquest cop en Ramon ens farà gaudir amb diversos tipus de formatges blaus acompanyats amb uns vins seleccionats per aquests tipus de formatges.
Preu: 19 €
Professor: Ramon Roset, especialista en tast www.tastaemocions.cat

RECORDEU
Inici dels cursos anuals: dijous 4 d'octubre

icona cursos

Us volem recordar que el proper dijous 4 d'octubre comencen els cursos anuals (ioga, tai-txi, pilates, balls, restauració de mobles, manualitats, pintura de mobles, costura, patchwork, bridge, microgimnàstica, a per per Alella i idiomes).

Taula rodona: Els oblidats de la cooperació?
Dijous 4 d'octubre a les 19h 

La cooperació al desenvolupament lluita per canviar les causes de la pobresa estructural que afecta al nostre món. Al centre de la seva tasca es troben les persones més empobrides d'arreu, però... què passa amb les persones amb diversitat funcional que es troben en aquesta situació? Són suficients les accions que fem fins ara? O són aquestes persones les oblidades per la cooperació?
Per tal d'aprofundir en aquesta temàtica i conèixer experiències concretes sobre terreny, comptarem amb la participació de la doctora Anna Ey, membre del Servei d'Ortopèdia Pediàtrica de l'Hospital Sant Joan de Déu i amb experiència com a voluntària a països com l'Índia, República Dominicana, Cuba, Algèria i Xina i Tano Pla, membre de l'ONG Gestora de Recursos per al Desenvolupament de la Discapacitat que des del 2010 té establertes relacions de solidaritat entre col·lectius de persones amb discapacitat d'arreu.
Gratuït
Mirades al món Jornades de Cooperació Internacional

Concert ORPHEUS XXI Músiques per la vida i la dignitat
Divendres 5 d'octubre a les 21h

OrpheusIdea original del mestre Jordi Savall i sota la direcció del reconegut músic d'origen sirià Mosien Rahal, Orpheus és un conjunt musical de caràcter professional i format per músics immigrants i refugiats procedents de diversos països, essencialment de la mediterrània. La seva proposta musical posa en valor les músiques i tradicions de països tant diferents com Armènia, Síria, el Marroc o Israel entre d'altres. Músiques, totes elles, amb un denominador comú, l'emoció que desprenen, a més de la invitació al diàleg intercultural.
Preu: 5 euros (venda d'entrades anticipades a Can Lleonart)
Mirades al món Jornades de Cooperació Internacional

Tertúlia Trepitjant Palestina, càmera en mà

Dissabte 6 d'octubre a les 18h

IMG_20180820_105111_107Tertúlia a càrrec d'Enric Torres, becat per les Estades Solidàries 2018, que compartirà les seves experiències i aprenentatges amb nosaltres.

Gratuït

Mirades al món Jornades de Cooperació Internaciona

Can Lleonart
Plaça Germans Lleonart, 1 - 08328 Alella
Tel. 93 540 40 24 - canlleonart@alella.cat

Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí