Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.207
Notícies

Foto BP-5002La circulació de vehicles per la carretera BP-5002, entre Alella i El Masnou, es veurà afectada a partir de la setmana vinent i durant uns quinze dies, previsiblement, mentre es realitzen els treballs de trasllat de vuit arbres centenaris afectats per la construcció d'una rotonda a aquesta via promoguda per la Diputació de Barcelona, a l'alçada, del carrer d'Amadeu I, a la intersecció amb els carrers de Múrcia i de Rosa Sensat, al municipi veí del Masnou. No es podrà circular en sentit descendent des de l'avinguda Badalona i haurà talls puntuals en sentit ascendent mentre es realitzen les obres. L'Ajuntament del Masnou senyalitzarà els recorreguts alternatius. 

ORGTAmb motiu de la reorganització del servei durant les vacances, l'oficina d'Alella de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, situades a la planta baixa de l'Ajuntament, romandràn tancades al públic del 6 al 31 d'agost.  Les oficines més properes per atendre la ciutadania són les següents:

- Oficina de Premià de Mar - Cr. Torres i Bages, 27-29 - Tel 93 472 91 03

- Oficina de Mataró  - Rda. Mossèn Jacint Verdaguer, 77

AparcamentFins al 3 de setembre l'aparcament de l'Hort de la Rectoria serà gratuït però amb horari d'estacionament limitat a 1 hora i 40 minuts  per tal d'afavorir la rotació de vehicles. L'ús de disc horari és obligatori de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 16.30 a 20h, i dissabtes, diumenges i festius, de 9 a 14h, les mateixes franges horàries establertes per al pagament del parquímetre. A partir del 5 de setembre amb motiu de la celebració de la Festa de la Verema aquest espai també tindrà restriccions d'ús (consulteu les afectacions viàries de la Festa de la Verema

Concurs fotogràfic parc serralada litoralUn any més, s'ha convocat el 10è concurs de fotografia del Parc de la Serralada Litoral. Com a l'edició anterior hi ha dues categories, una per al públic en general, i una altra per a nens i nenes fins a 12 anys. El tema d'aquesta convocatòria és únic: Un color del parc. Es poden presentar fins un màxim de 4 fotografies per autor, que hauran de ser inèdites, fins a les 23.55 hores del 15 d'octubre de 2018. Totes les imatges s'han d'acompanyar del formulari de participació

061Des del 16 de juliol l'atenció continuada domiciliària als municipis d'Alella, Tiana, Teià, Ocata i el Masnou és atesa de forma centralitzada des d'un equip d'atenció domiciliària de l'Institut Català de la Salut (ICS), com ja venia passant a la resta de municipis del Maresme. Aquesta atenció cobrirà la franja horària de dilluns a divendres de 20 a 8h, els dissabtes des de les 17h a les 8h, i els diumenges i festius de 8h a 8h. D'aquesta manera queda coberta tota la demanda d'atenció continuada urgent fora de l'horari habitual dels centres d'atenció primària.

Guia extraescolarL'Ajuntament ja ha editat la guia d'activitats extraescolars del proper curs que recull tota l'oferta pública i privada que s'ofereix al municipi per a infants i joves de 3 a 16 anys. Fa set anys que l'Ajuntament edita aquesta guia amb l'objectiu de facilitar a les famílies informació de tot el ventall d'opcions formatives, esportives, musicals, artístiques, lúdiques o culturals que ofereixen fora de l'horari escolar.

Agenda

Cartell Festa Verema 2018, obra de JuarezCasanova


Del 29 d'agost al 15 de setembre

Per Internet des d'aquest enllaç o presencialment a l'Oficina de Turisme.

Data: Dimecres, 29 d'agost de 2018
Hora: 10 h matí
Fins data: 15-09-2018
Lloc: Oficina de Turisme
Durada: De dimecres a diumenge, de 10 a 14h i de 16 a 18.30h. Dilluns i dimarts tancat.
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí