Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.203
Notícies

Músics en ResidènciaAlella tornarà a viure la música de cambra des de dins amb les estades musicals Musics en Residència. Una proposta, única a Catalunya, que permet la ciutadania endinsar-se en la complicitat i el treball que comparteixen una quinzena de músics de primer nivell, arribats de diferents parts del món, seguint els assajos oberts al públic i els dos concerts que oferiran els dies 11 i 13 de juliol a l'Església de Sant Feliu. Les entrades per als dos concerts es poden adquirir des del 15 de juny a l'Oficina de Turisme i a www.musicsenresidencia.org

AjuntamentEl Ple de l'Ajuntament celebrat el 28 de juny va aprovar per unanimitat una moció per la defensa dels drets del poble palestí i la demanda d'embargament d'armes a Israel. La moció va ser presentada conjuntament pels grups municipals d'ERC+SxA, Gd'A, Alternativa per Alella-CUP i Alella Primer-CP a proposta  de la Comissió de Cooperació Internacional de l'Ajuntament. var per unanimitat una altra moció presentada amb caràcter d'urgència contra les resolucions judicials de l'Audiència Provincial de Navarra sobre el cas de “la manada” i de rebuig a les agressions masclistes i a l'assetjament sexual. 

Bancs Rambla d'Àngel GuimeràL'Ajuntament ha renovat els bancs instal·lats al llarg de tot el recorregut del centre urbà de la Rambla d’Àngel Guimerà, entre el carrer Les Heures i la plaça dels Germans Lleonart. En total n'instal·laran 12 bancs nous amb cost total de 7.600 euros. A més de millorar la imatge d'aquesta cèntrica via, també es vol potenciar el seu caràcter de passeig veinal amb elements d'estada i descans per als vianants. 

Mural de la Festa de la VeremaComença el compte enrere per a la 44a Festa de la Verema que es farà del 5 al 16 de setembre. Aquest dilluns, 2 de juliol, han instal·lat a l'Empedrat del Marxant el mural el cartell amb la imatge gràfica de la festa d'enguany. La imatge  és obra de l'equip JuárezCasanova, format per Sílvia Casanova i Javier Juárez. La seva proposta ha estat la guanyadora del concurs convocat per l'Ajuntament amb el suport de l'ADG-FAD, Associació de directors d'art i dissenyadors gràfics

Lliurament de premis Alella Valora l'EsportEl Pavelló Municipal d'Esport es va tornar a vestir de gala el passat 29 de juny per celebrar el lliurament de Premis Alella Valora l'Esport, un reconeixement que l'Ajuntament fa cada any, des de fa cinc, als equips i esportistes del municipi que han destacat aquesta temporada. 

2D4L'Ajuntament anima els comerços a prendre part activa de la 44a Festa de la Verema, que se celebra del 5 al 16 de setembre, guarnint els establiments amb motius vitivinícoles i participant en el Concurs d'Aparadors que organitza l'Ajuntament. Els comerços concursants hauran de posar imaginació i creativitat per portar l'espèrit de la Verema al seu aparador. Les inscripcions per participar en el concurs es poden fer del 9 al 27 de juliol emplenant aquest FORMULARI 

Poesia i +La Vall de Rials i les vinyes d'Alella seran l'entorn en el qual se celebrarà el nou vincle entre Espais de Poesia d'Alella i el festival Poesia i +, que organitza la Fundació Palau i Fabre de Caldes d'Estrac, dos cicles poètics del Maresme que conflueixen en un projecte  comú: acostar mots i territori.

Lliurament de bosses compostablesDel 2 al 7 de juliol es pot passar per Can Lleonart a recollir les bosses compostables i els cubells airejats. El segpn lliurament de bosses de l'any es farà al centre cultural de dilluns a divendres, de 8 a 13h i de 17 a 20h, i dissabte de 10 a 14h. Recordeu que la retirada de les bosses dues vegades l'any suposa una bonificació del 10% a la taxa de la brossa

Zona verda del RostL'Ajuntament ha enllestit aquesta setmana les obres d'arranjament de la zona verda del Rost. Es tracta d'un espai molt utilitzat per accedir a la zona d'educativa del Bosquet que ha estat adequat amb una doble finalitat, millorar l'accessibilitat i també la seva imatge general. 

Vehicles policialsL'Ajuntament ha renovat la pràctica totalitat del parc mòbil de la Policia Local amb la incorporació de vehicles més ecològics i eficients. Les noves adquisicions responen amb un doble objectiu: renovar i seguir dotant al cos de la policia local dels vehicles i recursos necessaris i, al mateix temps, fer una aposta per la sostenibilitat i la millora del medi ambient. En concret s'han adquirit mitjançant rènding dos vehicles híbrids -Toyota tot terreny-  i dues motocicletes, una d'elles elèctrica. 

Ruta caminada 2018La Caminada popular nocturna donarà el tret de sortida de la Festa Major. Serà el divendres 20 de juliol a les 21h. Enguany es proposa un recorregut de 9 km, aproximadament, per boscos i vinyes de l'entorn, amb sortida i arribada al Pavelló Municipal d'Esports. Per participar només cal omplir aquest FORMULARI abans del 18 de juliol a les 14.30h. 

Fotos pubilles i hereusSi voleu que els vostres fills i filles participin de forma activa a la 44a Festa de la Verema com a hereus o dames d'honor, podeu fer les inscripcions per Internet emplenant aquest formulari o bé presencialment a Can Lleonart fins al 20 de juliol. Poden participar-hi els infants empadronats a Alella que en el moment de la festa tinguin entre 8 i 12 anys.

Absències domiciliàriesLa Regidoria de Civisme i Seguretat Ciutadana recomana a la població que faci ús del servei de comunicació d'absències domiciliàries. Es tracta d'una mesura preventiva que té per objectiu prevenir robatoris i agilitar les gestions en els casos en què algú pateixi un robatori o qualsevol incident a casa seva mentre és de vacances.

Agenda

Joan Dausà

Data: Divendres, 6 de juliol de 2018
Hora: 10 h nit
Lloc: Jardins de Cal Marquès
Organitza: Ajuntament d'Alella

Juny i juliol

Data: Dissabte, 7 de juliol de 2018
Hora: 10 h matí
Lloc: Oficina de Turisme
Organitza: Ajuntament d'Alella
Durada: De 10 a 11.30h
Data: Dissabte, 7 de juliol de 2018
Hora: 10 h matí
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Organitza: Ajuntament d'Alella
Durada: De 10 a 11.30h
Data: Dissabte, 7 de juliol de 2018
Hora: 2/4 de 7 tarda
Lloc: Oficina de Turisme
Organitza: Ajuntament d'Alella
Durada: De 18.30 a 20.30h

Bas Kisjes Big Band

Data: Dissabte, 7 de juliol de 2018
Hora: 10 h nit
Lloc: Jardins de Cal Marquès
Organitza: Ajuntament d'Alella

Assaigs Músics en Residència

Data: Dilluns, 9 de juliol de 2018
Lloc: Can Lleonart i Escola Ressò
Organitza: Ajuntament d'Alella

Músics en Residència

Data: Dimarts, 10 de juliol de 2018
Hora: 7 h tarda
Lloc: Giratori del Bosquet
Organitza: Ajuntament d'Alella i Fundació Palau
Data: Dimecres, 11 de juliol de 2018
Hora: 9 h vespre
Lloc: Església de Sant Feliu
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Divendres, 13 de juliol de 2018
Hora: 9 h vespre
Lloc: Església de Sant Feliu
Organitza: Ajuntament d'Alella

Tarzan i Jane

Data: Divendres, 13 de juliol de 2018
Hora: 2/4 de 8 tarda
Lloc: Escola Fabra del Bosquet
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Dissabte, 14 de juliol de 2018
Hora: 10 h matí
Lloc: Antigues Escoles Fabra
Organitza: Ajuntament d'Alella
Durada: De 10 a 14h

Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat

Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí