Anar a la plana de números del butlletí

Podeu consultar la programació del Centre Cultural a alella.cat/canlleonart · VENDA D'ENTRADES ANTICIPADES ALS CONCERTS DE CAN LLEONART
RECORDEU
CONCERTS DE CAN LLEONART
Us recordem que a partir dels dilluns 23 d'abril de 8 a 13h i de 16 a 20h (excepte divendres) podeu comprar les entrades anticipades dels dos concerts de la programació de primavera.

Concert Joan Miquel OliverJOAN MIQUEL OLIVER

Divendres 4 de maig a les 21h, a les Golfes de Can Lleonart

Dos anys i 70 concerts després d'enlairar Pegasus (2015), Joan Miquel Oliver presenta el seu nou àlbum, Atlantis. El que va ser fundador compositor i guitarrista d'Antonia Font obre el ventall estilista de l'anti-folk, a l'electro, de la rumba al funk del pop pur a tot el que es pugi imaginar. Un veritable contrapunt sonor i també en un repertori ordenat en  tres blocs de quatre cançons que giren al voltant d'un mateix leitmotiv: les persones. Una nova prova, en definitiva, que Joan Miquel Oliver pot fer una cançó d'alt contingut poètic amb un material que passa sovint desapercebut. 

Preu: 5 euros 



Concert Marina RossellMARINA ROSSELL

Divendres 25 de maig a les 21h, a les Golfes de Can Lleonart

Després del gran èxit de vendes, públic i crítica de la trilogia/homenatge a Georges Moustaki, Marina Rosell segueix la seva ruta natural i en sorprèn  de nou amb cançons de lluita, excel•lents revisitacions de temes mítics i plens de força amb la complicitat de l'Amical Ravesbrück. Cançons que formen part d'un paisatge, un moment clau, un moment històric i que s'han convertit en himnes, com “Bella Ciao” (cantada amb el grup Manel) i que van popularitzar els partisans italians, o la mítica cançó Lili Marleen que va unir els dos bàndols, els alemanys i els aliats, mentres l'escoltaven.

Preu: 5 euros 


Can Lleonart
Pla?a Germans Lleonart, 1 - 08328 Alella
Tel. 93 540 40 24 - canlleonart@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí