Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.191
Notícies

Tu fas Alella! (2'13L’Ajuntament obre aquest dilluns, 26 de març, la convocatòria per a la concessió de subvencions de caràcter ordinari i extraordinari per a les activitats de les entitats d’Alella. El termini previst per presentar les sol·licituds per a subvencions de caràcter ordinari finalitza al 16 d’abril i les subvencions de caràcter extraordinari es poden demanar fins al 16 d'octubre. 

Aixeta aigua

En les últimes setmanes alguns veïns i veïnes del municipi han notat un canvi de gust de l'aigua potable que se subministra al municipi. Aquesta variació està motivada pel canvi provisional de les fonts d'abastiment d'aigua en alta que dur a terme Aigües Ter Llobregat (ATLL) des del passat 12 de març a diferents municipis del Maresme.

Tornada a l'escolaDel 13 al 24 d'abril, ambdós inclosos, es fan les preinscripcions al segon cicle d’educació infantil (P3, P4 i P5), educació primària (1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è) i educació secundària obligatòria (1r, 2n, 3r i 4t d’ESO) als centres públics. Les sol·licituds s’han de presentar al centre triat en primera opció acompanyades de la documentació necessària per acreditar els criteris de baremació, que es mantenen igual que el curs anterior. 

Connecta't al capdeLa regidoria d’Adolescència i Joventut ha iniciat  un procés participatiu per tal que el jovent i adolescents alellencs, de 12 a 30 anys, decideixin quines activitats volen fer pel Cap de Setmana Jove. Per poder participar i fer aportacions només caldrà emplenar aquest FORMULARI i apuntar-se a la jornada participativa prevista per al dissabte 21 d’abril, de 10 a 16h, a l’Espai Jove, a les antigues Escoles Fabra. A la jornada es debatran les propostes presentades i es crearan comissions de treball. Després de la feina tots els joves i les joves compartiran un dinar. 

Espai Actiu

Des de la Regidoria d´Educació de l´Ajuntament d´Alella volem conèixer quina necessitat té la població alellenca pel que fa a formació d'adults, per tal de poder adaptar els cursos que s'ofereixen des del Centre de Formació d'Adults-Espai Actiu a les demandes de la població. Per aquest motiu, us demanem la vostra col·laboració contestant aquesta ENQUESTA

Trepitjada de raïm

Un total de 47 professionals i equips de disseny gràfic -39 més que l'edició anterior- s'han presentat al concurs de la imatge gràfica de la 44a Festa de la Verema que se celebra del 7 al 9 de setembre. Aquesta xifra suposa un increment  de participació molt significatiu respecte a edicions anteriors, motivat pel fet de comptar amb el suport tècnic de l'Associació de Directors d'Art i Dissenyadors Gràfics (ADG-FAD), que ha estat l'encarregada de recollir les sol·licituds presentades. Un jurat format per 2 persones de l’Ajuntament d’Alella, la persona coordinadora de la Festa de la Verema, 2 professionals externs del món del disseny gràfic i la guanyadora de l'edició es va reunir divendres, 16 de març, per valorar tots els books presentats i triar els tres finalistes que van ser: PFP, Sílvia Juàrez i Àlex Prieto. 

Caminada dels Tres pobles (2016)Ja està tot preparat per a la XIII Caminada dels Tres Pobles. El 19 de  març es van obrir les inscripcions per poder participar en un esdeveniment esportiu, saludable i de convivència molt esperat tant pels habitants dels tres pobles veïns -Alella, El Masnou i Teià- com pels afeccionats a les caminades d'altres pobles i ciutats del Maresme i del Barcelonès. Enguany, la caminada s'avança una mica i es farà el diumenge 15 d'abril. 

Tres Torres

Els propers dies 27, 28 i 29 de març, l’Institut Oftalmològic Tres Torres realitzarà una campanya gratuïta de prevenció del glaucoma i degeneració macular a Alella. La Unitat Mòbil estarà instal·lada de 10 a 18h a l'aparcament de Can Lleonart i realitzarà revisions oculars gratuïtes a totes les persones que vulguin. 

Roses de Sant Jordi

Fins al 18 d’abril es poden presentar les sol·licituds per a la instal·lació de parades de Sant Jordi. Poden optar els comerços locals, entitats, escoles, clubs esportius, residències o similars de l’àmbit local. Les sol·licituds s’han de presentar, juntament amb la documentació requerida, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania

Agenda
Del 9 de març al 15 d'abril

Cartell un món paral·lel

Jumpsession

Data: Divendres, 23 de març de 2018
Hora: 7 h tarda
Lloc: Espai Jove
Data: Divendres, 23 de març de 2018
Hora: 2/4 de 12 matí
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia
Data: Divendres, 23 de març de 2018
Hora: 2/4 de 5 tarda
Lloc: Llar d´Infants Municipal Els Pinyons
Data: Dissabte, 24 de març de 2018
Hora: 11 h matí
Lloc: Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora
Data: Dissabte, 24 de març de 2018
Hora: 12 h migdia
Lloc: Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora
Data: Diumenge, 25 de març de 2018
Hora: 12 h migdia
Lloc: Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora
Data: Diumenge, 25 de març de 2018
Hora: 11 h matí
Lloc: Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora
Data: Diumenge, 25 de març de 2018
Hora: 10 h matí
Lloc: Alella Parc, al final del carrer Salvador Espriu
Data: Dilluns, 26 de març de 2018
Lloc: Aparcament de Can Lleonart
Durada: 26, 27 i 28 de març, de 10 a 17h
Data: Dissabte, 31 de març de 2018
Hora: 12 h migdia
Lloc: Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí