Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.188
Notícies

Biblioteques amb DOMarç és el mes de les Biblioteques amb DO a la Biblioteca Ferrer i Guàrdia i una dotzena més de biblioteques del territori de la Denominació d’Origen. És la sisena edició d’una iniciativa promoguda pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que pretén acostar les lletres i la cultura del vi a través d’un ampli ventall d’activitats. En tot Catalunya són 66 les biblioteques repartides per les onze denominacions d’origen les que se sumen enguany a aquesta activitat, que cada mes està dedicada a una DO. 

Programa 8 de marçLa regidoria d’Equitat ha preparat un programa d’activitats per celebrar el 8 de març, el Dia Internacional de les Dones, en el qual participen diferents àrees —Adolescència i Joventut, Cultura i Civisme i Seguretat Ciutadana— i les dues associacions de dones. Els actes arrencaran el 2 de març amb la inauguració de l’exposició “Mirades cap a l'Àfrica”, de la tianenca Bianca Batlle Nguema, i una performance a càrrec de Pinten dones, grup format per la mateixa artista més la part femenina de Bandebòlit, a les 20h a Can Manyé.

Trepitjada de raïmL'Ajuntament convoca els professionals i equips de disseny gràfic a presentar-se al concurs de la imatge gràfica de la 44a edició de la Festa de la Verema, que se celebra del 7 al 9 de setembre. Des de l'any 2012, el concurs està obert únicament a professionals i durant aquest anys han participat en la convocatòria alguns dels més reconeguts equips i professionals del disseny.

Cartell un món paral·lelCan Manyé acull del 9 de març al 15 d’abril “Un món paral·lel” una exposició col·lectiva produïda per Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Comissariada per Joan Fontcuberta, l’exposició recull els projectes de nou artistes – Azahara Cerezo (Girona), Andrés Galeano (Mataró/Berlí), Albert Gusí (Castellbisbal), Roberto Feijoo (Barcelona), David Mayo (Sevilla), Alberto Salván (Madrid), Txema Salvans (Barcelona), Ruben Torras (Sant Vicenç de Montalt) i Bárbara Traver (Madrid) – mostrant un ampli ventall d’opcions que exploren qüestions de percepció del territori, paisatge, tecnologia i representació virtual de la realitat.

Deu anys dels Pinyons

Els Pinyons es fan grans. La llar d’infants municipal celebra aquest curs els deu anys de funcionament i de servei al poble i ho fa amb una gran festa d'aniversari, plena de sorpreses, a la qual estan convidades a assistir totes les famílies que han passat pel centre en els seus deu anys de funcionament. Serà el divendres 23 de març, de 16.30 a 18.30h. Per participar a la celebració només cal confirmar assistència abans del 16 de març enviant un correu electrònic a alella.educacio@alella.cat i/o elspinyons@suara.coop indicant el nom i el número de persones que hi assistiran. 

Concurs de melmeladesEl Mercat Municipal recupera enguany el concurs de melmelades de taronges ecològiques. Les inscripcions es poden fer del 7 al 16 de març a la parada I Love Bio del Mercat Municipal. En el moment de la inscripció es lliurarà 1 kg de taronges ecològiques de la Vall de Rials i una llimona per elaborar la melmelada. El dissabte 17 de març a les 12h es farà degustació popular de melmelades i el lliurament de premis a la Porxada del Mercat. 

Ple febrerRaúl Morales, un veí de Mas Coll de 47 anys, llicenciat en medicina i especialitzat en pediatria, és el primer Síndic Municipal de Greuges d’Alella. Ell ha estat el candidat escollit per tots els grups municipals entre les deu persones —set homes i tres dones—  que es van presentar a la convocatòria per ocupar aquest càrrec, després de fer dues rondes d’entrevistes, una amb tots els aspirants i una segona amb les persones seleccionades pels diferents grups. El Ple celebrat aquest dijous, 22 de febrer, va aprovar per unanimitat el seu nomenament.

RieraL’Ajuntament ha iniciat un procés de participació sobre la futura urbanització de la Riera, del tram comprés entre l’aparcament de Can Lleonart i el pont de l’autopista. Amb aquest treball es convida la ciutadania a fer les seves aportacions i suggeriments sobre els usos actuals i futurs d’aquest espai de vital importància per al municipi, amb la voluntat de poder incorporar els resultats d’aquest procés en el plec de clàusules del futur concurs d’idees per a la redacció del projecte.

Agenda

Mirades cap a l'Àfrica

Data: Divendres, 2 de març de 2018
Hora: 8 h vespre
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Data: Divendres, 2 de març de 2018
Hora: 2/4 de 5 tarda
Lloc: Skate Parc
Data: Dissabte, 3 de març de 2018
Hora: 1 h migdia
Lloc: Oficina de Turisme
Data: Dissabte, 3 de març de 2018
Hora: 12 h migdia
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Data: Diumenge, 4 de març de 2018
Hora: 2/4 de 12 matí
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Data: Dimarts, 6 de març de 2018
Hora: 5 h tarda
Lloc: Garden Arenas
Durada: De 17 a 18.30h
Data: Dimecres, 7 de març de 2018
Hora: 5 h tarda
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Data: Dijous, 8 de març de 2018
Hora: 7 h tarda
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart

8 de març

Data: Dijous, 8 de març de 2018
Hora: 11 h matí
Lloc: Plaça de l'Ajuntament
Data: Divendres, 9 de març de 2018
Hora: 2/4 d'11 matí
Lloc: Aparcament de Can Lleonart

Tall de pernill

Data: Divendres, 9 de març de 2018
Hora: 8 h vespre
Lloc: Masia de Can Magarola

Cartell un món paral·lel

Data: Divendres, 9 de març de 2018
Hora: 8 h vespre
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Data: Divendres, 9 de març de 2018
Hora: 10 h matí
Lloc: Pavelló d'Esports Municipal Abelardo Vera
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí