Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.173
Notícies

Cartell Correllengua 2017El Correllengua 2017 passarà per Alella del 3 al 5 de novembre de 2017 per reivindicar la plena normalització de la llengua catalana. Enguany el Correllengua ret homenatge ret homenatge a il·lustradora i narradora infantil Lola Anglada coincidint amb el 125è aniversari del seu naixement. A Alella s'acomiada diumenge a les 12h a Can Lleonart amb un recital poètic i musical i el lliurament dels Premis Literaris Alella 2017. 

Ateses les circumstàncies excepcionals del moment i després de setmanes de reflexió i reunions, els membres del govern composat pels set regidors i regidores d'Esquerra Republicana de Catalunya + Sumem per Alella i la regidora d'Alella Primer, grup municipal vinculat al PSC, hem convingut en data d'avui (2 de novembre) de donar per finalitzat el pacte de govern.

Annerose Bloss  Geb MantelLa regidora i portaveu del grup municipal del Partit Popular, Annerose Bloss, va presentar el 19 d'octubre una instància a l'Ajuntament anunciant la seva renúncia al càrrec de regidora a partir de l'1 de novembre per motius personals. 

Tu fas AlellaEl 15 de novembre finalitza el termini perquè les entitats puguin presentar les justificacions de les subvencions ordinàries i extraordinàries atorgades per l’Ajuntament. El tràmit de presentació es pot fer presencialment a les Oficines d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament o bé per Internet si es disposa de signatura electrònica. Més informació a www.alella.cat/tramits.

Fira de Nadal

Les persones interessades a instal·lar una parada a la Fira de Nadal han de lliurar a l´Ajuntament les sol·licituds i la documentació requerida abans del 7 de desembre. Les sol·licituds es poden presentar presencialment a l´OAC o per Internet a través de d'aquest accéswww.alella.cat/firanadal.

Passejada Parc del GarrafPer segon any, l’Ajuntament d’Alella se suma al cicle de passejades “A cent cap als 100”, una iniciativa promoguda per la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de fomentar l’exercici, intercanviar coneixements sobre la natura i afavorir les relacions entre les persones més grans de 60 anys. Les inscripcions a les caminades es poden fer del 27 d'octubre al 22 de desembre emplenant aquest FORMULARI.

borsa comarcal de personalEl servei de borsa comarcal de personal ha superat les expectatives i el proper any s'ampliarà amb la incorporació de 2 nous perfils professionals (administratius/ves i conserges). Des del passat desembre, data en la qual es va signar el primer conveni amb ajuntaments, s'han inserit laboralment 28 persones i s'ha donat resposta a les necessitats de contractació urgent de 15 ajuntaments.

Ple 25 d'octubreEl Ple de l'Ajuntament va aprovar en la sessió extraordinària i urgent celebrada ahir dimecres, 25 d'octubre, dues mocions relacionades amb la situació política que viu Catalunya: una per exigir la llibertat dels presidents de l'Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i una altra de suport al Govern de Catalunya i per reclamar que s'aturi la suspensió de l'autonomia de Catalunya.

Agenda
Data: Divendres, 3 de novembre de 2017
Hora: 9 h vespre
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Data: Dissabte, 4 de novembre de 2017
Hora: 12 h migdia
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia
Data: Dissabte, 4 de novembre de 2017
Hora: 7 h tarda
Lloc: Alella Vinícola
Data: Diumenge, 5 de novembre de 2017
Hora: 2/4 d'11 matí
Lloc: Oficina de Turisme
Durada: De 10.30 a 12.30h

Cartell Correllengua 2017

Data: Diumenge, 5 de novembre de 2017
Hora: 12 h migdia
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart

Cuina alcalina

Data: Dimarts, 7 de novembre de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia
Data: Dimecres, 8 de novembre de 2017
Hora: 8 h matí
Lloc: Pavelló d'Esports Municipal Abelardo Vera
Data: Dimecres, 8 de novembre de 2017
Hora: 6 h tarda
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart

Germà de gel

Data: Dijous, 9 de novembre de 2017
Hora: 9 h vespre
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia
Data: Divendres, 10 de novembre de 2017
Hora: 9 h vespre
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Data: Diumenge, 12 de novembre de 2017
Hora: 2/4 d'11 matí
Lloc: Oficina de Turisme
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí