Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.172
Notícies

Ple 25 d'octubreEl Ple de l'Ajuntament va aprovar en la sessió extraordinària i urgent celebrada ahir dimecres, 25 d'octubre, dues mocions relacionades amb la situació política que viu Catalunya: una per exigir la llibertat dels presidents de l'Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i una altra de suport al Govern de Catalunya i per reclamar que s'aturi la suspensió de l'autonomia de Catalunya.

CementiriCoincidint amb la celebració de Tots Sants, el cementiri municipal amplia els dies d’obertura per facilitar a la població la visita als seus difunts i l’endreçament dels nínxols i sepultures. Les instal·lacions romandran obertes al públic de 9 a 18h del 23 d’octubre a l'1 de novembre, ambdós inclosos.

Passejada Parc del GarrafPer segon any, l’Ajuntament d’Alella se suma al cicle de passejades “A cent cap als 100”, una iniciativa promoguda per la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de fomentar l’exercici, intercanviar coneixements sobre la natura i afavorir les relacions entre les persones més grans de 60 anys. Les inscripcions a les caminades es poden fer del 27 d'octubre al 22 de desembre emplenant aquest FORMULARI.

Mercats amb DO AlellaEl Mercat Municipal d'Alella acull aquest dissabte, 28 d'octubre, la 3a edició de "Mercats amb DO Alella", una iniciativa promoguda pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alella, que s'estrena enguany a quatre mercats dels 23 municipis consorciats: Montgat, Teià, Alella i el Masnou. El Mercat Municipal obrirà les seves portes fora de l’horari habitual (de 20 a 23h) per oferir tastets de cuina elaborats amb productes de proximitat que venen els paradistes, preparats i servits per ells mateixos. 

borsa comarcal de personalEl servei de borsa comarcal de personal ha superat les expectatives i el proper any s'ampliarà amb la incorporació de 2 nous perfils professionals (administratius/ves i conserges). Des del passat desembre, data en la qual es va signar el primer conveni amb ajuntaments, s'han inserit laboralment 28 persones i s'ha donat resposta a les necessitats de contractació urgent de 15 ajuntaments.

Senyalització batuda porc senglar

La Societat de Caçadors d'Alella té previst fer una batuda de porc senglars aquest dissabte 28 d'octubre de 7.30 a 13.30, aproximadament, en la zona forestal de Can Comulada i Alella Parc. Cal respectar en tot moment la senyalització que la Societat de Caçadors instal·larà als camins i pistes forestals (inicis, creuaments i finals) que donin accés a la zona de les batudes.

Fira de Nadal

Les persones interessades a instal·lar una parada a la Fira de Nadal han de lliurar a l’Ajuntament les sol·licituds i la documentació requerida abans del 7 de desembre. Les sol·licituds es poden presentar presencialment a l’OAC o per Internet a través de d'aquest accés si es disposa de signatura electrònica. Més informació a www.alella.cat/firanadal.

Agenda

Escapa si pots

Data: Divendres, 27 d'octubre de 2017
Hora: 6 h tarda
Lloc: Antigues Escoles Fabra
AJORNADA
Data: Divendres, 27 d'octubre de 2017
Hora: 7 h tarda

Mercats amb DO Alella

Data: Dissabte, 28 d'octubre de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Mercat Municipal
Organitza: Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella
Durada: De 20 a 23h
AJORNADA
Data: Dissabte, 28 d'octubre de 2017
Hora: 11 h matí
Lloc: Plaça de l'Ajuntament
AJORNADA
Data: Dissabte, 28 d'octubre de 2017
Hora: 6 h tarda
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Data: Dijous, 2 de novembre de 2017
Hora: 7 h tarda
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Data: Divendres, 3 de novembre de 2017
Hora: 9 h vespre
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Data: Dissabte, 4 de novembre de 2017
Hora: 12 h migdia
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia
Data: Dissabte, 4 de novembre de 2017
Hora: 6 h tarda
Lloc: Alella Vinícola
Data: Diumenge, 5 de novembre de 2017
Hora: 2/4 d'11 matí
Lloc: Oficina de Turisme
Organitza: Ajuntament d'Alella
Durada: De 10.30 a 12.30h
Data: Diumenge, 5 de novembre de 2017
Hora: 12 h migdia
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Data: Dimarts, 7 de novembre de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí