Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.169
Notícies

Hort de la RectoriaL'Ajuntament té previst realitzar la propera setmana obres d'arranjament de l'Hort de la Rectoria amb l'objectiu de millorar l'estat general de l'asfaltat i la senyalització, reordenar l'estacionament per adequar la zona d'accés a la Biblioteca i dotar l'espai d'un sistema de sensors i un panell electrònic que informarà del número de places lliures i ocupades. Està previst que els treballs comencin dilluns 2 d'octubre i finalitzin el divendres 6 d'octubre. Mentre durin les obres no es podrà estacionar en aquest espai. 

Viles floridesL'Ajuntament ha estat guardonada amb tres Flors d'Honor en el lliurament de premis anual del projecte Viles Florides. Amb aquesta distinció, el municipi incrementa la valoració com a Vila Florida que va obtenir les dues passades edicions, passant de dues a tres Flors d'Honor.

Cartell Vi+El programa de la segona edició del Vi+ inclou una vuitantena de propostes molt variades en quan a formats, escenaris i continguts. Entre les moltes propostes hi haurà presentacions de vins i visites a cellers; tastos dirigits; menús i tallers gastronòmics; passejades i itineraris; sortides en vaixell i a cavall; propostes de música, teatre, literatura i poesia maridades amb vi; esdeveniments esportius; packs d’hotel, wellness i vinoteràpia, entre d’altres. Serà un mes sencer d’activitats, que arrencaran el 30 de setembre i s’estendran fins a l’1 de novembre per 23 municipis del territori. 

Cuinem i mengem entre llibresLa Biblioteca Ferrer i Guàrdia ha programat per a aquesta tardor un cicle d’activitats relacionades amb l’alimentació. Són sis sessions previstes per als dies 7, 17 i 24 d’octubre i 4, 7 i 15 de novembre en les quals es faran tallers, xerrades i presentacions de llibres i d’altres activitats adreçades al públic familiar que tenen l’objectiu de conscienciar els assistents sobre la necessitat d’aprendre a menjar bé a través de la lectura.

Taller de Can MagarolaEl celler de Can Magarola tornarà a obrir les seves portes el 6 d’octubre per acollir el taller de tast de pasta fresca i vins. De la mà de la sommelier Eli Vidal, tastarem vins de la DO Alella maridats amb tapes de pasta fresca i diferents salses i aprendrem a harmonitzar productes quotidians bàsics en la dieta mediterrània. El tast té un preu de 18€ i les inscripcions es faran a l’Oficina de Turisme. 

Cartell 1es Jornades Alella Valora l'EsportL’Ajuntament organitza aquest mes d’octubre les 1es Jornades Alella Valora l’Esport. Durant tres dies, del 4 al 6 d’octubre, es faran xerrades, tallers i taules rodones amb l’objectiu de debatre, conèixer experiències i provar recursos que ens ajudin a prendre consciència de la importància de la pràctica esportiva. 

Amb l'objectiu de fomentar la formació de professionals del vi, l'Ajuntament ha convocat la quarta Beca Verema, edició Ferran Centelles, destinada a sufragar el 50% del cost acadèmic del curs 2017-2018 a quatre alumnes de primer o segon curs del Grau Superior de Màrqueting i Publicitat en el Sector Vitivinícola que s'imparteix a l'Institut Alella. La beca té un import total de 750 euros i les sol·licituds es poden presntar fins al 13 d'octubre però cal estar matriculat prèviament. 

Agenda
A Can Manyé, del 7 de setembre al 15 d'octubre

Cartell Vi+

Data: Dissabte, 30 de setembre de 2017
Lloc: Diferents espais
Organitza: Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella
Data: Diumenge, 1 d'octubre de 2017
Hora: 10 h matí
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart

Segueix el rastre dels animals


Data: Dimecres, 4 d'octubre de 2017
Hora: 2/4 de 4 tarda
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia

Cartell 1es Jornades Alella Valora l'Esport

Data: Dimecres, 4 d'octubre de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart

La noia de la biblioteca

Data: Dijous, 5 d'octubre de 2017
Hora: 7 h tarda
Lloc: Biblioteca Nacional de Catalunya
Data: Dijous, 5 d'octubre de 2017
Hora: 10 h matí
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Durada: De 10 a 14h
Data: Dijous, 5 d'octubre de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart

Taller de tast de pasta fresca i vi DO Alella

Data: Divendres, 6 d'octubre de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Masia de Can Magarola
Data: Divendres, 6 d'octubre de 2017
Hora: 7 h tarda
Lloc: Espai Jove
Data: Dissabte, 7 d'octubre de 2017
Hora: 11 h matí
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia
Data: Diumenge, 8 d'octubre de 2017
Hora: 2/4 d'11 matí
Lloc: Oficina de Turisme
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí