Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.168
Notícies

Cartell Vi+El programa de la segona edició del Vi+ inclou una vuitantena de propostes molt variades en quan a formats, escenaris i continguts. Entre les moltes propostes hi haurà presentacions de vins i visites a cellers; tastos dirigits; menús i tallers gastronòmics; passejades i itineraris; sortides en vaixell i a cavall; propostes de música, teatre, literatura i poesia maridades amb vi; esdeveniments esportius; packs d'hotel, wellness i vinoteràpia, entre d'altres. Serà un mes sencer d'activitats, que arrencaran el 30 de setembre i s'estendran fins a l'1 de novembre per 23 municipis del territori. 

Cartell 1es Jornades Alella Valora l'EsportL'Ajuntament organitza aquest mes d'octubre les 1es Jornades Alella Valora l'Esport. Durant tres dies, del 4 al 6 d'octubre, es faran xerrades, tallers i taules rodones amb l'objectiu de debatre, conèixer experiències i provar recursos que ens ajudin a prendre consciència de la importància de la pràctica esportiva. 

Els grups municipals de l'Ajuntament d'Alella van decidir en la Comissió informativa celebrada aquest dijous, 21 de setembre, no celebrar la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament prevista per al proper 28 de setembre, donada "la situació excepcional i canviant que s'està vivint a Catalunya". L'Audiència Pública prèvia al Ple, que inicialment estava previst realitzar per primera vegada abans del Ple ordinari d'aquest mes de setembre, queda també ajornada fins a la convocatòria de la propera sessió plenària. 

Taller de Can MagarolaEl celler de Can Magarola tornarà a obrir les seves portes el 6 d'octubre per acollir el taller de tast de pasta fresca i vins. De la mà de la sommelier Eli Vidal, tastarem vins de la DO Alella maridats amb tapes de pasta fresca i diferents salses i aprendrem a harmonitzar productes quotidians bàsics en la dieta mediterrània. El tast té un preu de 18€ i les inscripcions es faran a l'Oficina de Turisme. 

Aula d'acollidaEl Servei d'Acollida de l'Ajuntament posa en marxa un nou curs adreçat a persones nouvingudes o establertes a Alella que vulguin aprofondir en el coneixement de la llengua, la societat i el marc jurídic català. Les inscripcions a l'espai Parlem català es fan els dies 26 i 28 de setembre.

Programa tardor 12·16Ja s'han obert les inscripcions al doble programa de tardor de l'Espai Jove: el de l'Espai 12·16 i el de l'Espai 16·30. Per al públic adolescent es mantenen les classes de reforç d'anglès, el taller de creació artística i el suport a l'aprenentatge. A més, hi haurà activitats puntuals com l'especial “escape room” de la Nit d’Ànimes, i tres tallers pràctics per prevenir la violència masclista. Per al jovent de 16 a 30 anys, als tallers de ioga i anglès, s'afegeix un curs de teatre i improvisació i un altre de treball de les emocions a partir de la il·lustració. L'Espai 16·30 inclou també dos monogràfics: un sobre la fotografia estàtica en l'era multimèdia i un altre d'iniciació a la fotografia nocturna.

Concurs fotografies parcEl Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada Litoral arriba a la 9a edició. Com l'any anterior, hi ha dues categories, una per al públic en general, i una altra per a nens i nenes de fins a 12 anys. El tema d'aquesta 9a convocatòria són els 25 anys del Parc, que se celebren aquest 2017, i les fotografies s'han de realitzar dins l'àmbit de l'espai natural protegit. Les imatges es poden presentar fins a les 23.55h del diumenge 15 d'octubre del 2017.

Amb l'objectiu de fomentar la formació de professionals del vi, l'Ajuntament ha convocat la quarta Beca Verema, edició Ferran Centelles, destinada a sufragar el 50% del cost acadèmic del curs 2017-2018 a quatre alumnes de primer o segon curs del Grau Superior de Màrqueting i Publicitat en el Sector Vitivinícola que s'imparteix a l'Institut Alella. La beca té un import total de 750 euros i les sol·licituds es poden presntar fins al 13 d'octubre però cal estar matriculat prèviament. 

Agenda
Data: Dissabte, 23 de setembre de 2017
Hora: 2/4 de 10 matí
Lloc: Santa Maria de Martorelles
Data: Dimecres, 27 de setembre de 2017
Hora: 2/4 de 8 tarda
Lloc: Masia de Can Magarola
Data: Diumenge, 1 d'octubre de 2017
Hora: 10 h matí
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart

Segueix el rastre dels animals

Data: Dimecres, 4 d'octubre de 2017
Hora: 2/4 de 4 tarda
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia

Cartell 1es Jornades Alella Valora l'Esport

Data: Dimecres, 4 d'octubre de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Diferents espais
Durada: 4, 5 i 6 d'octubre

La noia de la biblioteca

Data: Dijous, 5 d'octubre de 2017
Hora: 7 h tarda
Lloc: Biblioteca Nacional de Catalunya

Taller de tast de pasta fresca i vi DO Alella - Imatge inexistent

Data: Divendres, 6 d'octubre de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Masia de Can Magarola
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí