Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.167
Notícies

Can LleonartEl centre cultural Can Lleonart comença el curs amb energies renovades. Les activitats de cursos i tallers es reprendran el 4 d’octubre, però abans cal formalitzar les inscripcions: els antics alumnes i els veïns i veïnes d’Alella les podran fer els dies 18 i 19 de setembre, i a partir del 20 s’obriran a tothom. El programa de tardor ofereix una vuitantena de cursos i tallers, entre els quals destaca l’increment de l’oferta vinculada al món de vi i la gastronomia. Als cursos i tallers s’afegeixen, com cada temporada, les sortides, tertúlies i concerts. 

CFA-Espai Actiu Curs 2017-2018El Centre de Formació d'Adults-Espai Actiu segueix oferint cursos de formació contínua per adults, amb una clara vocació de millorar el perfil professional i l'ocupabilitat a través dels cursos que s'hi imparteixen. Les classes comencen el 2 d'octubre. 

PleEl proper Ple ordinari de l’Ajuntament, previst per al 28 de setembre, estrenarà una nova eina de participació ciutadana: l’Audiència Pública prèvia al Ple. Les sessions es convocaran mitja hora abans del Ple ordinari (l’últim dijous de cada mes a les 19h) i tindran una durada màxima de 25 minuts.


Ofrena floralMés d'una trentena d'entitats i partits polítics van participar a l'ofrena floral de l'Onze de Setembre que es va fer a la plaça dels Germans Lleonart d'Alella. L'acte va acabar amb la cantada d'Els Segadors per part de la Polifònica Joia d'Alella.

Programa tardor 12·16Ja s’han obert les inscripcions al doble programa de tardor de l’Espai Jove: el de l’Espai 12·16 i el de l’Espai 16·30. Per al públic adolescent es mantenen les classes de reforç d’anglès, el taller de creació artística i el suport a l’aprenentatge. A més, hi haurà activitats puntuals com l’especial “escape room” de la Nit d’Ànimes, i tres tallers pràctics per prevenir la violència masclista. Per al jovent de 16 a 30 anys, als tallers de ioga i anglès, s’afegeix un curs de teatre i improvisació i un altre de treball de les emocions a partir de la il·lustració. L’Espai 16·30 inclou també dos monogràfics: un sobre la fotografia estàtica en l’era multimèdia i un altre d’iniciació a la fotografia nocturna.

Concurs fotografies parcEl Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada Litoral arriba a la 9a edició. Com l'any anterior, hi ha dues categories, una per al públic en general, i una altra per a nens i nenes de fins a 12 anys. El tema d'aquesta 9a convocatòria són els 25 anys del Parc, que se celebren aquest 2017, i les fotografies s’han de realitzar dins l'àmbit de l'espai natural protegit. Les imatges es poden presentar fins a les 23.55 h del diumenge 15 d'octubre del 2017.

Agenda

 Del 7 de setembre al 15 d'octubre 

Exposició de verema

Enotast nocturn

Data: Dissabte, 16 de setembre de 2017
Hora: 5 h matinada
Lloc: Masia de Can Magarola

Can Lleonart

Data: Dilluns, 18 de setembre de 2017
Hora: 9 h matí
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Durada: De 18 i 19 de setembre inscripcions antic alumnes i veïns i veïnes d'Alella. A partir del 20 de setembre inscripcions a tothom

Hora del conte setembre

Data: Dimarts, 19 de setembre de 2017
Hora: 5 h tarda
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia
Data: Dissabte, 23 de setembre de 2017
Hora: 2/4 de 10 matí
Lloc: Santa Maria de Martorelles
Data: Dimecres, 27 de setembre de 2017
Hora: 2/4 de 8 tarda
Lloc: Masia de Can Magarola
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí