Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.161
Notícies

Premis Alella Valora l'Esport 2017Aquest divendres 30 de juny se celebrarà la festa de l'esport alellenc, amb el lliurament de la 4a edició dels Premis Alella Valora l'Esport. L'acte tindrà lloc al Pavelló Municipal a partir de les 19.30h i estarà conduït Enric López Vilalta, periodista i presentador esportiu de TV3, i per Lara Ullod, actriu de doblatge. Enguany s'han presentat més d'una cinquantena de candidatures, divuit de les quals rebran premi en la festa de l'esport. Més informació en aquest enllaç.

CAP El MasnouPer motius de reorganització del servei durant l'estiu, del 3 de juliol al 8 de setembre, les visites del servei de pediatria es faran exclusivament en el Centre d'Atenció Primària del Masnou,  i no hi haurà consultes al Consultori Local d'Alella.  Del 31 de juliol a l'1 setembre, ambdòs inclosos, l'horari de visita del Consultori Local del metge de família i del servei d'infermeria és de 8 a 15h.

Bosses compostablesDel 26 de juny a l'1 de juliol podeu passar per Can Lleonart a recollir les bosses compostables, en el segon lliurament de l'any que fa l'Ajuntament per fomentar la recollida responsable de residus. L'horari de lliurament de bosses és de dilluns a divendres, de 8 a 13h i de 17 a 20h, i dissabte de 10 a 14h. 

Dames d'honor i hereus 2016Si voleu que els vostres fills i filles participin de forma activa a la 43a Festa de la Verema com a hereus o dames d'honor, cal que feu les inscripcions a Can Lleonart fins al 21 de juliol. Poden participar-hi els infants empadronats a Alella que en el moment de la festa tinguin entre 8 i 12 anys.

Cartell Músics en ResidènciaÉs una proposta única a Catalunya. Una joia per als amants de la música de cambra que va néixer a Alella, ara fa vuit anys, a l'aixopluc del paraigües del Festival d'Estiu, i que ja s'ha fet gran. En els seus vuit anys de trajectòria, Músics en Residència ha deixat de ser un projecte per convertir-se en una proposta consolidada amb una singularitat especial que li permet volar sol, amb identitat pròpia, fora www.codetickets.com

plastilina majorEl cartell "Plastilina major", realitzat pels alumnes del taller d'art de Can Manyé que dirigeix el dissenyador gràfic Daniel Montes, ha estat el guanyador del concurs de cartells de Festa Major convocat per l'Ajuntament. És el cartell que ha obtingut una major puntuació de les 17 propostes presentades, en aconseguir un total de 9 punts, 5 provinents de la valoració del jurat i 4 de la votació popular.

Model reclamacionsLa Gerència Regional del Cadastre ha començat a enviar les notificacions dels expedients de regularització oberts a més d'un miler de finques urbanes i rústiques d'Alella en les quals s'han detectat alteracions cadastrals, en el procés de revisió que la Direcció General del Cadastre està duent a terme a tot el territori de l'Estat. És molt important que totes les persones que rebin una notificació estiguin atentes al seu contingut per validar que s'ajusta a la realitat i, en cas contrari, que presentar les al·legacions corresponents.

Passaport a l'aventuraLa Biblioteca Ferrer i Guàrdia torna a posar en marxa aquest estiu la iniciativa “Passaport a l'aventura...”, una activitat que es va iniciar l'any 2012 amb l'objectiu de promoure la lectura entre els infants de 5 a 14 anys durant les vacances d'estiu. La proposta d'aquestes vacances consisteix en fer un recorregut pels parcs de fauna d'arreu de Catalunya.

Agenda
Del 9 de juny al 2 de juliol a Can Manyé

Premis Alella Valora l'Esport 2017

Data: Divendres, 30 de juny de 2017
Hora: 7 h tarda
Lloc: Pavelló d'Esports Municipal Abelardo Vera

Funkystep and the Sey Sisters

Data: Divendres, 30 de juny de 2017
Hora: 10 h nit
Lloc: Parc de Can Sors (carrer Mediterrània)
Preu: Gratuït
Data: Dissabte, 1 de juliol de 2017
Hora: 10 h matí
Lloc: Can Lleonart
Preu: 3 euros
Durada: De 10 a 11.30h

Activitat enoturístiques juny

Data: Dissabte, 1 de juliol de 2017
Hora: 10 h matí
Preu: 7 euros
Durada: De 10 a 11.30h

The Gospel Viu Choir

Data: Divendres, 7 de juliol de 2017
Hora: 10 h nit
Lloc: Jardins de Cal Marquès

Blaumut

Data: Dissabte, 8 de juliol de 2017
Hora: 10 h nit
Lloc: Jardins de Cal Marquès
Data: Dijous, 13 de juliol de 2017
Hora: 9 h vespre
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia

Marion Harper

Data: Divendres, 14 de juliol de 2017
Hora: 10 h nit
Lloc: Celler de les Aus d'Alta Alella
Preu: 15 euros

Meritxel Neddermann i Sergi Saval Rusó Sala

Data: Dissabte, 15 de juliol de 2017
Hora: 10 h nit
Lloc: Celler Bouquet d'Alella
Preu: 15 euros
Data: Dissabte, 15 de juliol de 2017
Hora: 10 h matí
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Durada: De 10 a 14h
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí