Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.160
Notícies

Sant JoanUn any més, us convidem a celebrar junts la revetlla de Sant Joan a la Riera Principal. Cap a les 21.30 encendrem la foguera amb la flama arribada del cim del Canigó i es donarà el tret de sortida a la festa de Sant Joan amb botifarrada popular, coca, cava i música de revetlla. Per gaudir de la festa cal seguir les recomanacions de seguretat

Foto: ADF Serra de MarinaUn any més els agents implicats en la prevenció i control d'incendis forestals treballaran de forma coordinada per minimitzar-ne el risc i, si és el cas, actuar amb celeritat en la seva extinció. Ahir es va fer la reunió de coordinació i actualització dels protocols d'actuació. Es demana la col·laboració ciutadana extremant les mesures de prevenció especialment en dates tant assenyalades com la Revetlla de Sant Joan. La peculiaritat d'aquesta nit, amb petards i fogueres, fa que estigui considerada com una de les més perilloses de l'any pel que fa a risc d'incendi forestal. Les ADF i els bombers han muntat un operatiu especial per a la nit del 23 al 24 de juny

Resultat votsCasal d'Alella ha estat el nom més votat de les sis propostes finalistes que es podien triar en la prova pilot de vot electrònic realitzada per posar nom al nou espai d'arts escèniques que s'esta construint en el carrer de Santa Madrona. En total han votat 657 veïns i veïnes d'Alella, el que representa un 8,08% del cens de 8.132 persones empadronades al municipi de 16 anys o més, que eren les que podien votar.

LGTBIL’Ajuntament commemora enguany, per primera vegada, el Dia de l’Alliberament de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals (LGTBI).Les activitats s’han programat per al dia 22 de juny i inclouen una performance i la projecció de cinema a la fresca de la pel·lícula Pride

Passaport a l'aventuraLa Biblioteca Ferrer i Guàrdia torna a posar en marxa aquest estiu la iniciativa “Passaport a l'aventura...”, una activitat que es va iniciar l'any 2012 amb l'objectiu de promoure la lectura entre els infants de 5 a 14 anys durant les vacances d'estiu. La proposta d'aquestes vacances consisteix en fer un recorregut pels parcs de fauna d'arreu de Catalunya.

Del 21 al 28 de juny podeu votar la pel·lícula que voleu veure al cinema a la fresca a la Festa Major.  Es pot triar entre vuit propostes aptes per a tots els públics: CigonyesVaianaMascotesBuscant la DoryCantaEl meu amic el gegantEl petit príncep i El Libro de la Selva. Per poder votar cal accedir a l'enquesta que trobareu en aquest enllaç.

Buscant la Dory Canta! Cigonyes El libro de la selva El meu amic el gegant El petit príncep Mascotes Vaina

Dames d'honor i hereus 2016Si voleu que els vostres fills i filles participin de forma activa a la 43a Festa de la Verema com a hereus o dames d’honor, cal que feu les inscripcions a Can Lleonart fins al 21 de juliol. Poden participar-hi els infants empadronats a Alella que en el moment de la festa tinguin entre 8 i 12 anys.

CFA-Espai Actiu Curs 2017-2018El Centre de Formació d'Adults-Espai Actiu segueix oferint cursos de formació contínua per adults, amb una clara vocació de millorar el perfil professional i l'ocupabilitat a través dels cursos que s'hi imparteixen. Enguany s'impulsen els cursos per assolir les competències bàsiques en llengua estrangera. Les inscripcions es fan del 19 al 29 de juny a les antigues Escoles Fabra. Les persones preinscrites hauran de formalitzar la matrícula del 4 al 14 de setembre.

Cartell Músics en ResidènciaÉs una proposta única a Catalunya. Una joia per als amants de la música de cambra que va néixer a Alella, ara fa vuit anys, a l’aixopluc del paraigües del Festival d’Estiu, i que ja s’ha fet gran. En els seus vuit anys de trajectòria, Músics en Residència ha deixat de ser un projecte per convertir-se en una proposta consolidada amb una singularitat especial que li permet volar sol, amb identitat pròpia, fora www.codetickets.com

Alella Valora L'esportEl 30 de juny se celebrarà la festa de l’esport alellenc, amb el lliurament de la 4a edició dels Premis Alella Valora l’Esport. L’acte tindrà lloc al Pavelló Municipal a partir de les 19.30h. Per assistir-hi cal recollir les entrades gratuïtes a les oficines del Pavelló a partir del 15 de juny. Més informació en aquest enllaç.

Agenda
Del 9 de juny al 3 de juliol a Can Manyé

Cartell silenci/s 

Félix Blume, Albert Bayona, Carme Garolera, Ricard Aymar, Ignasi Villares, Jordi Tolosa.

LGTBI

Data: Dijous, 22 de juny de 2017
Hora: 2/4 de 7 tarda
Lloc: Diversos espais d´Alella (Plaça de l´Ajuntament, Porxada del Mercat Municipal, Can Lleonart...)
Data: Dijous, 22 de juny de 2017
Hora: 2/4 de 10 vespre
Lloc: Plaça de l'Ajuntament

Sant Joan

Data: Divendres, 23 de juny de 2017
Hora: 2/4 de 10 vespre
Lloc: Riera Principal
Data: Dijous, 29 de juny de 2017
Hora: 2/4 de 8 tarda
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació

Premis Alella Valora l'Esport 2017

Data: Divendres, 30 de juny de 2017
Hora: 7 h tarda
Lloc: Pavelló d'Esports Municipal Abelardo Vera

Funkystep and The Sey Sisters

Data: Divendres, 30 de juny de 2017
Hora: 10 h nit
Lloc: Parc de Can Sors (carrer Mediterrània)
Organitza: Ajuntament d'Alella
Preu: Gratuït
Data: Dissabte, 1 de juliol de 2017
Hora: 10 h matí
Lloc: Can Lleonart
Preu: 3 euros
Durada: De 10 a 11.30h

Activitat enoturístiques juny

Data: Dissabte, 1 de juliol de 2017
Hora: 10 h matí
Lloc: Oficina de Turisme
Preu: 7 euros
Durada: De 10 a 11.30h
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí