Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.159
Notícies

Model reclamacionsLa Gerència Regional del Cadastre ha començat a enviar les notificacions dels expedients de regularització oberts a més d'un miler de finques urbanes i rústiques d'Alella en les quals s'han detectat alteracions cadastrals, en el procés de revisió que la Direcció General del Cadastre està duent a terme a tot el territori de l'Estat. És molt important que totes les persones que rebin una notificació estiguin atentes al seu contingut per validar que s'ajusta a la realitat i, en cas contrari, que presentar les al·legacions corresponents.

Cartell Músics en ResidènciaÉs una proposta única a Catalunya. Una joia per als amants de la música de cambra que va néixer a Alella, ara fa vuit anys, a l'aixopluc del paraigües del Festival d'Estiu, i que ja s'ha fet gran. En els seus vuit anys de trajectòria, Músics en Residència ha deixat de ser un projecte per convertir-se en una proposta consolidada amb una singularitat especial que li permet volar sol, amb identitat pròpia, fora www.codetickets.com

Presentació prova pilot de vot electrònicEl diputat d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Antoni Garcia, i l'alcalde d'Alella, Andreu Francisco i Roger, han presentat aquest dijous, 8 de juny, a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania d'Alella, la prova pilot de vot electrònic impulsada amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, en el marc de la consulta popular que es durà a terme, del 8 al 19 de juny, per escollir el nom de l'espai d'arts escèniques que s'està construint al carrer de Santa Madrona. PODEU VOTAR DES D'AQUEST ENLLAÇ

CFA-Espai Actiu Curs 2017-2018El Centre de Formació d'Adults-Espai Actiu segueix oferint cursos de formació contínua per adults, amb una clara vocació de millorar el perfil professional i l'ocupabilitat a través dels cursos que s'hi imparteixen. Enguany s'impulsen els cursos per assolir les competències bàsiques en llengua estrangera. Les inscripcions es fan del 19 al 29 de juny a les antigues Escoles Fabra. Les persones preinscrites hauran de formalitzar la matrícula del 4 al 14 de setembre.

plastilina majorEl cartell "Plastilina major", realitzat pels alumnes del taller d'art de Can Manyé que dirigeix el dissenyador gràfic Daniel Montes, ha estat el guanyador del concurs de cartells de Festa Major convocat per l'Ajuntament. És el cartell que ha obtingut una major puntuació de les 17 propostes presentades, al aconseguir un total de 9 punts, 5 provinents de la valoració del jurat i 4 de la votació popular.

LGTBIL'Ajuntament commemora enguany, per primera vegada, el Dia de l'Alliberament de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals (LGTBI).Les activitats s'han programat per al dia 22 de juny i inclouen una performance i la projecció de cinema a la fresca de la pel·lícula Pride

Festa del joc i de l'esportL’àrea d'Esports de l'Ajuntament us anima a practicar l'esport en família, d'una manera lúdica i divertida, amb la Festa del Joc i de l'Esport que se celebra el cap de setmana 17 i 18 de juny. Dissabte al matí es faran activitats aquàtiques, entrenament funcionals i una jornada atlètica que inclourà un tast de trail running. Diumenge, d'11 a 14h i de 17 a 20h, hi haurà activitats lúdiques i esportives per a totes les edats.

Alella Valora L'esportEl 30 de juny se celebrarà la festa de l'esport alellenc, amb el lliurament de la 4a edició dels Premis Alella Valora l'Esport. L'acte tindrà lloc al Pavelló Municipal a partir de les 19.30h. Per assistir-hi cal recollir les entrades gratuïtes a les oficines del Pavelló des del 15 de juny. Més informació en aquest enllaç.

Sant JoanUn any més, us convidem a celebrar junts la revetlla de Sant Joan a la Riera Principal. Cap a les 21.30 encendrem la foguera amb la flama arribada del cim del Canigó i es donarà el tret de sortida a la festa de Sant Joan amb botifarrada popular, coca, cava i música de revetlla. Per gaudir de la festa cal seguir les recomanacions de seguretat

Els Juliols"La Catalunya Vitivinícola avui: la identitat com a supervivència?", és el títol del curs dels Juliols de la UB, programat per l'Ajuntament d'Alella amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona, que es farà del 10 al 14 de juliol.  L'Ajuntament convoca quinze beques per poder assistir al curs que es podran sol·licitar fins al 15 de juny. 

Aula d'estudiL'Espai Jove torna a posar a disposició del jovent d'Alella una sala d'estudis per preparar els seus exàmens i fer els treballs de fi de curs. La sala d'estudis romandrà oberta del 29 de maig al 30 de juny. 

Agenda
Del 9 de juny al 3 de juliol a Can Manyé

Cartell silenci/s

Data: Dissabte, 17 de juny de 2017
Hora: 2/4 d'11 matí
Durada: De 10.30 a 12.30h

Concert de la Coral Municipal d'Alella

Data: Dissabte, 17 de juny de 2017
Hora: 12 h migdia
Organitza: Ajuntament d'Alella

Festa del Joc i de l'Esport

Data: Dissabte, 17 de juny de 2017
Hora: 9 h matí
Fins data: 18-06-2017
Organitza: Ajuntament d'Alella
Durada: Dissabte de 9 a 14h i diumenge d'11 a 14h i de 17 a 20h
Data: Diumenge, 18 de juny de 2017
Hora: 11 h matí
Organitza: Ajuntament d'Alella
Durada: Dissabte de 9 a 14h i diumenge d'11 a 14h i de 17 a 20h
Data: Dimecres, 21 de juny de 2017
Hora: 2/4 de 8 tarda
Organitza: Ajuntament d'Alella

LGTBI

Data: Dijous, 22 de juny de 2017
Hora: 2/4 de 7 tarda
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Dijous, 22 de juny de 2017
Hora: 2/4 de 10 vespre
Organitza: Ajuntament d'Alella

Sant Joan

Data: Divendres, 23 de juny de 2017
Hora: 2/4 de 10 vespre
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Dijous, 29 de juny de 2017
Hora: 2/4 de 8 tarda
Organitza: Ajuntament d'Alella

Premis Alella Valora l'Esport 2017

Data: Divendres, 30 de juny de 2017
Hora: 7 h tarda
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Divendres, 30 de juny de 2017
Hora: 10 h nit
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí