Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.158
Notícies

Cartell Músics en ResidènciaÉs una proposta única a Catalunya. Una joia per als amants de la música de cambra que va néixer a Alella, ara fa vuit anys, a l'aixopluc del paraigües del Festival d'Estiu, i que ja s'ha fet gran. En els seus vuit anys de trajectòria, Músics en Residència ha deixat de ser un projecte per convertir-se en una proposta consolidada amb una singularitat especial que li permet volar sol, amb identitat pròpia, fora ja del Festival. Les entrades es poden adquirir a partir del 15 de juny a l'Oficina de Turisme i al web www.musicsenresidencia.org

Presentació prova pilot de vot electrònicEl diputat d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Antoni Garcia, i l'alcalde d'Alella, Andreu Francisco i Roger, han presentat aquest dijous, 8 de juny, a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania d'Alella, la prova pilot de vot electrònic impulsada amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, en el marc de la consulta popular que es durà a terme, del 8 al 19 de juny, per escollir el nom de l'espai d'arts escèniques que s'està construint al carrer de Santa Madrona. PODEU VOTAR DES D'AQUEST ENLLAÇ

Acte constitució Ajuntament - Imatge inexistentEl Ple municipal va aprovar el passat 25 de maig el codi de conducta d'alts càrrecs de l'Ajuntament d'Alella, que afecta tant als càrrecs electes com a les persones que ocupen la gerència del Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO i de l'Ajuntament. Les funcions de control del compliment del codi de conducta dels alts càrrecs serà assignada a la Sindicatura Municipal de Greuges d'Alella, una figura que es preveu crear properament. 

Nit del comerçDesprés de l’èxit de la primera edició, Alella torna a repetir la seva particular versió del shopping night amb la Nit del Comerç que se celebra el 10 de juny. Els comerços adherits a la iniciativa allargaran l'horari comercial fins a la mitja nit i mentrestant passaran moltes coses al centre del poble: un tast al mercat, l'Enotast i el Mostast, música en directe, màgia i moltes més sorpreses que animaran a tothom a sortir al carrer.  

Els Juliols"La Catalunya Vitivinícola avui: la identitat com a supervivència?", és el títol del curs dels Juliols de la UB, programat per l'Ajuntament d'Alella amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona, que es farà del 10 al 14 de juliol.  L'Ajuntament convoca quinze beques per poder assistir al curs que es podran sol·licitar fins al 15 de juny. 

CFA-Espai Actiu Curs 2017-2018El Centre de Formació d'Adults-Espai Actiu segueix oferint cursos de formació contínua per adults, amb una clara vocació de millorar el perfil professional i l'ocupabilitat a través dels cursos que s'hi imparteixen. Enguany s'impulsen els cursos per assolir les competències bàsiques en llengua estrangera. Les inscripcions es fan del 19 al 29 de juny a les antigues Escoles Fabra. Les persones preinscrites hauran de formalitzar la matrícula del 4 al 14 de setembre.

Cartell silenci/sCan Manyé acull del 9 de juny al 3 de juliol “Silenci/s”, una exposició col·lectiva dels artistes Félix Blume, Albert Bayona, Carme Garolera, Ricard Aymar, Ignasi Villares i Jordi Tolosa. Es tracta d'una aproximació al concepte del silenci des de les perspectives personals de sis artistes que indaguen en diferents aspectes d'aquest concepte. 

Alella Valora L'esportEl 30 de juny se celebrarà la festa de l'esport alellenc, amb el lliurament de la 4a edició dels Premis Alella Valora l'Esport. L'acte tindrà lloc al Pavelló Municipal a partir de les 19.30h. Per assistir-hi cal recollir les entrades gratuïtes a les oficines del Pavelló a partir del 15 de juny. Més informació en aquest enllaç.

Festa del joc i de l'esportL’àrea d'Esports de l'Ajuntament us anima a practicar l'esport en família, d'una manera lúdica i divertida, amb la Festa del Joc i de l'Esport que se celebra el cap de setmana 17 i 18 de juny. Dissabte al matí es faran activitats aquàtiques, entrenament funcionals i una jornada atlètica que inclourà un tast de trail running. Diumenge, d'11 a 14h i de 17 a 20h, hi haurà activitats lúdiques i esportives per a totes les edats.

Aula d'estudiL'Espai Jove torna a posar a disposició del jovent d'Alella una sala d'estudis per preparar els seus exàmens i fer els treballs de fi de curs. La sala d'estudis romandrà oberta del 29 de maig al 30 de juny. 

Avís ENDESA: El proper diumenge 11 de juny hi haurà talls de subministrament elèctric, entre els 8 i les 13h, per obres de manteniment a la xarxa que afectaran a diferents carrers del Centre Urbà. Per qualsevol aclariment el telèfon d'atenció de ENDESA és: 800 760 706

L'AJUNTAMENT INFORMA: per motius de manteniment en el sistema de padró d'habitants, el sistema no estarà operatiu des de les 12 hores del divendres 9 de juny fins a les 11 hores del dilluns 12 de juny, per la qual cosa no es podran realitzar tràmits ni consultes en el padró. Disculpeu les molèsties

Agenda

Cartell silenci/s

Data: Divendres, 9 de juny de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Durada: Fins al 3 de juliol

Activitat enoturístiques juny

Data: Dissabte, 10 de juny de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Oficina de Turisme
Durada: De 20 a 21.30h
Data: Dissabte, 10 de juny de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Oficina de Turisme

Nit del comerç

Data: Dissabte, 10 de juny de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Plaça de l'Ajuntament i centre del poble
Durada: De 20 a 23h
Data: Diumenge, 11 de juny de 2017
Hora: 10 h matí
Lloc: El Bosquet
Data: Diumenge, 11 de juny de 2017
Hora: 12 h migdia
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart

Sopar a la fresca

Data: Dijous, 15 de juny de 2017
Hora: 2/4 de 9 vespre
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Data: Dissabte, 17 de juny de 2017
Hora: 2/4 d'11 matí
Lloc: Oficina de Turisme
Durada: De 10.30 a 12.30h
Data: Dissabte, 17 de juny de 2017
Hora: 12 h migdia
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Data: Dissabte, 17 de juny de 2017
Hora: 9 h matí
Lloc: Diferents espais
Durada: Dissabte de 9 a 14h i diumenge d'11 a 14h i de 17 a 20h
Data: Dimecres, 21 de juny de 2017
Hora: 2/4 de 8 tarda
Lloc: Can Bouquet

LGTBI

Data: Dijous, 22 de juny de 2017
Hora: 2/4 de 7 tarda
Lloc: Diversos espais d´Alella (Plaça de l´Ajuntament, Porxada del Mercat Municipal, Can Lleonart...)
Data: Dijous, 22 de juny de 2017
Hora: 2/4 de 10 vespre
Lloc: Plaça de l'Ajuntament
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí