Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.157
Notícies

Cartells agrupatsA partir de dissabte 27 de maig és pot votar el cartell de la Festa Major d'enguany. La votació és pot fer per Internet emplenant el formulari que trobareu en aquest enllaç o bé presencialment, a partir de dilluns 29 de maig, a Can Lleonart. Només és podrà votar una de les 17 propostes que s'han presentat al concurs en el termini i amb els requisits requerits per les bases de la convocatòria. 

Taller de compostatge casolàL'Ajuntament s'afegeix als actes del Dia Internacional del Medi Ambient, que se celebra el 5 de juny, amb l'organització d'un taller de compostatge casolà que es durà a terme el dissabte 10 de juny a Can Lleonart. A la sessió, que es farà d'11 a 13h, s'explicarà com es fa i quins són els beneficis de fer compostatge a casa.

Aula d'estudiL'Espai Jove torna a posar a disposició del jovent d'Alella una sala d'estudis per preparar els seus exàmens i fer els treballs de fi de curs. La sala d'estudis romandrà oberta del 29 de maig al 30 de juny. 

Canals de recerca de feinaEl Servei Local d'Ocupació ha programat un taller d'orientació laborals de tres sessions dedicat als canals de recerca de feina. Es farà els dies 7, 8 i 9 de juny, de 9.30 a 13.30h a les Antigues Escoles Fabra. El taller és gratuït i obert a totes aquelles persones que estan buscant feina,  tant si estan a l'atur com si volen fer un canvi d'ocupació. Cal fer inscripció prèvia a alella.ocupacio@alella.cat 

Mercat d'EscapadesEl Consorci de Promoció Enoturística de la Ruta del Vi DO Alella serà present al ‘Mercat d’Escapades a Catalunya’ del 26 al 28 de maig, al Passeig de Lluís Companys de Barcelona (al costat de l’Arc de Triomf). Els visitants podran conèixer de primera mà les experiències enoturístiques que tenen a l’abast en el territori de la DO Alella, i a tocar de Barcelona: activitats per fer entorn el vi i la gastronomia, a cellers, a la natura i a la costa, per gaudir en família, amb amics o en parella.

Tala d'arbre TomicusEl Ple del Consell Comarcal del Maresme va aprovar a la darrera sessió del 16 de maig la creació de l'Agència de Boscos del Maresme, un nou servei que permetrà donar suport tècnic i col·laborar amb els ajuntaments i associacions de propietaris en la preservació de la massa forestal que es troba greument afectada pel canvi climàtic i l'acció destructiva de plagues com el Tomicus.

Festival de Dansa

El Festival de final de curs de l'Escola de Dansa es farà el 10 de juny, a les 18h, al Teatre la Massa de Vilassar de Dalt. Les entrades es poden adquirir a l'Oficina de Turisme del 18 de maig a l'1 de juny amb una limitació de 5 entrades per persona. En cas que quedin entrades, es farà un segon torn de venda del 2 al 9 de juny, sense limitació del número d'entrades.

EscolesL’Ajuntament obre del 22 de maig al 9 de juny la primera convocatòria d’ajuts a l’escolarització per al curs 2017-2018, que regula les prestacions econòmiques per menjador, llibres, material i sortides escolars i la llar d’infants a famílies amb manca de recursos. Les sol·licituds es podran presentar, a partir del 22 de maig, a l’Oficina d'Atenció a la Ciutadania i a l'àrea de Serveis a les Persones, on també es podrà revisar la documentació requerida, demanant cita prèvia amb aquest formulari.

Els Juliols"La Catalunya Vitivinícola avui: la identitat com a supervivència?", és el títol del curs dels Juliols de la UB, programat per l'Ajuntament d'Alella amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona, que es farà del 10 al 14 de juliol.  L'Ajuntament convoca quinze beques per poder assistir al curs que es podran sol·licitar fins al 15 de juny. 

Alella Valora L'esportL'Ajuntament ha convocat la quarta edició dels premis "Alella Valora l'Esport" amb l'objectiu de reconèixer èxits i mèrits esportius a esportistes i directius, entitats, clubs i altres associacions i persones vinculades a Alella que hagin tingut una actuació destacada durant la temporada 2016-2017. Les candidatures es poden presentar al Pavelló Municipal d'Esports o a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, OAC, fins al 24 de maig. 

BlaumutEl Festival d’Estiu tindrà canvis en aquesta tretzena edició. Es manté el calendari del mes de juliol (hi haurà actuacions del 30 de juny al 15 de juliol), però s’avança la venda d’entrades que es podran adquirir a partir del 10 de maig a l'Oficina de Turisme i a www.festivalalella.cat. BlaumutThe Gospel Viu Choir, Funkystep & The Sey Sisters, Marion HarperFerran Savall & Meritxell Neddermann i Rusó Sala, completen un cartell que no inclou els concerts de Músics en Residència, com ha vingut fent des de l’any 2010, perquè les estades de música clàssica tindran enguany programa propi.

Agenda

Jornades Gent Gran

Data: Dilluns, 15 de maig de 2017
Fins data: 28-05-2017
Lloc: Diferents espais
Organitza: Ajuntament d'Alella

Presentació de llibre

Data: Divendres, 26 de maig de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia

Wine tasting maig

Data: Dissabte, 27 de maig de 2017
Hora: 1 h migdia
Lloc: Oficina de Turisme
Data: Diumenge, 28 de maig de 2017
Hora: 2/4 d'11 matí
Lloc: Oficina de Turisme
Durada: De 10.30 a 12.30h
Data: Dimecres, 31 de maig de 2017
Hora: 2/4 de 8 tarda
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació

La vida en parella

Data: Dijous, 1 de juny de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Data: Dimecres, 7 de juny de 2017
Hora: 2/4 de 8 matí
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Data: Dijous, 8 de juny de 2017
Hora: 7 h tarda
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Durada: De 19 a 21h

Club de lectura juny

Data: Dijous, 8 de juny de 2017
Hora: 9 h vespre
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia

Silenci/s

Data: Divendres, 9 de juny de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Durada: Fins al 3 de juliol
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí