Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.155
Notícies

Jornades Gent GranL’any passat es van commemorar els 75 anys del Dinar d’Homenatge a la Vellesa i enguany se celebren els 10 anys de les Jornades de la Gent Gran. Aprofitant el desè aniversari, les jornades surten al carrer i amplien el número de propostes i els dies de celebració. Passen de una a dues setmana i es faran del 15 al 28 de maig. 

Render Espai culturalTota la ciutadania està convidada a participar en la tria del nom del nou espai cultural i d’arts escèniques del carrer de Santa Madrona. De l'11 al 19 de maig es podran presentar propostes. Un jurat seleccionarà cinc finalistes que són les que es posaran a votació popular, mitjançant un programa pilot de vot electrònic, del 8 al 19 de juny.   

BlaumutEl Festival d’Estiu tindrà canvis en aquesta tretzena edició. Es manté el calendari del mes de juliol (hi haurà actuacions del 30 de juny al 15 de juliol), però s’avança la venda d’entrades que es podran adquirir a partir del 10 de maig a l'Oficina de Turisme i a www.festivalalella.cat. BlaumutThe Gospel Viu Choir, Funkystep & The Sey Sisters, Marion HarperFerran Savall & Meritxell Neddermann i Rusó Sala, completen un cartell que no inclou els concerts de Músics en Residència, com ha vingut fent des de l’any 2010, perquè les estades de música clàssica tindran enguany programa propi.

Exposició BrossaCan Manyé posa Alella al mapa de l’epicentre Brossa amb l’exposició “A escena. Personatges brossians”. La mostra, que es pot visitar del 5 al 28 de maig,  posa de manifest com el teatre és present a tota l’obra de Joan Brossa.

Alella Valora L'esportL'Ajuntament ha convocat la quarta edició dels premis "Alella Valora l'Esport" amb l'objectiu de reconèixer èxits i mèrits esportius a esportistes i directius, entitats, clubs i altres associacions i persones vinculades a Alella que hagin tingut una actuació destacada durant la temporada 2016-2017. Les candidatures es poden presentar al Pavelló Municipal d'Esports o a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, OAC, fins al 24 de maig. 

Festival de Dansa

El Festival de final de curs de l'Escola de Dansa es farà el 10 de juny, a les 18h, al Teatre la Massa de Vilassar de Dalt. Les entrades es poden adquirir a l'Oficina de Turisme del 18 de maig a l'1 de juny amb una limitació de 5 entrades per persona. En cas que quedin entrades, es farà un segon torn de venda del 2 al 9 de juny, sense limitació del número de entrades.

Adrenalina de l'Estiu primera setmana de maig comencen les inscripcions als casals i campus d’estiu que s’organitzen a Alella. Per segon any, l’Ajuntament ha recopilat l’oferta pública i privada que s’organitza al municipi perquè els infants i joves puguin fer activitats durant les vacances escolars. Les ofertes que poden consultar des de l’enllaç www.alella.cat/casalsestiu del web municipal. 

SelvatanaL'Ajuntament ha tornat a convocar el concurs per triar el cartell de la Festa Major de Sant Feliu. El concurs és obert tant a professionals com a artistes novells, de forma individual o col·lectiva, i cadascun d'ells no podrà presentar més de dues propostes. Les obres es poden presentar a Can Lleonart fins al 25 de maig. 

EscolesL’Ajuntament obre del 22 de maig al 9 de juny la primera convocatòria d’ajuts a l’escolarització per al curs 2017-2018, que regula les prestacions econòmiques per menjador, llibres, material i sortides escolars i la llar d’infants a famílies amb manca de recursos. Les sol·licituds es podran presentar, a partir del 22 de maig, a l’Oficina d'Atenció a la Ciutadania i a l'àrea de Serveis a les Persones, on també es podrà revisar la documentació requerida, demanant cita prèvia amb aquest formulari.

Agenda
Del 5 al 14 de maig. Consulteu tota la programació a www.alella.cat/espaisdepoesia

Espais de poesia

Data: Divendres, 12 de maig de 2017
Fins data: 14-05-2017
Lloc: Diferents espais

Manu Guix

Data: Divendres, 12 de maig de 2017
Hora: 10 h nit
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Data: Dissabte, 13 de maig de 2017
Hora: 1 h migdia
Lloc: Oficina de Turisme
Data: Dissabte, 13 de maig de 2017
Hora: 1 h migdia
Lloc: Oficina de Turisme
Data: Diumenge, 14 de maig de 2017
Hora: 2/4 d'11 matí
Lloc: Oficina de Turisme
Durada: De 10.30h a 13h

Contes somiadors

Data: Dimarts, 16 de maig de 2017
Hora: 5 h tarda
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia

Canvis a l'adolescència

Data: Dimarts, 16 de maig de 2017
Hora: 7 h tarda
Lloc: Espai Jove
Durada: De 19 a 20.30h
Data: Dimecres, 17 de maig de 2017
Hora: 2/4 de 8 matí
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Data: Dimecres, 17 de maig de 2017
Hora: 2/4 de 7 tarda
Lloc: Espai Jove
Data: Dijous, 18 de maig de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart

Amb cinc sentits

Data: Dissabte, 20 de maig de 2017
Hora: 2/4 de 12 matí
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia
Data: Diumenge, 21 de maig de 2017
Hora: 12 h migdia
Lloc: Plaça de l'Ajuntament
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí