Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.154
Notícies

Blaumut

El Festival d'Estiu tindrà canvis en aquesta tretzena edició. Es manté el calendari del mes de juliol (hi haurà actuacions del 30 de juny al 15 de juliol), però s'avança la venda d'entrades que es podran adquirir a partir del 10 de maig a l'Oficina de Turisme i a www.festivalalella.cat. Blaumut
The Gospel Viu Choir, Funkystep & The Sey Sisters, Marion HarperFerran Savall & Meritxell Neddermann i Rusó Sala, completen un cartell que no inclou els concerts de Músics en Residència, com ha vingut fent des de 2010, perquè les estades de música clàssica tindran enguany programa propi.

Render Espai culturalTota la ciutadania està convidada a participar en la tria del nom del nou espai cultural i d’arts escèniques del carrer de Santa Madrona. De l'11 al 19 de maig es podran presentar propostes. Un jurat seleccionarà cinc finalistes que són les que es posaran a votació popular, mitjançant un programa pilot de vot electrònic, del 8 al 19 de juny.   

Cartell Espais de PoesiaAlella celebra del 5 al 14 de maig la desena edició d'Espais de Poesia. Deu anys de vincles i poemes que celebrarem amb un programa molt especial en el qual participaran més de mig centenar de poetes i que en el qual destaquen l'exposició sobre Joan Brossa i l'homenatge a Josep Palau i Fabre.  

Exposició BrossaCan Manyé posa Alella al mapa de l’epicentre Brossa amb l’exposició “A escena. Personatges brossians”. La mostra, que es pot visitar del 5 al 28 de maig,  posa de manifest com el teatre és present a tota l’obra de Joan Brossa.

Enquesta salutL’Ajuntament demana els veïns i veïnes d’Alella, a partir de 15 anys, que participin en el procés d’elaboració del Pla Local de Salut, contestant una enquesta per conèixer l’estat de salut i els hàbits de la població. El qüestionari es pot respondre per Internet o es pot recollir en paper a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), Can Lleonart, Complex Esportiu Municipal, Espai Jove i Casal de la Gent Gran. 

Adrenalina de l'Estiu primera setmana de maig comencen les inscripcions als casals i campus d’estiu que s’organitzen a Alella. Per segon any, l’Ajuntament ha recopilat l’oferta pública i privada que s’organitza al municipi perquè els infants i joves puguin fer activitats durant les vacances escolars. Les ofertes que poden consultar des de l’enllaç www.alella.cat/casalsestiu del web municipal. 

Visita agències de viatgesUna desena de representants d’agències de viatges de Catalunya han visitat Alella aquest divendres, 5 de maig, per conèixer de primera mà els principals atractius i activitats que ofereix el municipi, les propostes enoturístiques i el patrimoni modernista del poble.

Els PinyonsDel 2 al 12 de maig es fan les preinscripcions a la llar d'infants municipal Els Pinyons.  Cal presentar la sol·licitud que trobareu a www.alella.cat/elspinyons, amb la resta de documentació requerida la mateixa la llar d’infants. Les matriculacions es faran del 29 de maig al 9 de juny. 

Jornades Gent GranL’any passat es van commemorar els 75 anys del Dinar d’Homenatge a la Vellesa i enguany se celebren els 10 anys de les Jornades de la Gent Gran. Aprofitant el desè aniversari, les jornades surten al carrer i amplien el número de propostes i els dies de celebració. Passen de una a dues setmana i es faran del 15 al 28 de maig. 

Caminada dels Tres PoblesEl 7 de maig és el dia de la Caminada dels Tres Poble. Ja fa dotze anys que Alella, el Masnou i Teià comparteixen aquesta trobada de germanor, que anima els veïns i veïnes dels tres pobles  —i d’altres municipis maresmencs— a fer un recorregut per camins de la Vall de Rials i del Parc de la Serralada Litoral. Les inscripcions s'obren el 10 d'abril. 

Relats des d'AlellaEl recull de “Relats des d’Alella” arriba a la seva vuitena edició. La iniciativa té l’objectiu de promoure i fomentar els hàbits literaris i recuperar la memòria històrica del poble, a través de les vivències de la gent gran d’Alella. Poden participar les persones majors de 60 anys i els escrits s’han de presentar a la Biblioteca Ferrer i Guàrdia fins al 10 de maig.

SelvatanaL'Ajuntament ha tornat a convocar el concurs per triar el cartell de la Festa Major de Sant Feliu. El concurs és obert tant a professionals com a artistes novells, de forma individual o col·lectiva, i cadascun d'ells no podrà presentar més de dues propostes. Les obres es poden presentar a Can Lleonart fins al 25 de maig. 

Manipulador d'alimentsEl Servei d'Ocupació Local organitza un curs de manipulador/a d'alument adreçat, principalment, a persones en edat de treballar. La sessió serà impartida  pel Gremi d’Hostaleria i Turisme del Barcelonès Nord i Maresme Sud.

Agenda
Del 5 al 14 de maig. Consulteu tota la programació a www.alella.cat/espaisdepoesia

Espais de poesia

Data: Divendres, 5 de maig de 2017
Fins data: 14-5-2017
Lloc: Diferents espais

Brossa

Data: Divendres, 5 de maig de 2017
Hora: 2/4 de 9 vespre
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Dissabte, 6 de maig de 2017
Hora: 6 h tarda
Lloc: Teatre La Palma de Teià
Organitza: Ajuntament d'Alella

Caminada dels Tres Pobles

Data: Diumenge, 7 de maig de 2017
Hora: 9 h matí
Lloc: El Bosquet
Organitza: Ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià

Manipulador d'aliments

Data: Dijous, 11 de maig de 2017
Hora: 2/4 de 10 matí
Lloc: Antigues Escoles Fabra
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Dijous, 11 de maig de 2017
Hora: 7 h tarda
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Divendres, 12 de maig de 2017
Hora: 2/4 d'11 matí
Lloc: Aparcament de Can Lleonart
Organitza: Ajuntament d'Alella i Diputació de Barcelona
Durada: De 10.30 a 13h

El Petit de Cal Eril

Data: Divendres, 12 de maig de 2017
Hora: 10 h nit
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Organitza: Ajuntament d'Alella
Preu: 5 euros

Cartell activitats maig

Data: Dissabte, 13 de maig de 2017
Hora: 1 h migdia
Lloc: Oficina de Turisme
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Dissabte, 13 de maig de 2017
Hora: 1 h migdia
Lloc: Oficina de Turisme
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Diumenge, 14 de maig de 2017
Hora: 2/4 d'11 matí
Lloc: Oficina de Turisme
Organitza: Ajuntament d'Alella
Durada: De 10.30h a 13h
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí