Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.153
Notícies

Els PinyonsDel 2 al 12 de maig es fan les preinscripcions a la llar d'infants municipal Els Pinyons.  Cal presentar la sol·licitud que trobareu a www.alella.cat/elspinyons, amb la resta de documentació requerida la mateixa la llar d’infants. Les matriculacions es faran del 29 de maig al 9 de juny. 

Adrenalina de l'Estiu primera setmana de maig comencen les inscripcions als casals i campus d’estiu que s’organitzen a Alella. Per segon any, l’Ajuntament ha recopilat l’oferta pública i privada que s’organitza al municipi perquè els infants i joves puguin fer activitats durant les vacances escolars. Les ofertes que poden consultar des de l’enllaç www.alella.cat/casalsestiu del web municipal. 

Exposició BrossaCan Manyé posa a Alella al mapa de l’epicentre Brossa amb l’exposició “A escena. Personatges brossians”. La mostra, que es pot visitar del 5 al 28 de maig,  posa de manifest com el teatre és present a tota l’obra de Joan Brossa.

Cartell Espais de PoesiaAlella celebra del 5 al 14 de maig la desena edició d'Espais de Poesia. Deu anys de vincles i poemes que celebrarem amb un programa molt especial en el qual participaran més de mig centenar de poetes i que en el qual destaquen l'exposició sobre Joan Brossa i l'homenatge a Josep Palau i Fabre.  

Jornades Gent GranL’any passat es van commemorar els 75 anys del Dinar d’Homenatge a la Vellesa i enguany se celebren els 10 anys de les Jornades de la Gent Gran. Aprofitant el desè aniversari, les jornades surten al carrer i amplien el número de propostes i els dies de celebració. Passen de una a dues setmana i es faran del 15 al 28 de maig. 

Jornads d'Emprenedoria Enlaira'tEls propers 3, 4 i 5 de maig tornen les Jornades d’emprenedoria Enlaira’t, organitzades pels ajuntaments d’Alella, El Masnou i Teià i gestionades per Laboratori 8-85.  Enguany, les jornades s’engloben en el marc del negoci en (RE): un nou concepte sostenible basat en l’economia circular que pretén optimitzar tots els recursos de l’empresa. S'inauguraran el 3 de maig a les 19h a Can Lleonart amb una conferència de la periodista Bibiana Ballbé. 

Enquesta salutL´Ajuntament demana els veïns i veïnes d´Alella, a partir de 15 anys, que participin en el procés d´elaboració del Pla Local de Salut, contestant una enquesta per conèixer l´estat de salut i els hàbits de la població. El qüestionari es pot respondre per Internet o es pot recollir en paper a l´Oficina d´Atenció Ciutadana (OAC), Can Lleonart, Complex Esportiu Municipal, Espai Jove i Casal de la Gent Gran. 

Banner infoparticipa 2016Alella ha tornat a revalidar el Segell Infoparticipa, el distintiu que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) com a reconeixement a la qualitat i a la transparència de la comunicació local pública en els webs municipals. Alella ha estat un dels 77 ajuntaments catalans en obtenir el Segell, superant en dos punt l'avaluació anterior: s'han assolir el 92,31% en complir 48 dels 52 indicadors.

Caminada dels Tres PoblesEl 7 de maig és el dia de la Caminada dels Tres Poble. Ja fa dotze anys que Alella, el Masnou i Teià comparteixen aquesta trobada de germanor, que anima els veïns i veïnes dels tres pobles  —i d’altres municipis maresmencs— a fer un recorregut per camins de la Vall de Rials i del Parc de la Serralada Litoral. Les inscripcions s'obren el 10 d'abril. 

SelvatanaL'Ajuntament ha tornat a convocar el concurs per triar el cartell de la Festa Major de Sant Feliu. El concurs és obert tant a professionals com a artistes novells, de forma individual o col·lectiva, i cadascun d'ells no podrà presentar més de dues propostes. Les obres es poden presentar a Can Lleonart fins al 25 de maig. 

Agenda

Cante'm contes, contem cançons

Data: Divendres, 28 d'abril de 2017
Hora: 2/4 de 6 tarda
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia

Manu Guix

Data: Divendres, 28 d'abril de 2017
Hora: 10 h nit
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart

Mercat de segones oportunitats abril de 2017

Data: Dissabte, 29 d'abril de 2017
Hora: 10 h matí
Lloc: Plaça d'Antoni Pujadas
Durada: De 10 a 15h

Enoturisme abril

Data: Dissabte, 29 d'abril de 2017
Hora: 1 h migdia
Lloc: Oficina de Turisme
Data: Dissabte, 29 d'abril de 2017
Hora: 1 h migdia
Lloc: Oficina de Turisme

Presentació del llibre "Temps viscuts"

Data: Dimecres, 3 de maig de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia

Jornads d'Emprenedoria Enlaira't

Data: Dimecres, 3 de maig de 2017
Hora: 7 h tarda
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Durada: DE 19 a 21h

Cartell Espais de Poesia

Data: Divendres, 5 de maig de 2017
Lloc: Diferents espais www.alella.cat/espaisdepoesia
Data: Dissabte, 6 de maig de 2017
Hora: 6 h tarda
Lloc: Teatre La Palma de Teià
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Diumenge, 7 de maig de 2017
Hora: 9 h matí
Lloc: El Bosquet
Organitza: Ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí