Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.152
Notícies

Cartell Espais de PoesiaAlella celebra del 5 al 14 de maig la desena edició d'Espais de Poesia. Deu anys de vincles i poemes que celebrarem amb un programa molt especial en el qual participaran més de mig centenar de poetes i que en el qual destaquen l'exposició sobre Joan Brossa i l'homenatge a Josep Palau i Fabre.  

Banner infoparticipa 2016Alella ha tornat a revalidar el Segell Infoparticipa, el distintiu que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) com a reconeixement a la qualitat i a la transparència de la comunicació local pública en els webs municipals. Alella ha estat un dels 77 ajuntaments catalans en obtenir el Segell, superant en dos punt l'avaluació anterior: s'han assolir el 92,31% en complir 48 dels 52 indicadors.

SelvatanaL'Ajuntament ha tornat a convocar el concurs per triar el cartell de la Festa Major de Sant Feliu. El concurs és obert tant a professionals com a artistes novells, de forma individual o col·lectiva, i cadascun d'ells no podrà presentar més de dues propostes. Les obres es poden presentar a Can Lleonart fins al 25 de maig. 

Mobilitat internacionalA l’Espai Jove també ha arribat la primavera i ja fan els preparatius de l’estiu. Aquesta setmana els joves i adolescents d’Alella han rebut a casa seva les noves programacions de l’Espai 12·16 i de l’Espai 16·30. 

Enquesta salutL’Ajuntament demana els veïns i veïnes d’Alella, a partir de 15 anys, que participin en el procés d’elaboració del Pla Local de Salut, contestant una enquesta per conèixer l’estat de salut i els hàbits de la població. El qüestionari es pot respondre per Internet o es pot recollir en paper a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), Can Lleonart, Complex Esportiu Municipal, Espai Jove i Casal de la Gent Gran. 

JuliaDesprés de quatre anys d’aproximació a la realitat de la cooperació internacional a Colòmbia, enguany les dues beques per fer estades solidàries canvien d’escenari i aniran a conèixer una realitat diferent: la de Palestina. Les sol·licituds es poden presentar del 3 al 24 d'abril. 

Jornads d'Emprenedoria Enlaira'tEls propers 3, 4 i 5 de maig tornen les Jornades d’emprenedoria Enlaira’t, organitzades pels ajuntaments d’Alella, El Masnou i Teià i gestionades per Laboratori 8-85.  Enguany, les jornades s’engloben en el marc del negoci en (RE): un nou concepte sostenible basat en l’economia circular que pretén optimitzar tots els recursos de l’empresa. S'inauguraran el 3 de maig a les 19h a Can Lleonart amb una conferència de la periodista Bibiana Ballbé. 

Caminada dels Tres PoblesEl 7 de maig és el dia de la Caminada dels Tres Poble. Ja fa dotze anys que Alella, el Masnou i Teià comparteixen aquesta trobada de germanor, que anima els veïns i veïnes dels tres pobles  —i d’altres municipis maresmencs— a fer un recorregut per camins de la Vall de Rials i del Parc de la Serralada Litoral. Les inscripcions s'obren el 10 d'abril. 

Relats des d'AlellaEl recull de “Relats des d’Alella” arriba a la seva vuitena edició. La iniciativa té l’objectiu de promoure i fomentar els hàbits literaris i recuperar la memòria històrica del poble, a través de les vivències de la gent gran d’Alella. Poden participar les persones majors de 60 anys i els escrits s’han de presentar a la Biblioteca Ferrer i Guàrdia fins al 10 de maig.

Noces d'orAprofitant el Dinar d’Homenatge a la Gent Gran, que es farà el 28 de maig al Pavelló Municipal d'Esports dins de les 10es Jornades de la Gent Gran, l’Ajuntament farà un reconeixement a les parelles que celebren les noces d’or. Els matrimonis d’Alella casats l’any 1967 que hi vulguin participar s’han d’inscriure al Casal de la Gent Gran Can Gaza abans del 2 de maig. 

Taller Rosa SellésLa regidoria d’Ocupació organitza els dies 25, 26 i 27 d’abril un curs ocupacional amb el títol Si la crisi et dóna llimones, fes llimonada, a càrrec de la coach Roser Sellés. El curs és obert a tothom i està dedicat a millorar les competències personals i professionals a l’hora de buscar o canviar de feina

Patis obertsLa llar d'infants municipal Els Pinyons torna a obrir els patis a les famíles. Com ja va fer l'any passat, el centre obrirà un dos cops al mes el pati a les famílies amb infants de 0 a 6 anys perquè grans i petits puguin gaudir d'aquest espai en temps de primavera i compartir-lo amb altres famílies del municipi. Serà els dies 19 i 26 d'abril i 

SOREA informa. Tall de subministrament divendres 24 d'abril de 2017 per treballs de manteniment a la xarxa. Previst entre les 9h i les 14h als carrers: Joan Maragall, Josep Carner, Josep Mª, De Segarra, Riera Alta, Antoni Gaudí, Petit, Pau Casals, Santiago Rusiñol, Prat de la Riba, Salvador Dalí, Joan Miró, Narcís Monturiol, Durán i Bas i Pau Piferrer.

Agenda

Portes obertes als Pinyons

Data: Dissabte, 22 d'abril de 2017
Hora: 10 h matí
Lloc: Llar d'Infants Municipal Els Pinyons

Roses de Sant Jordi

Data: Diumenge, 23 d'abril de 2017
Hora: 9 h matí
Lloc: Plaça de l'Ajuntament, La Porxada, Plaça d'Antoni Pujadas i carrer Àfrica
Durada: De 9 a 20.30h
Data: Dimarts, 25 d'abril de 2017
Hora: 2/4 de 10 matí
Fins data: 27-04-2017
Lloc: Antigues Escoles Fabra

Història de lletres

Data: Dimarts, 25 d'abril de 2017
Hora: 5 h tarda
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Dimecres, 26 d'abril de 2017
Hora: 2/4 de 8 tarda
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Data: Dimecres, 26 d'abril de 2017
Hora: 2/4 de 8 matí
Lloc: Plaça d'Antoni Pujadas
Data: Dijous, 27 d'abril de 2017
Hora: 7 h tarda
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart

Cante'm contes, contem cançons

Data: Divendres, 28 d'abril de 2017
Hora: 2/4 de 6 tarda
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia

Manu Guix

Data: Divendres, 28 d'abril de 2017
Hora: 10 h nit
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart

Mercat de segones oportunitats abril de 2017

Data: Dissabte, 29 d'abril de 2017
Hora: 10 h matí
Lloc: Plaça d'Antoni Pujadas
Durada: De 10 a 15h

Enoturisme abril

Data: Dissabte, 29 d'abril de 2017
Hora: 1 h migdia
Lloc: Oficina de Turisme
Data: Dissabte, 29 d'abril de 2017
Hora: 1 h migdia
Lloc: Oficina de Turisme
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí