Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.151
Notícies

Enquesta salutL'Ajuntament demana els veïns i veïnes d'Alella, a partir de 15 anys, que participin en el procés d'elaboració del Pla Local de Salut, contestant una enquesta per conèixer l'estat de salut i els hàbits de la població. El qüestionari es pot respondre per Internet o es pot recollir en paper a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), Can Lleonart, Complex Esportiu Municipal, Espai Jove i Casal de la Gent Gran.  

AjuntamentEl Ple de l'Ajuntament va el 30 de març una moció que inclou la creació d'un nou òrgan de participació: l'Audiència Pública prèvia al Ple, en la qual els veïns i les veïnes podran intervenir per formular els precs i les preguntes que considerin oportuns. La sessió es convocarà mitja hora abans dels plens ordinaris i tindrà una durada màxima de 25 minuts. 

Caminada dels Tres PoblesEl 7 de maig és el dia de la Caminada dels Tres Poble. Ja fa dotze anys que Alella, el Masnou i Teià comparteixen aquesta trobada de germanor, que anima els veïns i veïnes dels tres pobles  —i d'altres municipis maresmencs— a fer un recorregut per camins de la Vall de Rials i del Parc de la Serralada Litoral. Les inscripcions s'obren el 10 d'abril. 

Tres TorresL'Institut Oftalmològic Tres Torres de Barcelona realitzarà els propers dies 10, 11 i 12 d'abril de 2017 una campanya gratuïta de prevenció del glaucoma i degeneració macular a través d'una unitat mòbil de consulta totalment equipada que estarà instal·lada de 10 a 18h a l'aparcament de Can Lleonart.

Tomàs BelL'artista alellenc Tomàs Bel enceta el 19 d'abril una nova proposta artística i cultural a Can Manyé: “Diàlegs amb...” Una iniciativa de l'espai d'art i creació que vol donar l´oportunitat de difondre l'obra i els projectes actuals dels artistes del territori que ja han exposat a Can Manyé, amb la voluntat de conèixer els seus projectes actuals.

Relats des d'AlellaEl recull de “Relats des d'Alella” arriba a la seva vuitena edició. La iniciativa té l'objectiu de promoure i fomentar els hàbits literaris i recuperar la memòria històrica del poble, a través de les vivències de la gent gran d'Alella. Poden participar les persones majors de 60 anys i els escrits s'han de presentar a la Biblioteca Ferrer i Guàrdia fins al 10 de maig.

Noces d'orAprofitant el Dinar d'Homenatge a la Gent Gran, que es farà el 28 de maig al Pavelló Municipal d'Esports dins de les 10es Jornades de la Gent Gran, l'Ajuntament farà un reconeixement a les parelles que celebren les noces d'or. Els matrimonis d'Alella casats l'any 1967 que hi vulguin participar s´han d´inscriure al Casal de la Gent Gran Can Gaza abans del 2 de maig. 

Taller Rosa SellésLa regidoria d´Ocupació organitza els dies 25, 26 i 27 d´abril un curs ocupacional amb el títol Si la crisi et dóna llimones, fes llimonada, a càrrec de la coach Roser Sellés. El curs és obert a tothom i està dedicat a millorar les competències personals i professionals a l´hora de buscar o canviar de feina

Roses de Sant JordiFins al 18 d'abril es poden presentar les sol·licituds per a la instal·lació de parades de Sant Jordi. Poden optar els comerços locals, entitats, escoles, clubs esportius, residències o similars de l´àmbit local. Les sol·licituds s'han de presentar, juntament amb la documentació requerida, a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania.

Agenda
Data: Diumenge, 9 d'abril de 2017
Hora: 9 h matí
Lloc: El Bosquet

Homenatge a la República

Data: Divendres, 14 d'abril de 2017
Hora: 12 h migdia
Lloc: Plaça d'Antoni Pujadas
Data: Dimecres, 19 d'abril de 2017
Hora: 6 h tarda
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart

Tomàs Bel

Data: Dimecres, 19 d'abril de 2017
Hora: 2/4 de 8 tarda
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Data: Dijous, 20 d'abril de 2017
Hora: 2/4 de 10 matí
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia

Tutories entre iguals

Data: Dijous, 20 d'abril de 2017
Hora: 5 h tarda
Lloc: Institut Alella

Tertúlies en primera persona

Data: Dijous, 20 d'abril de 2017
Hora: 7 h tarda
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Data: Divendres, 21 d'abril de 2017
Hora: 2/4 de 6 tarda
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia
Data: Divendres, 21 d'abril de 2017
Hora: 5 h tarda
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart

Portes obertes als Pinyons

Data: Dissabte, 22 d'abril de 2017
Hora: 10 h matí
Lloc: Llar d'Infants Municipal Els Pinyons
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí