Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.147
Notícies

Audiències públiques de barriL'Ajuntament convoca els veïns i veïnes del municipi a participar a les Audiències Públiques de barri per informar de diferents temes relacionats amb la seguretat ciutadana i copsar de prop llurs inquietuds i suggeriments. S'han programat cinc sessions dedicades a diferents sectors del poble. 

Tala d'arbre TomicusL'Ajuntament ha encarregat la tala d'una seixantena d'arbres morts o poc desenvolupats de dues pinedes de titularitat municipal a la zona del Bosquet i a Cal Baró. Es tracta d'exemplars que han mort o estan en molt mal estat per els efectes de la sequera, de la plaga de Tomicus destruens i també d'altres poc desenvolupats, ofegats, i amb poques possibilitats de sobreviure.

Festa de la VeremaL'Ajuntament ha convocat el concurs per escollir la imatge gràfica de la 43a Festa de la Verema, que enguany se celebra els dies 8, 9 i 10 de setembre. El concurs és obert exclusivament a dissenyadors professionals. L'Ajuntament seleccionarà tres equips finalistes, a partir de la valoració dels books i els currículums, que seran els que rebran l'encàrrec de dissenyar els cartells de la festa. Un jurat format per personal de l'Ajuntament i dissenyadors professionals triarà un d'entre els tres treballs presentats. El termini per participar en el concurs finalitza el 16 de març. 

8 de MarçLa regidoria d'Equitat ha preparat un programa d'activitats a l'entorn del 8 de Març, el Dia Internacional de les Dones, en el qual participen diferents àrees —Adolescència i Joventut, Participació, Cultura i Civisme i Seguretat Ciutadana— les dues associacions de dones del poble i la Colla de Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers d'Alella. Entre els actes destaquen dues exposicions d'homenatge a Simone de Beauvoir, una taula rodona sobre el paper de la dona a l'art, el toc de campanes per Santa Madrona, una ballada de zuma i un taller de defensa personal. 

biblioteques amb DOLes Biblioteques amb DO guanyen adeptes al territori de la Denominació d'Origen Alella. En aquesta cinquena edició ja són 11 les biblioteques del territori que se sumen a la iniciativa d'acostar les lletres i la cultura del vi amb la literatura promoguda per Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Ho fan a través d'un ampli ventall d'activitats organitzades al llarg del març, que és el mes dedicat a la Denominació d'Origen Alella.

Aparcament Riera PrincipalAmb motiu de les mateixes obres de reurbanització a partir d'aquest divendres, 24 de febrer, i fins a l'acabament dels treballs es tancarà provisionalment l'accés a l'aparcament de Can Calderó, de manera que no es podrà estacionar en aquest espai.  Per tal de facilitar l'estacionament dels vehicles,  s'ha habilitat com a aparcament alternatiu la parcel·la de la Riera Principal, 30, situada entre els carrers de Charles Rivel i la plaça d'Antoni Pujadas (al costat de l'antiga Crison).  

Tria la viaLa regidoria d'Adolescència i Joventut, en col·laboració amb la regidoria d'Educació, organitza, per primera vegada, unes jornades d'orientació acadèmica amb l'objectiu de facilitar al jovent i les seves famílies informació de tot el ventall de recursos formatius que tenen a l'abast per tal d'encarrilar-se en el seu camí formatiu i professional. Amb el títol de “Tria la via”, es dedicaran cinc jornades —els dies 13, 14, 15, 16 i 17 de març— a tractar totes aquelles qüestions que puguin ser d'interès per als joves i les famílies

Preinscripcions a les escolesDel 23 de març al 4 d'abril, ambdós inclosos, es fan les preinscripcions al segon cicle d'educació infantil (P3, P4 i P5), educació primària (1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è) i educació secundària obligatòria (1r, 2n, 3r i 4t d'ESO) als centres públics. Les sol·licituds s'han de presentar al centre triat en primera opció acompanyades de la documentació necessària per acreditar els criteris de baremació, que es mantenen igual que el curs anterior. Els centres privats tenen el seu propi calendari de preinscripció. 

SOREA informa. Tall de subministrament dilluns 13 de març de 2017 per treballs de manteniment a la xarxa. Previst entre les 9 i les 15h als carrers Canonge, Vilaseca, Mestral, Corbeta, Pere Jordi Bassegoda i Musté, Teodor Torres, Xabec, Garbí, Llaüt, Migjorn.

Agenda
Exposició d'homenatge a Simone de Beauvoir, a Can Manyé del 8 de març al 2 d'abril

Simone de Beauvoir

Data: Divendres, 10 de març de 2017
Hora: 6 h tarda
Lloc: Antigues Escoles Fabra

Audiències públiques de barri

Data: Dissabte, 11 de març de 2017
Hora: 10 h matí
Lloc: Plaça del Doctor Perallada (carrer Espígol amb Santa Gemma)
Data: Dissabte, 11 de març de 2017
Hora: 2/4 de 5 tarda
Lloc: Parc de la Vinya (carrer de La Vinya)

Taller familiar

Data: Dissabte, 11 de març de 2017
Hora: 11 h matí
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia

Teatre de l'oprimit

Data: Dissabte, 11 de març de 2017
Hora: 10 h matí
Lloc: Espai Jove
Durada: De 10 a 14h

English enotast

Data: Dissabte, 11 de març de 2017
Hora: 1 h migdia
Lloc: Oficina de Turisme
Durada: De 13 a 14.30h
Data: Diumenge, 12 de març de 2017
Hora: 11 h matí
Lloc: Plaça de l'Ajuntament
Data: Dimarts, 14 de març de 2017
Hora: 5 h tarda
Fins data: 17-03-2017
Lloc: Espai Jove
Durada: De 17 a 19h
Data: Dimecres, 15 de març de 2017
Hora: 2/4 de 8 tarda
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Data: Dijous, 16 de març de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Sala de Plens de l'Ajuntament
Data: Dijous, 16 de març de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Durada: De 20 a 22h
Data: Divendres, 17 de març de 2017
Hora: 2/4 de 12 matí
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia
Data: Divendres, 17 de març de 2017
Hora: 2/4 de 8 tarda
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Data: Dissabte, 18 de març de 2017
Hora: 10 h matí
Lloc: Plaça dels Països Catalans (carrer de Mas Coll)
Data: Dissabte, 18 de març de 2017
Hora: 2/4 de 5 tarda
Lloc: Parc de Can Sors (carrer Mediterrània)
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí