Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.140
Notícies

Pla Local JoveL’Ajuntament té sobre la taula l’elaboració de la planificació que ha de marcar les línies d’actuació dels propers quatre anys en tot allò que està relacionat amb adolescència i joventut, equitat i salut pública. La planificació es vehicularà a través de l’elaboració de tres plans locals, un de cadascuna de les matèries, que es preveuen aprovar aquest any 2017. El més avançat és el Pla Local d'Adolescència i Joventut que està a la seva fase final d'elaboració del pla d'acció. Per

Taxi a demandaEl servei de taxi a demanda creix any rere any. L'any passat va atendre un total de 4.001 peticions, el què suposa un increment de més del 15% respecte als 3.468 desplaçaments realitzats l'any 2015. El servei s'ha consolidat com a una bona alternativa de transport per a moltes persones grans. En els seus sis anys de funcionament, més de 270 persones han utilitzat aquest mitjà de transport. El taxi a demanda ha atès fins a finals de 2016 més de 12.500 demandes de desplaçament.  

Escoles FabraL’Espai Jove ja ha obert les inscripcions per a les activitats dels programes d’hivern que s’emmarquen dins de dues iniciatives diferenciades segons les edats a les que s’adrecen: l’Espai 12·16 i l’Espai 16·30. Més informació i inscripcions www.alellajove.cat.

A cent cap als 100Ja s'han obert les inscripcions a la segona caminada del cicle "A cent cap als 100" que es farà el dimecres, 8 de febrer, al Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i la Serra de l'Obac. Aquesta iniciativa, promoguda per la Diputació de Barcelona amb la col·laboracions dels ajuntament, s'adreça a persones majors de 60 anys, té per objectiu animar la gent gran a caminar amb regularitat i fomentar les relacions interpersonals i l'intercanvi de coneixements del món natural

Lliurament de bossesA partir d'aquest dilluns, 16 de gener, podeu passar per Can Lleonart a recollir les bosses compostables i els cubells airejats. El primer lliurament de bosses de l'any es farà fins al 21 de gener al centre cultural de dilluns a divendres, de 8 a 13h i de 17 a 20h, i dissabte de 10 

tastet d'instrumentsEl programa Alella Viu la Música, que promou l'Ajuntament amb el centre d'estudis musicals Ressò, incorpora a partir de febrer un tastet d'instruments per incentivar l'interès per la música i els coneixements musicals bàsics dels nens i nenes d'Alella, mitjançant un contacte directe amb els instruments (violí, piano, violoncel, flauta i guitarra). Són tallers subvencionats íntegrament per l’Ajuntament, dirigits a infants de 2n, 3r i 4t de primària, empadronats a Alella. Les inscripcions es poden fer del 16 al 25 de gener a Ressò.

Cartell de "L'ombra del paisatge"Amb la seva primera proposta de l’any, Can Manyé ens acosta a la naturalesa, des de la visió íntima i personal del fotògraf vigatà Manel Esclusa, amb l’exposició “L’ombra del paisatge”. Del 20 de gener al 12 de febrer, l’espai d’art i creació mostra l’univers iconogràfic iniciat l’any 2006 per aquest artista, un recull fotogràfic amb suggeridors matisos onírics i poètics, que il·lustra la relació de l’autor amb la saviesa de la natura. 

L'Ajuntament obre del 9 a 20 de gener la segona convocatòria d'ajuts per a menors per al curs escolar 2016-2017, per la qual es regulen les prestacions econòmiques que es concedeixen per ajudar a sufragar les despeses de menjador i l'escolarització a les llar d'infants a les famílies que es troben en una situació de dificultat socioeconòmica i manca de recursos econòmics. Cal presentar la sol·licitud i la documentació a les oficines de l'Àrea de Serveis a les Persones (Torrent Vallbona, 75-77). 
Agenda

L'ombra del paisatge

Data: Divendres, 20 de gener de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Dissabte, 21 de gener de 2017
Hora: 10 h matí
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Organitza: Ajuntament d'Alella
Durada: De 10 a 14h

Canicros

Data: Diumenge, 22 de gener de 2017
Hora: 9 h matí
Lloc: El Bosquet
Organitza: Club Canicross Maresme amb la col·laboració de Bitxos veterinaris, Alta Alella i l'Ajuntament
Data: Dimarts, 24 de gener de 2017
Hora: 5 h tarda
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Dimecres, 25 de gener de 2017
Hora: 8 h matí
Lloc: Plaça d'Antoni Pujadas
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Dimecres, 25 de gener de 2017
Hora: 2/4 de 8 tarda
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Divendres, 27 de gener de 2017
Hora: 2/4 d'11 matí
Lloc: Plaça de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Alella i els centres educatius
Durada: Matí

enotast gener

Data: Dissabte, 28 de gener de 2017
Hora: 1 h migdia
Lloc: Oficina de Turisme
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Dissabte, 28 de gener de 2017
Hora: 1 h migdia
Lloc: Oficina de Turisme
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Diumenge, 29 de gener de 2017
Hora: 3/4 d'1 migdia
Lloc: Plaça de l'Ajuntament
Organitza: Associació de Trabucaires del Vi d´Alella amb el suport de l´Ajuntament
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí