Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.139
Notícies

Taxi a demandaEl servei de taxi a demanda creix any rere any. L'any passat va atendre un total de 4.001 peticions, el què suposa un increment de més del 15% respecte als 3.468 desplaçaments realitzats l'any 2015. El servei s'ha consolidat com a una bona alternativa de transport per a moltes persones grans. En els seus sis anys de funcionament, més de 270 persones han utilitzat aquest mitjà de transport. El taxi a demanda ha atès fins a finals de 2016 més de 12.500 demandes de desplaçament.  

Cartell de "L'ombra del paisatge"Amb la seva primera proposta de l’any, Can Manyé ens acosta a la naturalesa, des de la visió íntima i personal del fotògraf vigatà Manel Esclusa, amb l’exposició “L’ombra del paisatge”. Del 20 de gener al 12 de febrer, l’espai d’art i creació mostra l’univers iconogràfic iniciat l’any 2006 per aquest artista, un recull fotogràfic amb suggeridors matisos onírics i poètics, que il·lustra la relació de l’autor amb la saviesa de la natura. 

Lliurament de bossesA partir d'aquest dilluns, 16 de gener, podeu passar per Can Lleonart a recollir les bosses compostables i els cubells airejats. El primer lliurament de bosses de l'any es farà fins al 21 de gener al centre cultural de dilluns a divendres, de 8 a 13h i de 17 a 20h, i dissabte de 10 

tastet d'instrumentsEl programa Alella Viu la Música, que promou l'Ajuntament amb el centre d'estudis musicals Ressò, incorpora a partir de febrer un tastet d'instruments per incentivar l'interès per la música i els coneixements musicals bàsics dels nens i nenes d'Alella, mitjançant un contacte directe amb els instruments (violí, piano, violoncel, flauta i guitarra). Són tallers subvencionats íntegrament per l’Ajuntament, dirigits a infants de 2n, 3r i 4t de primària, empadronats a Alella. Les inscripcions es poden fer del 16 al 25 de gener a Ressò.

L'Ajuntament obre del 9 a 20 de gener la segona convocatòria d'ajuts per a menors per al curs escolar 2016-2017, per la qual es regulen les prestacions econòmiques que es concedeixen per ajudar a sufragar les despeses de menjador i l'escolarització a les llar d'infants a les famílies que es troben en una situació de dificultat socioeconòmica i manca de recursos econòmics. Cal presentar la sol·licitud i la documentació a les oficines de l'Àrea de Serveis a les Persones (Torrent Vallbona, 75-77). 

Can LleonartCan Lleonart ja té a punt la programació del primer trimestre de l’any. L’oferta d’hivern inclou prop d’una setantena de cursos i tallers a més d'altres activitats puntuals com tertúlies, cinema, música i sortides. Els antics usuaris i els veïns i veïnes d’Alella poden apuntar-se a les activitats l’11 i 12 de gener i a partir del dia 13 de gener les inscripcions s’obren a tothom. Més informació a www.canlleonart.com.

Escoles FabraL’Espai Jove ja ha obert les inscripcions per a les activitats dels programes d’hivern que s’emmarquen dins de dues iniciatives diferenciades segons les edats a les que s’adrecen: l’Espai 12·16 i l’Espai 16·30. Més informació i inscripcions www.alellajove.cat.


A cent cap als 100Ja s'han obert les inscripcions a la segona caminada del cicle "A cent cap als 100" que es farà el dimecres, 8 de febrer, al Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i la Serra de l'Obac. Aquesta iniciativa, promoguda per la Diputació de Barcelona amb la col·laboracions dels ajuntament, s'adreça a persones majors de 60 anys, té per objectiu animar la gent gran a caminar amb regularitat i fomentar les relacions interpersonals i l'intercanvi de coneixements del món natural

Aula d'estudiL'Espai Jove torna a posar a disposició del jovent d'Alella una sala d'estudis per preparar els seus exàmens i fer els treballs de fi de curs. La sala d'estudis romandrà oberta del 2 de gener al 3 de febrer. Consulteu els horaris a www.alellajove.cat

Agenda

Teen Time Gone

Data: Divendres, 13 de gener de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació

Bob Dylan

Data: Dijous, 19 de gener de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart

Cartell de "L'ombra del paisatge"

Data: Divendres, 20 de gener de 2017
Hora: 8 h vespre
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Dissabte, 21 de gener de 2017
Hora: 10 h matí
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Organitza: Ajuntament d'Alella
Durada: De 10 a 14h

Canicros

Data: Diumenge, 22 de gener de 2017
Hora: 9 h matí
Lloc: El Bosquet
Organitza: Club Canicros Maresme, amb la col·laboració de Bitxos, Alta Alella i Ajuntament

L'hora del conte

Data: Dimarts, 24 de gener de 2017
Hora: 5 h tarda
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia
Data: Dimecres, 25 de gener de 2017
Hora: 8 h matí
Lloc: Plaça d'Antoni Pujadas
Data: Dimecres, 25 de gener de 2017
Hora: 2/4 de 8 tarda
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Data: Divendres, 27 de gener de 2017
Lloc: Plaça de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Alella i els centres educatius
Durada: Matí
Data: Dissabte, 28 de gener de 2017
Hora: 1 h migdia
Lloc: Oficina de Turisme
Data: Dissabte, 28 de gener de 2017
Hora: 1 h migdia
Lloc: Oficina de Turisme
Data: Diumenge, 29 de gener de 2017
Hora: 3/4 d'1 migdia
Lloc: Plaça de l'Ajuntament
Organitza: Associació de Trabucaires del Vi d'Alella amb el suport de l'Ajuntament
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí