Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.138
Notícies

Ajuntament d'AlellaEl Ple de l’Ajuntament ha aprovat inicialment aquest dijous 22 de desembre el pressupost per a l'any vinent que ascendeix a 13.735.401€.  Aquesta xifra suposa un increment del 3,6% respecte al pressupost de l’exercici anterior. L'acabament del futur espai cultural, la reforma de l'edifici de l'Ajuntament i l'arranjament del camp d'esports municipal són les principals actuacions previstes, amb una partida total d'inversions de més de 2,4 milions d'euros. 

Audiència Pública 10 de gener de 2017L’Ajuntament torna a convocar la ciutadania a participar en una nova sessió d'Audiència Pública, que se celebrarà el dimarts 10 de gener, per donar a conèixer les línies generals de les ordenances fiscals, el pressupost municipals i les línies d'actuació previstes per a l'any vinent. La sessió s'iniciarà amb una avaluació de les accions dutes a terme aquest any 2016 dins del Pla d'Actuació Municipal i finalitzarà amb un torn de precs i preguntes. L'Audiència Pública és oberta a tota la ciutadania i es farà a partir de les 19h a Can Lleonart.

Contenidor crematEn els darrer mesos s'han cremat més d'una vintena de contenidors al municipi, especialment al centre urbà. Davant d'aquesta situació, la Policia Local ha reforçat la vigilància i ha obert una investigació per detectar l'autoria d'aquests incendis, que segons tots els indicis semblen intencionats. L'Ajuntament demana a totes les persones que puguin aportar informació relativa a aquests fets que es posin en contacte amb la Policia Local d'Alella (935552412).

Un moment de les obres de Mas CollPer tal d’evitar les continues avaries i els talls de subministrament d’aigua que pateixen sovint els barris de Mas Coll i Can Comulada, l’Ajuntament ha renovat d’una part de la xarxa que estaba més deteriorada. A inicis de desembre van finalitzar els treballs de substitució de 170 metres de canonada del carrer Mas Coll i aquesta setmana han quedat enllestits els treballs de renovació de canonades al carrer Bononat de Comalada. 

ajuntamentL’Ajuntament modifica el seu horari amb motiu de les festes nadalenques: del 19 de desembre al 5 de gener les oficines romandran obertes de dilluns a divendres de 8.15 a 14.30h i dijous no obrirà a la tarda.

GIRAAquest hivern és previst que funcioni a ple rendiment el Servei de Gestió d’Informació i Recursos d’Alella. El GIRA, que són les inicials d’aquest servei, està ubicat a l’Espai Jove i s’adreça a totes les persones joves d’entre 16 i 30 anys del municipi que vulguin rebre un assessorament individual i personalitzat en temes formatius, laborals, d’habitatge, de salut, de mobilitat internacional o d’associacionisme, entre d’altres. 

Agenda

Torrada dels Diables del Vi

Data: Dissabte, 24 de desembre de 2016
Hora: 3/4 i 10 minuts de 12 nit
Lloc: Plaça de l'Ajuntament
Organitza: Diables del Vi DO Alella amb la col·laboració de l'Ajuntament
Data: Dimecres, 4 de gener de 2017
Hora: 11 h matí
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Organitza: Ajuntament d'Alella

Diada Solidària de Alella FS

Data: Dijous, 29 de desembre de 2016
Hora: 7 h tarda
Lloc: Pavelló d'Esports Municipal Abelardo Vera
Organitza: Alella Futbol Sala amb la col·laboració de l'Ajuntament
Data: Dimecres, 4 de gener de 2017
Hora: 5 h tarda
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Organitza: Esplai Guaita'l amb la col·laboració de l'Ajuntament
Data: Dijous, 5 de gener de 2017
Hora: 2/4 d'11 matí
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Organitza: Esplai Guaita'l amb la col·laboració de l'Ajuntament

Cavalcada de Reis 2017

Data: Dijous, 5 de gener de 2017
Hora: 2/4 de 7 tarda
Lloc: Can Lleonart
Organitza: Ajuntament d'Alella
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí