Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.137
Notícies

Policia LocalEls agents de la Policia Local d'Alella van frustrar ahir, 15 de desembre, un intent de robatori en un habitatge i van detenir “in fraganti” una persona que intentava accedir a un domicili presumptament per robar. La col·laboració ciutadana va ser clau per poder procedir a aquesta detenció.  

Natura LocalAlella ja està dintre del món de Natura Local, una aplicació per a mòbil i tauletes, que convida a fer un recorregut per dues rutes del municipi: la ruta de la Vall de Rials i la ruta de les Fonts d'Alella. Es tracta de rutes autoguiades a través de les quals es facilita informació detallada sobre cadascun dels dos recorreguts (distància i durada, desnivell, grau de dificultat, etc.) i una llista dels llocs d'interès des del punt de vista del paisatge, la geologia, la flora i la fauna, l'arquitectura o el medi ambient. 

Coberta pavellóAquesta setmana han finalitzat els treballs de rehabilitació de la coberta del Pavelló Municipal d'Esports Abelardo Vera, promoguts per l'Ajuntament amb l'objectiu de resoldre els problemes de goteres i humitats que pateix l'edifici.

GIRAAquest hivern és previst que funcioni a ple rendiment el Servei de Gestió d'Informació i Recursos d'Alella. El GIRA, que són les inicials d'aquest servei, està ubicat a l'Espai Jove i s'adreça a totes les persones joves d'entre 16 i 30 anys del municipi que vulguin rebre un assessorament individual i personalitzat en temes formatius, laborals, d'habitatge, de salut, de mobilitat internacional o d'associacionisme, entre d'altres. 

Fira de NadalL'encesa de llums de Nadal, del 9 de desembre a la Plaça de l'Ajuntament, serà l'inici de les activitats nadalenques que s'organitzen per tal d'afavorir l'activitat comercial i la trobada dels veïns i veïnes del poble. El programa d'activitats, que es concentra el cap de setmana 17 i 18 de desembre, té també un marcat caire solidari que es materialitza a través de la recaptació de fons per a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.  

campanya de seguretat als comerçosL'àrea de Civisme i Seguretat Ciutadana ha posat en marxa aquesta setmana la campanya anual de seguretat als comerços. La mesura té l'objectiu de prevenir els actes delictius que s'accentuen amb la proximitat de les festes nadalenques amb l'increment de l'activitat comercial i la major afluència de gent al carrer. L'acció preventiva s'ha iniciat aquest dimarts 29 de novembre i s'allargarà fins a després de Reis.

Cap de setmana a la neuL’àrea d'Adolescència i Joventut torna a organitzar un cap de setmana a la neu adreçat a joves d'entre 14 i 30 anys. Enguany la data prevista és del 17 al 19 de febrer. Els joves majors d'edat podran triar entre dedicar tota la sortida a esquiar i fer snow únicament, compartir aquests esports amb altres activitats, o bé anar per lliure. Els menors d'edat només tenen la possibilitat de triar una de les dues primeres opcions. Les inscripcions es poden realitzar del 5 de desembre al 21 de gener

ajuntamentL'Ajuntament modifica el seu horari amb motiu de les festes nadalenques: del 19 de desembre al 5 de gener les oficines romandran obertes de dilluns a divendres de 8.15 a 14.30h i dijous no obrirà a la tarda.

Agenda

GIRA

Data: Divendres, 16 de desembre de 2016
Hora: 5 h tarda
Lloc: Espai Jove
Durada: De 17 a 20h

Paneres joves

Data: Divendres, 16 de desembre de 2016
Hora: 6 h tarda
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia
Data: Divendres, 16 de desembre de 2016
Hora: 8 h vespre
Lloc: Espai Jove
Data: Dissabte, 17 de desembre de 2016
Hora: 1 h migdia
Lloc: Oficina de Turisme
Data: Dissabte, 17 de desembre de 2016
Hora: 1 h migdia
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart

Fira de Nadal

Data: Dissabte, 17 de desembre de 2016
Hora: 10 h matí
Lloc: Diferents espais
Durada: De 10 a 21h
Data: Dissabte, 17 de desembre de 2016
Hora: 2/4 d'11 matí
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Data: Diumenge, 18 de desembre de 2016
Hora: 10 h matí
Lloc: Diferents espais
Durada: De 10 a 21h
Data: Diumenge, 18 de desembre de 2016
Hora: 10 h matí
Lloc: Escola Mongent de Montornès del Vallès
Data: Diumenge, 18 de desembre de 2016
Hora: 10 h matí
Lloc: El Bosquet

Viu l'esport a Alella! Agenda esportiva del cap de setmana

Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí