Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.126
Notícies

Vi+L’octubre serà el mes de la DO amb Vi+, una nova iniciativa impulsada pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella que neix amb la ferma voluntat de dinamitzar el territori, donant a conèixer i promocionant el món del vi a través d’un cicle d’activitats i experiències enoturístiques. El programa és el resultat i el millor aparador de la inventiva i el compromís dels agents, públics i privats, que formen part de la Ruta del Vi de la DO Alella amb el territori i els seus productes autòctons.

Lliurament premis Viles FloridesL’Ajuntament d’Alella ha estat guardonat amb dues Flors d’Honor en el lliurament de premis anual del projecte Viles Florides. La iniciativa, promoguda per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), té per objectiu de fer un reconeixement als municipis que destaquin pel seu compromís amb els espais verds, la cura del medi ambient a través dels espais enjardinats i la millora de l’espai urbà.

Ajornat fins al 8 d'octubreLa Trobada d'Entitats i del Voluntariat, Tu fas Alella!, programada inicialment per a aquest diumenge 25 de setembre, s'ha ajornat fins al 8 d'octubre davant del risc de pluges previstes aquest cap de setmana. La Plaça de l´Ajuntament es convertirà per unes hores, d´11 a 14h, en un gran aparador en el qual les entitats del poble es donaran a conèixer i podran difondre les activitats que organitzen al llarg de l´any a la resta de veïns i veïnes del poble.

X Jornades Ferrer i GuàrdiaL´Ajuntament recupera enguany les Jornades Ferrer i Guàrdia d´innovació educativa, després d´un parèntesi de quatre anys. En aquesta desena edició les Jornades abordaran de ple la temàtica per a la qual van ser creades: les tendències de canvi i innovació educativa. L´assistència a les sessions és gratuïta però cal fer la inscripció prèvia del 12 al 28 de setembre. Les sessions es desenvoluparan a la Biblioteca Ferrer i Guàrdia durant tres tardes, els dies 9, 10 i 11 de novembre, de 18 a 21.30h.

$urlFileEntry
Per vuitè any consecutiu, el Parc de la Serralada Litoral ha convocat el seu concurs fotogràfic digital adreçat a totes les persones aficionades o professionals de la fotografia. Enguany, com a novetat, hi ha també una categoria infantil. Aquest 2016, el tema escollit és 'La meva mirada del Parc de la Serralada Litoral'.

Alella viu la músicaEncara queden places disponibles per participar als tallers d’art per a infants que posen en marxa aquest curs les regidories d'Educació i Cultura amb l’objectiu de promoure, d’una manera lúdica, les capacitats artístiques dels nens i nenes de 6 a 12 anys. També es mantenen obertes les inscripcions als tallers de teatre musical del programa "Alella viu la Música".

Mercat de Segones OportunitatsLa regidoria de Comerç i Consum organitza el 15 d'ctubre la 6a edició del Mercat de Segones Oportunitats. El mercat es farà de 10 a 15h a la plaça d'Antoni Pujadas i s‘adreça a persones majors de 16 anys, entitats o centres escolars, preferentment d’Alella. Es podran vendre o intercanviar articles de segona mà, productes artístics i material de marxandatge. Trobareu tota la documentació  i informació necessària per poder formalitzar la inscripció en aquest  enllaç

L´Ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Federació d´Associacions de Malalts d´Alzheimer, promou la creació d´un grup de suport emocional i ajuda mútua, amb l´objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores no professionals i de les persones en situació de dependència. Les reunions es faran els dilluns, de 15.45 a 17.15h, a partir del 3 d´octubre a les golfes de Can Lleonart. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia en aquest enllaç

Agenda

Hora del conte setembre

Data: Dimarts, 27 de setembre de 2016
Hora: 2/4 de 6 tarda
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Dimecres, 28 de setembre de 2016
Hora: 2/4 de 8 matí
Lloc: Plaça d'Antoni Pujadas
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Dimecres, 28 de setembre de 2016
Hora: 2/4 de 8 tarda
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Organitza: Ajuntament d'Alella

Vi més

Data: Dijous, 29 de setembre de 2016
Hora: 12 h migdia
Lloc: Palau Robert de Barcelona
Organitza: Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella

Laboratori llibre d'artista

Data: Dissabte, 1 d'octubre de 2016
Hora: 2/4 de 12 matí
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia
Organitza: Ajuntament d'Alella

Dia Internacional de les Persones Grans

Data: Dissabte, 1 d'octubre de 2016
Hora: 2/4 de 6 tarda
Lloc: Casal de la Gent Gran Can Gaza
Organitza: Ajuntament d'Alella

Tast al mercat

Data: Dissabte, 1 d'octubre de 2016
Hora: 8 h vespre
Lloc: Mercat Municipal
Organitza: Ajuntament d'Alella
Durada: De 20 a 23h
Programació de tardor de l'Espai 12·16 i de l'Espai 16·30

Més informació i inscripcions a www.alellajove.cat

Espai 16·30  Espai 12·16

Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328) - Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí