Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.125
Notícies

Tornada a l'EscolaL'Escola Fabra, l'Escola la Serreta i l'Institut Alella han tornat a recuperar l'activitat.  Els tres centres educatius públics d'Alella han començat les classes aquest dilluns 12 de setembre amb un total de 1.046 alumnes matriculats, 636 de segon cicle d'infantil i primària i 410 de secundària. El curs comença amb 8 alumnes més matriculats que a l'inici del curs passat.

Tu fas Alella 2016Totes les entitats del municipi tenen una cita amb la ciutadania el 25 de setembre, amb la festa de l'associacionisme local. La Plaça de l'Ajuntament es convertirà per unes hores, d'11 a 14h, en un gran aparador en el qual les entitats del poble es donaran a conèixer i podran difondre les activitats que organitzen al llarg de l'any a la resta de veïns i veïnes del poble.

X Jornades Ferrer i GuàrdiaL'Ajuntament recupera enguany les Jornades Ferrer i Guàrdia d'innovació educativa, després d'un parèntesi de quatre anys. En aquesta desena edició les Jornades abordaran de ple la temàtica per a la qual van ser creades: les tendències de canvi i innovació educativa. L'assistència a les sessions és gratuïta però cal fer la inscripció prèvia del 12 al 28 de setembre. Les sessions es desenvoluparan a la Biblioteca Ferrer i Guàrdia durant tres tardes, els dies 9, 10 i 11 de novembre, de 18 a 21.30h.

Grup de Suport i Ajuda MútuaL'Ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Federació d'Associacions de Malalts d'Alzheimer, promou la creació d'un grup de suport emocional i ajuda mútua, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores no professionals i de les persones en situació de dependència. Les reunions es faran els dilluns, de 15.45 a 17.15h, a partir del 3 d'octubre a les golfes de Can Lleonart. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia en aquest enllaç

Can lleonartEl centre cultural Can Lleonart reprèn l'activitat el 3 d'octubre amb una nova oferta d'activitats que es desenvoluparà entre els mesos d'octubre i desembre. Els antics alumnes i els veïns i les veïnes d'Alella poden formalitzar les inscripcions els dies 14 i 15 de setembre. Les inscripcions s'obren a tothom a partir del 16 de setembre.

Mercat de Segones OportunitatsLa regidoria de Comerç i Consum organitza el 15 d'ctubre la 6a edició del Mercat de Segones Oportunitats. El mercat es farà de 10 a 15h a la plaça d'Antoni Pujadas i s'adreça a persones majors de 16 anys, entitats o centres escolars, preferentment d'Alella. Es podran vendre o intercanviar articles de segona mà, productes artístics i material de marxandatge. Trobareu tota la documentació  i informació necessària per poder formalitzar la inscripció en aquest  enllaç

1r Premi Scrap Factory. Foto Quico LluchEls comerços Scrap Factory, Friselina i 2D4 van guanyar els 1r, 2n i 3r premi del Concurs d'Aparadors de la Festa de la Verema. El premi al millor aparador triat per votació popular va ser per Friselina que va ser el més votat per les 160 persones que van participar en la votació i en el joc de la paraula secreta. Enguany les paraules que calien trobar eren "Vi DO Alella" . Entre tots ells es va fer un sorteig durant l'acte de la tallada de raïm i els guanyadors van ser: Ariadna Jiménez i Marc Pugès. Enguany han participat en el concurs una desena d'establiments.

Activitat agràriaL'Ajuntament ha obert aquest mes de setembre una nova convocatòria d'ajuts  agroambientals amb la finalitat de fomentar projectes i activitats d'interès públic que promoguin el desenvolupament turístic del món rural d'Alella, entenent-lo com a eina vertebradora, identitària, d'atracció, de desenvolupament econòmic i com a element de singularitat del municipi. Les sol·licituds es poden presentar del 7 al 23 de setembre, ambdós inclosos.

Agenda
A Can Manyé, del 8 de setembre al 9 d'octubre

Olor de Vinya d'Alella

Exposició destrals

Data: Diumenge, 18 de setembre de 2016
Hora: 2/4 d'1 nit
Lloc: Sala d'entitats de les Escoles Fabra
Organitza: Associació Trabucaires del Vi d'Alella amb la col·laboració de l'Ajuntament
Durada: De 10:30 a 14h
Data: Dissabte, 17 de setembre de 2016
Hora: 5 h matinada
Lloc: Masia de Can Magarola
Data: Dissabte, 17 de setembre de 2016
Hora: 2/4 de 10 matí
Lloc: Oficina de Turisme
Data: Diumenge, 18 de setembre de 2016
Hora: 10 h matí
Lloc: Oficina de Turisme
Data: Diumenge, 18 de setembre de 2016
Hora: 2/4 de 10 matí
Lloc: Camp de futbol d'Argentona

Tu fas Alella 2016

Data: Diumenge, 25 de setembre de 2016
Hora: 10 h matí
Lloc: Plaça de l'Ajuntament
Durada: De 10 a 14h

Hora del conte setembre

Data: Dimarts, 27 de setembre de 2016
Hora: 2/4 de 6 tarda
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia
Data: Dimecres, 28 de setembre de 2016
Hora: 2/4 de 8 matí
Lloc: Plaça d'Antoni Pujadas

Vi+

Data: Dijous, 29 de setembre de 2016
Hora: 12 h migdia
Lloc: Palau Robert de Barcelona
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí