Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.120
Notícies

El BosquetConsell Comarcal, Ajuntaments, Diputació i Generalitat treballaran conjuntament per salvar les pinedes del Maresme. Segons els estudis tècnics realitzats, s'ha detectat que hi ha unes 6.600 hectàrees (el 20% de la superfície forestal de la comarca) vulnerables als efectes de les tres plagues que estan atacant els pins pinyers maresmencs: l'escarabat Tomicus, l'eruga processionària i els fongs. La situació requereix d'una intervenció urgent, tant per retirar dels boscos els arbres morts com per protegir aquells exemplars que, tot i estar afectats, poden ser recuperables.

Juliols de la UBEls cursos dels Juliols de la UB, que organitza l'Ajuntament amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona, porten el títol de "El canvi climàtic: estratègies d'adaptació i mitigació". De l'11 al 15 de juliol, s'analitzaran les conseqüències de l'escalfament del planeta, com afecta o pot afectar la vinya i la vitivinicultura aquest fenomen tant complex i quines estratègies s'estan desenvolupant per fer-hi front. L'Ajuntament convoca quinze beques, cinc més que l'any passat, adreçades a persones interessades a assistir al curs. Poden sol·licitar-la tots els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys.

Bosses compostablesDel 4 al 9 de juliol, ambdós inclosos, podeu passar a recollir per Can Lleonart les bosses compostables i cubells airejats del segon lliurament de l'any que fa l'Ajuntament. Són gratuïtes i es poden recollir de dilluns a divendres, de 8 a 13h i de 17 a 20h, i dissabte de 10 a 14h. La retirada de les bosses dues vegades l'any suposa una bonificació del 10% a la taxa de la brossa.

Síndic de Greuge a AlellaMembres de l'equip del Sindic atendran en horari de matí al centre cultural Can Lleonart totes les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d'interès general (llum, aigua, gas, etc.). Per demanar visita, prèviament cal concertar l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat

Caminada PopularEl 22 de juliol és la data triada per a l'esperada caminada popular nocturna de Festa Major. És gratuïta i oberta a tothom, només cal emplenar aquest formulari abans del 20 de juliol i venir amb calçat còmode i ganes de caminar i de gaudir del passeig. La caminada sortirà a les 21h del Pavelló Municipal d'Esport.

Foto aparador CharolEl comerç local celebra la Festa de la Verema guarnint els seus aparadors per a l'ocasió. Un any més animem els establiments que hi vulguin participar d'una manera més activa a presentar-se al Concurs d'Aparadors que organitza l'Ajuntament amb la col·laboració de la Comissió de Festes i l'Associació Alella Negocis. Els comerços que vulguin participar al concurs hauran de fer la seva inscripció de l'11 al 28 de juliol des d'aquest enllaç.

passaport a l'aventuraLa Biblioteca Ferrer i Guàrdia torna a posar en marxa aquest estiu la iniciativa “Passaport a l'aventura...”, una activitat que es va iniciar l'any 2012 amb l'objectiu de promoure la lectura entre els infants de 5 a 14 anys durant les vacances d'estiu. La proposta d'enguany consisteix en fer un recorregut per sis parcs temàtics d'arreu d'Europa. Cada nen i nena tindrà un passaport que s'anirà segellant amb cada llibre que llegeixin. Els lectors que aconsegueixen completar el recorregut en les dates establertes, del 22 de juny al 7 de setembre, rebran una sorpresa.

Agenda
Data: Dissabte, 9 de juliol de 2016
Hora: 6 h tarda
Lloc: Celler Bouquet d'Alella
Organitza: Celler Bouquet d'Alella
Preu: 6 euros

Maria Rodés

Lu Rois

Data: Dissabte, 9 de juliol de 2016
Hora: 10 h nit
Lloc: Celler Bouquet d'Alella
Organitza: Bouquet d'Alella amb la col·laboració de l'Ajuntament
Preu: 16 euros
Data: Dijous, 14 de juliol de 2016
Hora: 8 h vespre
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia

Gossos

Data: Divendres, 15 de juliol de 2016
Hora: 10 h nit
Lloc: Celler Alta Alella
Organitza: Alta Alella Cava Privat amb la col·laboració de l'Ajuntament
Preu: 15 euros
Data: Divendres, 15 de juliol de 2016
Hora: 1 h migdia
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Preu: 5 euros
Data: Divendres, 15 de juliol de 2016
Hora: 6 h tarda
Lloc: Escola Fabra

Núria Graham (autoria Pablo Luna)

Data: Dissabte, 16 de juliol de 2016
Hora: 10 h nit
Lloc: Parc de Can Sors
Organitza: Ajuntament d'Alella
Preu: Gratuït

Turisme juliol

Data: Diumenge, 17 de juliol de 2016
Hora: 2/4 d'11 matí
Lloc: Oficina de Turisme
Organitza: Ajuntament d'Alella
Data: Dilluns, 18 de juliol de 2016
Hora: 9 h vespre
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Organitza: Ajuntament d'Alella
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí