Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.115
Notícies

Juliols de la UBEls cursos dels Juliols de la UB, que organitza l'Ajuntament amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona, porten el títol de "El canvi climàtic: estratègies d'adaptació i mitigació". De l'11 al 15 de juliol, s'analitzaran les conseqüències de l'escalfament del planeta, com afecta o pot afectar la vinya i la vitivinicultura aquest fenomen tant complex i quines estratègies s'estan desenvolupant per fer-hi front. L'Ajuntament convoca quinze beques adreçades a persones interessades a assistir al curs. Poden sol·licitar-la tots els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys. Les sol·licituds s'han de presentar abans del 16 de juny.

Tractament mosquit tigreAquest divendres, 3 de juny, s'ha realitzat la primera aplicació del tractament amb larvicides que des de fa sis anys es dipositen als embornals sifònics  -que són aquells que retenen l'aigua i per tant poden ser punts de cria de l'insecte- de la via pública. El tractament, que es repetirà en dues aplicacions mes durant l'estiu, actua sobre les larves del mosquit impedint la seva eclosió.

Festa del Joc i de l'EsportAlella viurà el cap de setmana més esportiu el 4 i 5 de juny amb la Festa del Joc i de l'Esport. Dissabte al matí es farà una jornada atlètica i per la tarda, rugbi, activitats aquàtiques i zumba. Diumenge en horari de matí i tarda hi haurà activitats lúdiques i esportives al Pavelló.

Canta i ballaEl cartell de la Festa Major d'enguany és obra de l'alellenc Xavier Fontan. La seva proposta, amb 49 dels 122 vots recollits, va ser la més votada de les quatre propostes finalistes del concurs.

Nit del comerçAlella celebrarà el seu primer shopping night el dissabte 11 de juny, de 20 a 24h. Els comerços que vulguin adherir-se allargaran el seu horari d'obertura fins a la mitja nit i oferiran descomptes i promocions. També es farà una edició especial del tapes i vins i un tast al mercat, a més de música, espectacles en directe i més sorpreses. A més, durant la Nit de Comerç es faran les sessions d'Enotast i Mostast en un format especial en horari nocturn, a partir de les 21h.

Anna LlimósCan Manyé exposa del 10 al 26 de juny “Fraccionar”, un projecte artístic d'Anna Llimós que mostra la petja que les persones deixen en els espais domèstics que habiten a partir d'objectes i altres elements que han caigut en desús.

Sala d'estudis maig i junyL'Espai Jove torna a posar a disposició del jovent d'Alella una sala d'estudis per preparar els seus exàmens i fer els treballs de fi de curs. La sala d'estudis romandrà oberta  del 23 de maig al 30 de juny, de dilluns a divendres, de 10 a 24h de dilluns, i de 10 a 20h els caps de setmana.

Sopar Can LleonartCan Lleonart farà la seva festa anual de final de temporada el dijous 16 de juny. Serà, com a les darreres edicions, un sopar a la fresca al pati del centre cultural per agrair els usuaris i usuàries la bona acollida de les propostes que s'hi organitzen i donar a conèixer l'espai a les persones que encara no són usuàries. A més del sopar de germanor, també es farà una exposició de treballs d'alguns dels cursos i tallers que es fan al llarg de l'any. El sopar és obert a tothom i les inscripcions es fan del 30 de maig al 14 de juny.

Agenda

Sabor de Gràcia

Data: Divendres, 3 de juny de 2016
Hora: 10 h nit
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart

Festa del Joc i de l'Esport

Data: Dissabte, 4 de juny de 2016
Hora: 10 h matí
Lloc: Diferents espais
Data: Diumenge, 5 de juny de 2016
Hora: 10 h matí
Lloc: Pavelló d'Esports Municipal Abelardo Vera
Data: Dimecres, 8 de juny de 2016
Hora: 5 h tarda
Lloc: Llar d´Infants Municipal Els Pinyons

Tertúlia biblioteca

Data: Dijous, 9 de juny de 2016
Hora: 8 h vespre
Lloc: Biblioteca Municipal Ferrer i Guàrdia

Anna Llimós

Data: Divendres, 10 de juny de 2016
Hora: 8 h vespre
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació

Taller de mobles

Data: Dissabte, 11 de juny de 2016
Hora: 2/4 de 10 matí
Lloc: Espai Jove
Data: Dissabte, 11 de juny de 2016
Hora: 6 h tarda
Lloc: Teatre La Massa de Vilassar de Dalt
Data: Dissabte, 11 de juny de 2016
Hora: 8 h vespre
Lloc: Plaça de l'Ajuntament, plaça d'Antoni Pujadas i Torrent Vallbona

Tastet de revetlla

Data: Dissabte, 11 de juny de 2016
Hora: 9 h vespre
Lloc: Oficina de Turisme
Data: Dissabte, 11 de juny de 2016
Hora: 9 h vespre
Lloc: Oficina de Turisme
Data: Diumenge, 12 de juny de 2016
Hora: 10 h matí
Lloc: El Bosquet
Data: Diumenge, 12 de juny de 2016
Hora: 4 h tarda
Lloc: Centre Cultural de Can Lleonart
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí