Anar a la plana de números del butlletí

Recull informatiu publicat a alella.cat · El Full Setmanal. Butlletí electrònic de l'Ajuntament d'Alella. Núm.70
Notícies

Acte constitució Ajuntament - Imatge inexistentAndreu Francisco ha estat proclamat aquest dissabte, 13 de juny, alcalde d'Alella, per quart mandat consecutiu, amb el suport de 9  dels 13 regidors (7 d'Esquerra Republicana de Catalunya+Sumen per Alella, 1 d'Alternativa per Alella-Candidatura d'Unitat Popular i 1 d'Alella Primer-Candidatura de Progrés) i l'abstenció de CiU i PP. Gd'A, amb dos edil, han donat suport a la seva representant, Mercè Marzo. A l'acte de constitució del nou Consistori han pres possessió dels seus càrrecs els tretze regidors i regidores que formaran part del plenari de l'Ajuntament durant el nou mandat 2015-2019.

Equip de govern - Imatge inexistentL'alcalde, Andreu Francisco, ha signat aquest dijous 18 de juny el decret que estableix la delegació de competències entre els diferents regidors i regidores que formen part de l'equip de govern de la gestió de les àrees de l'organització municipal del nou mandat 2015-2019. El nou cartipàs municipal és fruit de l'acord de govern signat el 12 de juny entre ERC-SxA i Alella Primer

Presentació Festival d'Estiu - Imatge inexistentEls Amics de les Arts són el cap de cartell d'un programa que segueix sumant complicitats de promotors privats amb l'objectiu de diversificar l'oferta i obrir-se a altres escenaris i iniciatives culturals. Enguany s'incorpora al festival alellenc el Festival Bouquet d'Alella, una proposta que uneix vi, música i gastronomia promoguda pel celler Bouquet d'Alella, que s'afegeix a l'experiència iniciada l'any passat amb Saborasons del restaurant Els Garrofers. Les estades musicals de Músics en Residència i les actuacions de Judit Neddermann i de la soprano Sílvia Roqueta completen el programa de l'onzena edició. Les entrades del Festival, que s'ha presentat publicament aquest dijous 18 de juny al celler Bouquet d'Alella, es poden adquirir a partir del 20 de juny a l'Oficina de Turisme i des d'aquest enllaç.

Sant Joan - Imatge inexistentLa Riera Principal serà un any més el lloc de celebració de la revetlla popular de Sant Joan. La flama del Canigó arribarà a la Riera,  el 23 de juny a les 21.30h, directament des del cim de la Catalunya Nord, on serà rebuda per la colla dels Trabucaires del Vi d'Alella. Acte seguit es farà l'encesa de la foguera donarà el tret de sortida a la revetlla de Sant Joan, amb botifarrada popular (4 euros), coca, cava i música de revetlla. Tothom qui vulgui afegir-s'hi als darrers quilòmetres del recorregut pot sumar-s'hi a la comitiva que porta la flama als dos punt de trobada establerts al Parc del Tricentenari (21.15h) i el Parc del Canonge (21.20h). En aquest enllaç  trobareu informació del tràmit de comunicació de realització de festes i revetlles en espais privats. Fem la festa segura!

Inspecció El Bosquet - Imatge inexistentL'Ajuntament ha demanat a l'Agència de Salut Pública de Catalunya que faci un estudi de la zona del Bosquet per esbrinar l'origen que va desencadenar les erupcions cutànies a algunes de les persones que van participar al tradicional Aplec de l'Arròs del passat diumenge. En una inspecció ocular a la zona realitzada aquest divendres 19 de juny, Mariano Rojo, tècnic especialista en plagues forestals del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat i una de les persones més reconegudes en aquesta matèria, ha descartat que sigui la processionària l'origen de l'erupció cutània. L'Ajuntament recomana la població que no faci ús d'aquest espai mentre es determina l'origen de la urticària.

Espai actiu - Imatge inexistentL'Espai Actiu-Escola d'Adults d'Alella podrà expedir a partir del proper curs 2015-2016 els títols oficials de Graduat en Educació Secundària (GES), que permet accedir directament als Cicles Formatius de Grau Mig (CFGM) i dels nivells A2 i B1, equivalents al nivell bàsic de català. Amb el reconeixement oficial per part de la Generalitat com a Centre de Formació d'Adults, l'escola alellenca també podrà expedir certificats de qualificació dels alumnes matriculats al curs de preparació a la prova d'accés al Cicle Formatiu de Grau Superior que els permetrà sumar fins a dos punts addicionals a la nota que obtinguin a la prova d'accés. Les preinscripcions es fan a partir del 22 de juny.

Mosquit tigre - Imatge inexistentL'Ajuntament intensifica les mesures preventives per evitar la proliferació del mosquit tigre. Aquest dimecres, 10 de juny, es farà la primera aplicació del tractament amb larvicides que des de fa cinc anys es dipositen als embornals sifònics  -que són aquells que retenen l'aigua i per tant poden ser punts de cria de l'insecte- de la via pública.

Quina pel·lícula vols veure al cinema a la fresca de la Festa Major? Enguany us proposem que trieu entre aquestes.

Bog Esponja - Imatge inexistentFades Pirates - Imatge inexistentDrac 2 - Imatge inexistentHome - Imatge inexistentBoxtrolls - Imatge inexistentAsterix - Imatge inexistent
Agenda

Enotast juny

Data: Divendres, 19 de juny de 2015
Hora: 9 h vespre
Lloc: Oficina de Turisme


Mostast segon trimestre

Data: Dissabte, 20 de juny de 2015
Hora: 2/4 d'1 migdia
Lloc: Oficina de Turisme

Festa del joc i l'esport 2015

Data: Dissabte, 20 de juny de 2015
Hora: 11 h matí
Lloc: Pavelló d'Esports Municipal Abelardo Vera

Des d'aquest dissabte es poden adquirir les entrades per al Festival d'Estiu.

Cartell

Data: Dissabte, 20 de juny de 2015
Hora: 10 h matí
Lloc: Oficina de Turisme
Data: Diumenge, 21 de juny de 2015
Hora: 11 h matí
Lloc: Pavelló d'Esports Municipal Abelardo Vera
Data: Diumenge, 21 de juny de 2015
Hora: 2/4 d'11 matí
Lloc: Oficina de Turisme

Sant Joan

festa segura

Data: Dimarts, 23 de juny de 2015
Hora: 2/4 de 10 vespre
Lloc: Riera Principal
Data: Dissabte, 27 de juny de 2015
Hora: 2/4 d'11 matí
Lloc: Oficina de Turisme
Data: Diumenge, 28 de juny de 2015
Hora: 10 h matí
Lloc: Camp de futbol d'Argentona

Data: Dimarts, 30 de juny de 2015
Hora: 2/4 de 8 tarda
Lloc: Can Manyé. Espai d'art i creació
Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28 - ajuntament@alella.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí