Jornades d'Emprenedoria d'Alella, El Masnou i Teiā

"Enlaira't. Jornades d'Emprenedoria d'Alella, el Masnou i Teiā",  del 3 al 5 de maig de 2017

Enguany les Jornades d'Emprenedoria "Enlaira't", que organitzen els ajuntaments d'Alella, el Masnou i Teiā, es realitzaran del 3 al 5 maig. És el tercer any que els tres ajuntaments s'uneixen en una iniciativa iniciada l'any 2013 per l'Ajuntament d'Alella que té per objectiu donar assessorament, afavorir el coneixement mutu i facilitar eines per dur a terme una idea de negoci. Les jornades inclouen conferčncies amb reconeguts professionals dels āmbits legal, financer, de la comunicaciķ, de l’oratōria i el lideratge, seminaris especialitzats, assessoraments personalitzats i taules rodones amb emprenedors que han fet del seu somni una realitat. 

Més informaciķ i inscripcions www.enlariat.cat

Jornads d'Emprenedoria Enlaira't

Jornades

Jornades

Programa de les Jornades d'Emprenedoria d'Alella, El Masnou i Teiā Enlaira't

Dimecres 3 de maig
19h Can Lleonart (Alella)
Presentaciķ de les Jornades i conferčncia “Les 21 claus de la creativitat”, a cārrec de Bibiana Ballbé, periodista.
Tret de sortides de les Jornades amb una conferčncia motivadora, distesa i inspiradora. En acabar farem un vi de la DO Alella per poder cončixer-nos millor i fer networking.

Dijous 4 de maig
De 10 a 12h Can Llaurador (Teiā)
Workshop. “Bomba”. Room escape-experičncia basada en l’aprenentatge a través de joc per potenciar lel treball intelˇligent. El joc permetrā identificar les capacitats de presa de decisions, resoluciķ de conflictes, estratčgia, flexibilitat i cohesiķ d’equips. Places limitades.

De 12 a 14h Can Llaurador (Teiā)
Workshop. “Gestiķ de projectes amb metodologies āgils”. Workshop per potenciar l'eficičncia, la innovaciķ i la gestiķ empresarial, basat en un procés compartit, de co-creaciķ i de presa de decisions a curt termini. L'activitat estarā conduīda per uns mentors que faran el seguiment de forma personalitzada i serā la continuaciķ de l'activitat prčvia que es durā a terme de 10 a 12h. És per aquest motiu que s'aconsella assistir a les dues activitats. A cārrec de David Teixidķ, enginyer industrial, llicenciat en Econōmiques, MBA a ESADE, Director Comercial i de Mārketing de multinacionals com Ascabņe-Recael, Mitsubishi Electric, Fujitsu, Fluidra, Amsntrong i CEPSA. Professor associat a la UPC i professor consultor a la UOC. Autor del llibre “El arte de improvisar en los negocios”.

De 19 a 21h Celler Alta Alella (Alella)
Taula rodona. “Gastronomia Empresarial”. Parlarem amb empresaris d’čxit sobre els models de negoci que han seguit, quins sķn els seus punts d'innovaciķ i quč els diferencia i els fa destacar en el seu propi mercat. Amb Elisabeth Carnicer, periodista, presentadora de programes de TV com Quarts de Nou, A punto con la 2 i  TVIST; Jordi Āvila, activista i comunicador gastronōmic, fundador de @Gastropindoles, amb més de 10 anys especialitzat en el sector del foie gras. Actualment assessor a l’empresa CollVerd; i Fabián Martín, millor pizzer del mķn, ha estat seleccionat dos cops com a Campiķ Mundial de Qualitat i un en acrobācia. És propietari de dues pizzeries, una a Barcelona i l’altra a la Cerdanya.

Divendres 5 de maig
De 12 a 13.30h Casa del Marqučs (El Masnou)
Conferčncia. “Innovaciķ, responsabilitat i riquesa empresarial”, a cārrec de Josep Jonās, director de la Unitat de Negoci de Sostenibilitat i Infraestructures de Fira de Barcelona. En acabar, aprofitarem el temps primaveral per cloure les Jornades fent un aperitiu al Parc del Llac. 

Totes les sessions sķn obertes i gratuītes perō les places sķn limitades i cal fer inscripciķ prčvia a www.enlairat.cat

Programa de les Jornades d'Emprenedoria d'Alella, el Masnou i Teiā Enlaira't 2016

1) fPPrograma de les Jornades d'Emprenedoria d'Alella, el Masnou i Teiā Enlaira't 2015

Programa de les Jornades d'Emprenedoria Alella Emprčn! 2014

Programa de les Jornades d'Emprenedoria Alella Emprčn! 2013

SEGUEIX-NOS:

 Twitter:
Facebook:
Instagram: #enlairat2017

Informaciķ publicada el 7 d'abril de 2017