Jornades d'Emprenedoria d'Alella, El Masnou, Montgat i TeiÓ
Montgat s'enlaira amb Alella, El Masnou i TeiÓ a les Jornades d'Emprenedoria 
L'Enlaira't es farÓ del 6 al 8 de juny i giraran a l'entorn de la importÓncia del factor humÓ

Enlaria't 2018Les jornades d’emprenedoria van nÚixer a Alella l’any 2013 amb el nom d’Alella EmprŔn amb la voluntat d’estendre el programa a la resta de municipis del Baix Maresme. Dos anys desprÚs, l’any 2015, es van afegir a la iniciativa els pobles ve´ns del Masnou i TeiÓ i les jornades van passar a anomenar-se Enlaira’t.

En aquesta sisena ediciˇ, que se celebra del 6 al 8 de juny, les jornades amplien el seu territori amb la incorporaciˇ del municipi de Montgat a l’organitzaciˇ. Gestionades per l’empresa Lab85, les Jornades d’Emprenedoria d’Alella, el Masnou, Montgat i TeiÓ estan dedicades enguany a reflexionar, debatre i intercanviar experiŔncies a l’entorn del concepte de “Human Centered Design”, un marc de referŔncia que serveix per trobar solucions a diferents problemes, posant el focus principal en les persones. El factor humÓ Ús l’eix principal de les jornades, tant pel que fa a les persones que treballen a les empreses o institucions, com per les que consumeixen els productes o sˇn usuÓries dels serveis que s’ofereixen. 

A les sessions es parlarÓ de les darreres tendŔncies d’innovaciˇ empresarial que parteixen del fet que posar el  focus en l’Ússer humÓ tÚ importants beneficis econ˛mics i socials tant per a usuaris finals com per a empresaris i diferents estaments que conformen la cadena de consum.

Sessions gratu´tes

La participaciˇ a les diferents sessions programades a l’entorn d’aquesta temÓtica Ús gratu´ta per˛ caldrÓ fer inscripciˇ prŔvia a partir de dimarts 22 de maig a travÚs del web www.enlairat.cat

Enlaira't   

Fulletˇ enlaira't

Fulletˇ enlaira't

Fitxer: 01_PAMFLET_CARAb_A6_IMPRIMIR.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 1
Mida: 1,89 MB

PROGRAMA ENLAIRA'T 2018

Dimecres 6 de juny

De 19.30 a 21.30h Hotel Arrey d'Alella

ConferŔncia inaugural amb Josep Maria Mainat: cantant i productor televisiˇ i membre de La Trinca. 

Dijous 7 de juny

9h Punt de trobada: Centre d'Empreses de Cal MarquŔs del Masnou

Sortida per conŔixer un exemple d'innovaciˇ en l'experiŔncia de client i workshop de l'espai CREA. 

De 17.30 a 18.30h Casa del MarquŔs del Masnou

Sessiˇ informativa a carrec de representants dels ajuntaments organitzados per donar a conŔixer avantatges i ajuts que poden facilitar a emprenedors/es i empresaris/es del territori per engegar i reforšat els seus projectes. 

De 19 a 21h Casa del MarquŔs del Masnou

Conversa. "La importÓncia de les persones dins dels equips empresarials". A cÓrrec de BelÚn Badia, dels Laboratori Uriach i Manel Real, de la constructora Som-hi.

Divendres 8 de juny

De 12 a 14h Mercat Municipal de Montgat

ConferŔncia cloenda. "Les persones primer. Com treballar en l'empresa mÚs feliš del mˇn?" A cÓrrec de David TomÓs: emprenedor i autor del llibre La empresa mßs feliz del mundo, en el quŔ mostra noves formes de creativitat, de presa de decisions i realitzaciˇ tant dins l'empresa com en la vida personal. Assegura que les bases en la gestiˇ d'equips sˇn la confinaša, la transparŔncia i reconŔixer que la precarietat laboral Ús incompatible amb crear un entorn feliš de treball. 

Programa de les Jornades d'Emprenedoria d'Alella, el Masnou i TeiÓ Enlaira't 2017

Programa de les Jornades d'Emprenedoria d'Alella, el Masnou i TeiÓ Enlaira't 2016

1) fPPrograma de les Jornades d'Emprenedoria d'Alella, el Masnou i TeiÓ Enlaira't 2015

Programa de les Jornades d'Emprenedoria Alella EmprŔn! 2014

Programa de les Jornades d'Emprenedoria Alella EmprŔn! 2013

SEGUEIX-NOS:

 Twitter:
Facebook:
Instagram: #enlairat2018