DIUMENGE
15
SETEMBRE
2019
10:00 h
Lloc Plaça dels Germans Lleonart
Organitza Consorci del Parc de la Serralada Litoral
Tipus d'acte Sortides, Vi i gastronomia

Què en sabem de la DO Alella? N'aprendrem una mica més sobre aquesta denominació d'origen i sobre la seva evolució al llarg de la història, en una passejada pels voltants d'Alella i de les seves vinyes.  Durada: 3 hores. Distància: 7,5 km. Desnivell: 210 m.

Informació general:

 Preu per sortida: adults, 4 euros; menors, entre sis i dotze anys, 3 euros; menors de sis anys gratuït; 10% de descompte per a famílies nombroses i per als membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals. Les passejades i monogràfics que coincideixen amb el Dia Europeu dels Parcs tindran caràcter gratuït. Informació i inscripcions: Les places són limitades. Cal fer la inscripció prèvia (fins a les 14.30 h del divendres anterior a l'activitat) a: • Oficina del Parc de la Serralada Litoral: p.slitoral@diba.cat • Aula BGT 933 190 338 / info@aulabgt.com / https://www.aulabgt.com/agenda.

Si el temps no permet fer l'activitat en bones condicions, es posposarà a un altre dia a criteri de l'organització. Requisits: cal portar calçat i roba adequats per caminar per la muntanya, aigua, gorra i protecció solar o impermeable, si el temps ho aconsella. A les sortides nocturnes, porteu una llanterna o frontal i armilla reflectant.