X
Emergència sequera
Equipaments i serveis
 
Versió per imprimir
L'Àgora - Espai Jove - Antigues Escoles Fabra
On trobar-nos
  • Horari:

    De dilluns a divendres
    Tardes, de 16 a 20 h (espai de trobada)
    Matins, de 10 a 14 h (cita prèvia)
    Agost tancat

     

Antigues Escoles Fabra
  • La Regidoria d'Adolescència i Joventut acull l'espai de trobada i el punt d'informació juvenil. Dos espais per intercanviar, experimentar, descobrir i gaudir. Per proposar, crear i expressar quines són les teves inquietuds o necessitats. 

    L'espai de trobada és un espai dinamitzat. Està equipat amb jocs de taula, una videoconsola Wii, futbolí, billar, ping-pong, sofàs, taules i cadires. A més, es també hi ha el pati, la sala polivalent (equipada amb miralls i equip de so) i els ordinadors que tenim per fer consultes o treballs.

    Consulteu el web de l'Àgora

    L’Àgora està situada a l'edifici de les Antigues Escoles Fabra, que va ser construït i cedit al municipi pel Marquès d'Alella l'any 1934, amb l'objectiu d'esdevenir un referent educatiu i formatiu pel poble. Primer, durant vuit dècades va acollir l'escola municipal, l'Escola Fabra. I des del 2017, després d'any que l'Escola Fabra canvies d'edifici es va tornar a recuperar el seu objectiu. Per això, a l'edifici s'hi pot trobar: la regidoria d'Adolescència i Joventut i l'Esplai Guaita'l a la primera planta. A la segona, el Centre de Formació d'Adults, l'Espai Actiu d'Alella i el PFI Baix Maresme. Els espais de la planta baixa s'aprofiten per: el taller de restauració de mobles de Can Lleonart, l'espai d'informàtica i una espai polivalent i d'exposicions per a les entitats del poble. 

Pujar al principi de la pàgina