Espai informa

Agenda

Divendres 21 de juny 19:30h

La Festa de l'Esport

Diumenge 23 de juny 21:30h

Revetlla de Sant Joan

Jornades LGTBI

Vídeos d'Alella

Estrena de l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella

Alella Desfila per promocionar el comerç

Notícies destacades

20 de juny de 2019
Presentació Escola La Serreta

La Generalitat presenta a l'Escola La Serreta el projecte de transició energètica

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Pere Aragonès, ha presentat aquest dijous, 20 de juny, l'Estratègia de serveis energètics als equipaments i infraestructures de la Generalitat a l'Escola La Serreta d'Alella, centre que ha assenyalat com exemple que es vol estendre arreu del país, perquè part d'energia que consumeix prové de les plaques solars instal·lades a la coberta de l'edifici.

17 de juny de 2019
Cartipàs municipal

L'alcalde signa el nou cartipàs municipal

L’alcalde d'Alella, Marc Almendro, ha signat aquest dilluns 17 de juny el decret que estableix la delegació de competències entre els diferents regidors i regidores que formen part de l'equip de govern de la gestió de les àrees de l'organització municipal del nou mandat 2019-2023.

17 de juny de 2019
LGTBI

Alella celebra les Jornades LGTBI

El 28 de juny és el dia per l’Alliberament de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals i Alella s’afegeix a la celebració amb diferents activitats emmarcades dins de les Jornades LGTBI. El 19 de juny es farà un debat a l’Espai Jove per reflexionar sobre els nous gèneres i la diversitat sexual.

15 de juny de 2019
Marc Almendro

Marc Almendro és escollit alcalde d'Alella

Ha rebut el suport de 8 dels 13 regidors de l'Ajuntament, 7 d'ERC+SxA i 1 de l'Alternativa per Alella-CUP

Marc Almendro i Campillo, d'ERC+SxA, ha estat escollit alcalde d'Alella aquest dissabte, 15 de juny, amb el suport dels 7 regidors d'ERC+SxA i el representant de l'Alternativa per Alella-CUP i l'abstenció de Gd'A. Els 2 representants de JxCat-Junts, amb votat el seu cap de llista Esteve Garcia-Ossorio, i també s'han votat com a candidats la representant de Ciutadans, Susana Alonso i el d'Alella Primer-PSC, Cristóbal Zueras.

13 de juny de 2019
Músics en Residència

Deu anys de Músics en Residència

Les estades musicals celebren una edició especial amb quatre concerts i un nou escenari.

La d’enguany serà una edició especial de Músics en Residència. Les estades musicals celebren el desè aniversari amb un programa més ampli, més artistes, més públic i nou escenari.

13 de juny de 2019
Espai Actiu

Preinscripcions als cursos del Centre de Formació d'Adults - Espai Actiu

Del 17 al 27 de juny es poden fer les preinscripcions als cursos que ofereix el Centre de Formació d'Adults -Espai Actiu aquest curs 2019-2020 a les antigues Escoles Fabra. 

7 de juny de 2019
fridaysforfutur

L'Escola Fabra s'afegeix als #Fridayforfutur contra el canvi climàtic

Els alumnes de 4t de primària de l'Escola Fabra s'han afegit al moviment internacional Fridays for Future, impulsat per l'estudiant Greta Thunberg a Suècia i que expressa la lluita dels joves contra el canvi climàtic.
7 de juny de 2019
Tu fas Alella! (2'13

Convocatòria d'ajuts a entitats, del 12 al 28 de juny

L’Ajuntament obre aquest dimecres, 12 de juny, la convocatòria per a la concessió de subvencions de caràcter ordinari i extraordinari per a les activitats de les entitats d’Alella. 


3 de juny de 2019
Inauguració Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella

Inaugurem l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella

Va obrir les seves portes al públic el passat 26 d’abril amb l’obra El Llibertí, però per requeriments de les convocatòries electorals fins a l’1 de juny no s’ha pogut fer la inauguració oficial de l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella. Prop de 200 persones van assistir a l’acte, presidit per l’alcalde en funcions, Andreu Francisco, i el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Pere Aragonès.

7 de juny de 2019
Hereus i pubilles

Inscripcions a dames d'honor i hereus de la Festa de la Verema

Si voleu que els vostres fills i filles participin de forma activa a la 45a Festa de la Verema com a hereus o dames d’honor, podeu fer les inscripcions per Internet emplenant aquest formulari o bé presencialment a Can Lleonart de l'11 de juny al 19 de juliol. Poden participar-hi els infants empadronats a Alella que en el moment de la festa tinguin entre 8 i 12 anys.

31 de maig de 2019
Agenda juny

Activitats per gaudir del bon temps

Arriba el bon temps i Alella s'omple d'activitats a l'aire lliure per compartir i gaudir dels carrers i places del poble. Les activitats del mes arrenquen l'1 de juny amb la inauguració de l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella i acabem el 30 any els Diumenges de Vins i de Most. Entre les propostes destaquen les 12es Jornades de la Gent Gran Activa, les Jornades LGTB, la Nit de l'Esport, l'Aplec de l'Arròs, les presentacions de llibres del Biblioteca Ferrer i Guàrdia o el Sopar Enosolidari. 
Pujar al principi de la pàgina