Espai informa

Agenda

Jornades LGTBI
Dijous 27 de juny 19:30h

Llibres amb veu pròpia

I si expliquem un conte? i Roba estesade David Vila i Ros
Diumenge 30 de juny 12:00h

Diumenges de most. Fem d'artistes!

Vídeos d'Alella

Revetlles amb precaució

Ull amb els petards!

Notícies destacades

21 de juny de 2019
onada de calor

Preavís d'alerta per altes temperatures per dimarts 25 de juny

L’estiu s’inicia amb una progressiva pujada de la temperatura a partir de diumenge i tocarà sostre dimarts. Una massa d’aire càlid emergirà del nord d’Àfrica i afectarà la Mediterrània Occidental. Per aquest motiu la predicció per dimarts indica que es podria arribar a valors màxims de temperatura d’entre 35 i 38 ºC a Ponent i Terres de l’Ebre, d’entre 31 i 36 ºC a la resta de l’interior i al Prelitoral, i d’entre 27 i 32 ºC al litoral. 

21 de juny de 2019
Juliols UB 2019

Ja us podeu apuntar al curs dels Juliols de la UB

Ja s'han obert les inscripcions al curs d'estiu dels Juliols de la UB que es farà a Can Manyé del 8 al 12 de juliol, amb el títol "La volta al món del vi en cinc tardes". L'Ajuntament convoca 15 beques per assistir-hi. Les podeu demanar abans del 27 de juny. 

21 de juny de 2019
sant joan

Celebrem la revetlla de Sant Joan amb precaució

La flama del Canigó arribarà a Alella des del cim de la Catalunya Nord per encendre la foguera de Sant Joan, la nit del 23 de juny al voltant de les 21.30h a la Riera Principal. Per gaudir d'una festa segura, tingueu molt presents aquests CONSELLS  

20 de juny de 2019
Presentació Escola La Serreta

La Generalitat presenta a l'Escola La Serreta el projecte de transició energètica

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Pere Aragonès, ha presentat aquest dijous, 20 de juny, l'Estratègia de serveis energètics als equipaments i infraestructures de la Generalitat a l'Escola La Serreta d'Alella, centre que ha assenyalat com exemple que es vol estendre arreu del país, perquè part d'energia que consumeix prové de les plaques solars instal·lades a la coberta de l'edifici.

17 de juny de 2019
Cartipàs municipal

L'alcalde signa el nou cartipàs municipal

L’alcalde d'Alella, Marc Almendro, ha signat aquest dilluns 17 de juny el decret que estableix la delegació de competències entre els diferents regidors i regidores que formen part de l'equip de govern de la gestió de les àrees de l'organització municipal del nou mandat 2019-2023.

17 de juny de 2019
LGTBI

Alella celebra les Jornades LGTBI

El 28 de juny és el dia per l’Alliberament de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals i Alella s’afegeix a la celebració amb diferents activitats emmarcades dins de les Jornades LGTBI. El 19 de juny es farà un debat a l’Espai Jove per reflexionar sobre els nous gèneres i la diversitat sexual.

13 de juny de 2019
Músics en Residència

Deu anys de Músics en Residència

Les estades musicals celebren una edició especial amb quatre concerts i un nou escenari.

La d’enguany serà una edició especial de Músics en Residència. Les estades musicals celebren el desè aniversari amb un programa més ampli, més artistes, més públic i nou escenari.

13 de juny de 2019
Espai Actiu

Preinscripcions als cursos del Centre de Formació d'Adults - Espai Actiu

Del 17 al 27 de juny es poden fer les preinscripcions als cursos que ofereix el Centre de Formació d'Adults -Espai Actiu aquest curs 2019-2020 a les antigues Escoles Fabra. 

7 de juny de 2019
Tu fas Alella! (2'13

Convocatòria d'ajuts a entitats, del 12 al 28 de juny

L’Ajuntament obre aquest dimecres, 12 de juny, la convocatòria per a la concessió de subvencions de caràcter ordinari i extraordinari per a les activitats de les entitats d’Alella. 


Pujar al principi de la pàgina