Propostes turístiques
 • Enotast

  L'Enotast és un esdeveniment obert a totes les persones majors d'edat que tinguin interès per conèixer i tastar els vins de la DO Alella.
  Es fa a l'Oficina de Turisme i per participar no cal inscripció prèvia.
  Són trobades mensuals en les quals passem junts una estona (aproximadament d'una hora) per parlar i tastar els nostres vins.
  A cada sessió tastem dos o tres vins escollits d'acord a cadascuna de les èpoques de l'any i els acompanyen dels productes gastronòmics de temporada més adients als vins.
  Més informació: 93 555 46 50 Correu

 • Helicòpter Alta Alella

  Tour en helicòpter per admirar des del cel el mar Mediterrani, el port del Masnou i les vinyes de la finca d'Alta Alella.
  Excursió en 4×4 per les vinyes. Visita del celler i la Cava Nova. Degustació d'un Pica-Pica d'altura en un dels nostres espais amb vistes a les vinyes & mar. Presentació dels vins per un professional del celler. http://www.altaalella.wine/activitats/helicopter-pica-pica-daltura/

 • mostast

  Difondre la cultura enològica i el coneixement de la terra entre els infants és l'objectiu de la nova proposta que posa en l'Ajuntament d'Alella: el Mostast.
  Són tallers didàctics adreçats a infants de 3 a 12 anys i dinamitzats per una pedagoga, en els quals, mitjançant activitats i manualitats, s'ensenyarà a la canalla a experimentar amb els cinc sentits el fruit d'aquesta terra.
  S'han programat una dotzena de tallers en els què es treballarà, d'una forma amena i divertida, les aromes, els colors, el tacte, els gustos i l'oïda.
  Els tallers infantils coincideixen amb les sessions d'Enotast, de manera que l'experiència enològica es converteixi en una activitat familiar. Més informació.

 • mostast

  Difondre la cultura enològica i el coneixement de la terra entre els infants és l'objectiu del Mostast.
  Són tallers didàctics adreçats a infants de 3 a 12 anys i dinamitzats per una pedagoga, en els quals s'ensenyarà a la canalla a experimentar amb els cinc sentits el fruit d'aquesta terra.
  S'han programat una dotzena de tallers en els què es treballarà, d'una forma amena i divertida, les aromes, els colors, el tacte, els gustos i l'oïda.

  Els tallers infantils coincideixen amb les sessions d'Enotast, de manera que l'experiència enològica es converteixi en una activitat familiar.
  Més informació.

 • Passejades pel Parc des d'Alella

  El Punt d'Informació del Parc de la Serralada Litoral, ubicat a l'Oficina de Turisme d'Alella, programa un seguit de passejades pel Parc des d'Alella per donar a conèixer el patrimoni paisatgístic i natural del nostre entorn. Més informacions i inscripcions a l'Oficina de Turisme.

  alella.ofturisme@alella.cat

 • Pica pica d'altura

  Excursió en 4×4 per les vinyes (per grups de 4 a 6 persones).
  Visita del celler i la Cava Nova.
  Degustació d'un Pica-pica d'altura en un dels nostres espais amb vistes a les vinyes i el mar.
  Presentació dels vins per un professional del celler.
  + info

 • T'imagines gaudint d'un pícnic enmig de precioses vinyes amb impressionants vistes al mar i al bell mig del poble d'Alella? Doncs ara ja és possible! El Celler Bouquet d'Alella us proposa aquesta nova sensació per gaudir en parella, en família o entre amics. Més informació

 • Viu la sensació de passejar en quad entre vinyes!
  Gaudeix conduint pels llocs més emblemàtics d'aquesta zona del Parc natural de la Serralada Litoral, tot finalitzant amb la degustació d'una copa de vi Bouquet d'A Blanc.
  Ruta: Can Bouquet (Alella) – Can Bouquet (Vilassar de Dalt) – Can Bouquet (Alella).
  + info

 • Taller art

  Alta Alella vol incorporar un nou sentit a l'acte del tast del vi. En família, busquem els gustos, les textures, les aromes… en la creativitat artística! Els nens pintaran amb vi, utilitzaran fulls de parra i taps de suro per aprendre a jugar amb les textures i realitzar creacions vinícoles sorprenents!
  Més informació: http://www.altaalella.wine/activitats/taller-dart-vinicola-per-nens-i-nenes/

 • Taller art

  Alta Alella vol incorporar un nou sentit a l'acte del tast del vi.
  En família, busquem els gustos, les textures, les aromes… en la creativitat artística!
  Els nens pintaran amb vi, utilitzaran fulls de parra i taps de suro per aprendre a jugar amb les textures i realitzar creacions vinícoles sorprenents!
  + info

 • Taller de cuina gourmet

  La passió del xef: llibertat & creativitat, experimentar, transformar, provar, degustar, sentir i veure…
  Passejada per les vinyes i visita al celler Alta Alella.
  Taller de cuina actiu de 2h al centre de recepció.
  Degustació dels dos plats elaborats, maridats amb vins d'Alta Alella.
  + info

 • Alta Alella

  La visita s'inicia amb la recollida al seu hotel, en mitja hora ja es trobaran a l'àrea de producció del celler.
  Posteriorment gaudiran d'un tast de tres vins en un espectacular edifici amb vistes fantàstiques al Mediterrani.
  És possible afegir menjar o sopar. Més informació

 • Visita entre vinyes

  Vols conèixer el més jove dels cellers de la DO Alella? Vine a descobrir aquest petit celler familiar ubicat en una preciosa masia del s. XIV situada a tocar del cas urbà d'Alella i envoltada de vinyes. Bouquet d'Alella us proposa una visita per les vinyes i el celler, finalitzant amb tast de vi.
  http://www.bouquetdalella.com/enoturisme/

 • Visita Teatralitzada

  L'actriu Cristina Peralta representa el conte El Raïm Inquiet d'Elisenda Guiu en el seu escenari natural, un celler.
  De la mà d'El Raïm Inquiet tindrem l'oportunitat d'escoltar la veu dels diferents personatges que intervenen en el conte. D'una manera lúdica, descobrirem els secrets que s'amaguen darrera la olor, el color i el gust d'aquest beuratge mil·lenari tan lligat a la nostra cultura.
  Més informació: http://www.altaalella.wine/en/activitats/visita-teatralitzada-del-conte-el-raim-inquiet/  

 • Visita Teatralitzada

  L'actriu Cristina Peralta representa  el conte El Raïm Inquiet d'Elisenda Guiu en el seu escenari natural, un celler. De la mà d'El Raïm Inquiet tindrem l'oportunitat d'escoltar la veu dels diferents personatges que intervenen en el conte. D'una manera lúdica, descobrirem els secrets que s'amaguen darrera l'olor, el color i el gust d'aquest beuratge mil·lenari tan lligat a la nostra cultura.
  + info

  Primer diumenge de mes a les 11:00h