Enoturisme solidari

Diada enosolidÓria. ActivitatsEnoturisme amb sensibilitat social. Aquest Ús el leitmotiv de la nova iniciativa que promou el Consorci de Promociˇ EnoturÝstica del Territori DO Alella: la Diada EnosolidÓria. El dia central serÓ el 16 de juny, tot i que hi ha activitats relacionades des de l'1 al 17 de juny. Amb el lema Fes un gest per l'ELA, aquesta primera ediciˇ estÓ dedicada a recaptar fons per a la Fundaciˇ Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotr˛fica (ELA) Miquel Valls i sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta malaltia minoritÓria i terrible. 

La cultura vinÝcola Ús el fil conductor del programa d’aquesta diada solidÓria, organitzada amb vocaciˇ festiva i participativa, oberta a tothom, i que girarÓ entorn el vi, la gastronomia i el territori. Per dur-la a terme el Consorci compta amb la implicaciˇ dels municipis i membres associats a la Ruta del Vi DO Alella: cellers, restaurants, bars, hotels, botigues de vins, guies i sommeliers, ajuntaments i oficines de turisme…

Tots els membres de la Ruta disposaran d’una guardiola solidÓria amb un punt informatiu sobre la Diada i la Fundaciˇ Miquel Valls. L’Oficina de Turisme d’Alella ja en disposa d’una des de fa setmanes perquŔ la ciutadania faci una donaciˇ voluntÓria a canvi de la Guia d’Enoturisme de la DO Alella de LluÝs Tolosa. Els cellers oferiran una activitat enoturÝstica especial, els restaurants hi dedicaran un espai als seus men˙s, alguns bars oferiran la tapa solidÓria, i diferents municipis organitzen activitats populars. 


Enotast i Festival d’Estiu 

A mÚs de recollir diners amb la guardiola de l’Oficina de Turisme, l’Ajuntament d’Alella tambÚ participa a la diada solidÓria dedicant un Enotast a recaptar fons i s’instalĚlarÓ un punt informatiu amb servei de copes de vi durant la retransmissiˇ de l’˛pera Manon Lescaut,  del Liceu a la Fresca, que es farÓ el 16 de juny a la Plaša de l’Ajuntament dins del programa del Festival d’Estiu. 

Podeu consultar totes les activitats programades en aquest enllaš

Informaciˇ publicada el 28 de maig de 2018