Força participació al concurs per a la imatge gràfica de la Festa de la Verema

Trepitjada de raïmUn total de 47 professionals i equips de disseny gràfic -39 més que l'edició anterior- s'han presentat al concurs de la imatge gràfica de la 44a Festa de la Verema que se celebra del 7 al 9 de setembre. Aquesta xifra suposa un increment  de participació molt significatiu respecte a edicions anteriors, motivat pel fet de comptar amb el suport tècnic de l'Associació de Directors d'Art i Dissenyadors Gràfics (ADG-FAD), que ha estat l'encarregada de recollir les sol·licituds presentades.

Un jurat format per 2 persones de l'Ajuntament d'Alella, la persona coordinadora de la Festa de la Verema, 2 professionals externs del món del disseny gràfic i la guanyadora de l'edició es va reunir divendres, 16 de març, per valorar tots els books presentats i triar els tres finalistes que van ser: PFP, Sílvia Juàrez i Àlex Prieto. 

Selecció de la proposta guanyadora

Es convocarà als 3 finalistes perquè presentin personalment les seves propostes davant del jurat, que en seleccionarà el projecte guanyador. A partir d'aquí, l'equip guanyador treballarà directament amb l'Ajuntament per al desenvolupament i materialització de la proposta i l'adaptació als suports, és a dir l'elaboració de totes les aplicacions requerides.

Els 2 finalistes no seleccionats rebran, prèvia presentació de la corresponent factura, 500 euros (IVA exclòs). La proposta guanyadora rebrà un total de 3.000 (IVA exclòs). 



Concurs per a la creació de la imatge gràfica de la 44a edició de la Festa de la Verema

Consulteu les bases en aquest enllaç

Consulteu l'acta de jurat per triar els tres finalistes en aquest enllaç

Informació publicada el 19 de març de 2018