Nou sistema per cončixer el grau de satisfacció dels usuaris de l'OAC

Pantalla tàctil OACDes del mes d'octubre els usuaris i usuàries de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania poden deixar constància del grau de satisfacció respecte al servei rebut participant en l'enquesta anònima, que es pot contestar de forma fàcil i intuïtiva, mitjançant una pantalla tàctil instal·lada al costat del tauler d'atenció al públic. 

Aquest sistema, que també està previst instal·lar aquest mes de novembre a l'Oficina de Turisme, permet recollir d'una forma senzilla l'opinió dels usuaris sobre les diferents qüestions que es plantegen en les pantalles del terminal. 

El sistema selecciona les franges d'edat i el tipus de tràmits realitzats i aporta dades de satisfacció del servei, com ara el temps d'espera, el requerit per a la tramitació, l'atenció i el nivell de coneixement de la persona que l'ha atès i l'acondicionament de l'espai. També permet fer suggeriments per tal de millorar el servei.  

El sistema, desenvolupat per l'empresa RateNow formada per especialistes en estudis de mercat i màrqueting, permet establir un feedback constant amb les persones destinatàries del servei i recollir dades d'avaluació. La seva implantació forma part del procés de l'elaboració de la Carta de serveis de l'Ajuntament. 

Informació publicada el 9 de novembre de 2017