Festa Major. Lliurament de premis XXI concurs de dibuix infantil

Dilluns, 31 de juliol de 2017  -  2/4 d'11 matí

10.30h Lliurament de premis del XXI concurs de dibuix infantil
Les golfes de Can Lleonart
Obsequis per a tots els participants

11.30h VII Campionat de tibada de llibant amb la colla de Trabucaires del Vi d'Alella (categories masculina i femenina)
Plaça de l'Ajuntament
Vine a demostrar la teva força jugant a estirar la corda. Un joc molt divertit que ens permetrà mesurar les nostre forces i unir-les a les d'altres veïns i veïnes del poble per posar a prova la nostra capacitat de treballar en equip. 
Places limitades. Més informació en aquest enllaç

17.30 a 19h Timbalella!  (Trobada de percussió jove)
Cercavila i espectacle de percussió amb els Timbalers del Most d'Alella. Amb les colles convidades: Timbalers de La Serreta, Timbalers  Anònims de Vilassar de Dalt, Kinkakao de Premià, timbalers de l'Hospitalet, Timbalers del Masnou.
Recorregut:  Sortida de la Plaça de l'Ajuntament, Torrent Vallbona, Anselm Clavé, Riera Principal, Les Heures, Escoles Pies, Balmes, Santa Eulàlia, Eduard Serra i Güell, Coma Fosca, Ribes, Homs, Calderó, Creu de Pedra i Can Lleonart. 

A partir de 19.30h Menja't el món al nou espai Foodtrucks
Hort de la Rectoria. 
Vine a tastar nous sabors gastronòmics d'arreu del món amb les quatre foodtruck gastronòmiques ( The Craftsman, Peixet Peixet, Sambarilove i Taules dolces) i a descobrir una manera diferent d'assaborir els nostres vins servits des de la Furgonette DO Alella! 

19h Sardanes amb la Cobla La Principal de Llobregat
Plaça de l'Ajuntament.
Organitzat per l'Agrupació Sardanista Alella 

19h Taller de circ a la Carpa de la Berta
Hort de la Rectoria
A diferència d'altres circs, aquest no porta els artistes incorporats, sinó que busca per allí on passa a tots aquells que vulguin convertir-se per un dia en els protagonistes d'aquest espectacle. No importa l'edat que tinguis: posa a prova les teves habilitats en La Berta! 

21h Espectacle de circ amb Tandarica Circus.
Hort de la Rectoria
Quatre pallassos bojos com un llum de ganxo capaços de disparar-se una canonada a l'estómac, improvisar rutines aèries o jugar amb un llançador de ganivets amb una miopia severa... 

22h Cercavila nocturna amb la Colla de Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers d'Alella acompanyats dels Timbalers del Most d'Alella
Recorregut: Sortida de l'avinguda del Bosquet (al costat dels Pinyons) i baixada pel carrer del Rost, Gurri, Bonavista, Empedrat del Marxant, Plaça de l'Ajuntament i final a l'Hort de la Rectoria.

23h Festa de presentació de Patuà
Hort de la Rectoria
Els amics de la música jamaicana d'Alella es presenten publicament fent un repàs als més de 60 anys de història de la música d'aquesta petita illa del Carib: Mento, Ska Rocksteady, Calypso, Dub, Reggae, Dancehall.... 

Mesures de seguretat. Fem la festa segura! 

Llibret Festa Major

Llibret Festa Major

Fitxer: llibretFMAlella2017.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 32
Mida: 1.82 MB